با سلام . دوستان من یک پرینتر hp deskjet 960c دارم و هر کاری میکنم توی ویستا نصب نمیشه . رفتم تو سایت HP نوشته درایور نمیخواد ! . ممنون میشم راهنمائی بفرمائید . با تشکر
Printable View
با سلام . دوستان من یک پرینتر hp deskjet 960c دارم و هر کاری میکنم توی ویستا نصب نمیشه . رفتم تو سایت HP نوشته درایور نمیخواد ! . ممنون میشم راهنمائی بفرمائید . با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما می تونید 1018 بگیرید بسیار عالی با قیمت بسیار معقول حدود95 تا 100 تومن یا می تونید LASERJET P1005 بگیرید با قیمت 105 تومن که جدید تره توصیه میکنم اگه برای استفاده شخصی یا سبک یا حتی نیمه سنگین می خواهید بیشتر از این خرج نکنید ، همینت کارتون رو راه میندازه.همه مدل ها از hp می باشد.
یا علی./
سلام دوست عزيز :10:نقل قول:
خيلي از راهنماييتون ممنونم.
راستي اين مدل ها كپي هم دارند يا فقط پرينتر هستند؟
باز هم از راهنماييتون ممنونم:11:
نه كپي ندارند.نقل قول:
براي كپي بايد يك دستگاه چند كاره (Multi Function) يا يك اسكنر جدا تهيه كنيد.
خواهش می کنمنقل قول:
همین طور که دوستمون گفتند ، اینا فقط پرینترن برای کپی با یه دستگاه چندکاره بگیرید . که البته این دستگاها چند نوع دارند جوهر افشان و لیرزی که نوع جوهر افشان به علت مصرف بالای جوهر توصیه نمیشه و توصیه می کنم از نوع لیزری تهیه کنید (در صورت تمایل به خرید). اینو خودم شخصا تجربه کردم.
یا علی./
سلام دوستان
لطف كنيد اول يه توضيح بديد كه فرق بين پرينترهاي ليزري و جوهرافشان چيه؟ من قصد خريد يه پرينتر خوب خانگي رودارم و بودجم حدود 120 هزار تومان البته بايد بگم كارم زياد سنگين نيست ولي ميخوام از نظر كيفيت خوب باشه. ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
براي تفاوت، اين ها را بخوانيد:نقل قول:
مسئله مهم براي انتخاب بين اين دو ، اين هست که بدانيد کار شما اصولا رنگي است يا سياه سفيد؟! دوست داريد کدام باشد؟کد:http://forum.iranproud.com/nhoh-antkhab-chapgr-t48503.html?
پس مطالب معرفي شده را مطالعه کنيد و به اين سوال جواب بديد.
در ضمن بد نيست اين رو هم بخونيد که تقريبا به شايعاتي که درمقايسه پرينترهاي ليزري و جوهر افشان هست پاسخ داده (گر چه بخثش متوجه پرينترهاي رنگي هست.):
کد:http://www.tomshardware.com/2006/06/22/color_laser_printers/page2.html
سلام دوستان
من یک پرینتر رنگی لیزری سامسونگ Clp 510 دارم که خودم شارژ کردم.
مخزن مجنا(قرمز) خالی شده بود که شارژ کردم ولی بعد از شارژ هم خطای خالی بودن مخزن رو میده !!!
علت از چی می تونه باشه ؟!؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اغلب پرینتر ها بعد از تعویض یا شارژ کارتریج باید یه نازل چک و هد کلین بشن (توسط خود پرینتر انجام میشه)بعد از این کار قابل استفاده هستند ، شما این کارا رو انجام دادید؟
ببخشید من یه 1020 HP دارم مدتیه موقع چاپ صفحه رو سیاه می کنه و صفحه رو چرک می کنه چی کار کنم؟