سی و شش سال پیش / مجله جوانان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سی و شش سال پیش / مجله جوانان
سلام دوستان
بعضی از دوستان کلا نا امیدن و فازشون منفیه / بزارین بازی تموم شه بعد بیاین بگین دیدی گفتیم میبازیم!:n06:
در کل الآن وقت حمایته... اگه میخواین انتقاد کنین وقتش بعد از بازی های جام جهانیه :n01:
آرژانتین هم به نظرم اگه دروازه بانمون سوتی زیاد نده نمیتونه با اختلاف ببره و اگه هم عالی بازی کنیم حتی شاید نبره!
در کل آرزوی موفقت دارم واسه تیم ملی و امیدوارم یه روزی کلا ورزش فوتبال رو از کشورمون جمعش کنن چون پول بیت المال واقعا به هدر میره و در کشور های دیگه هم که فوتبال رو جزئی از اقتصادشون میدونن دلیلش اینه که هر باشگاهی به تنهایی به اندازه یه شرکت بزرگ درآمد داره و نه تنها هزینه هاش رو خودش جبران میکنه بلکه سود آور هم هست واسشون / ولی در کشور ما کلا هزینس به غیر یه ذره پولی که از فروش بلیط به دست میاد.
موفق باشید:n16:
سلام یه چیزی میخوام عرض گفتم شاید مهم باشه..
دوستانی که گیرنده دیجیتال دارند...با جستجو میتونن شبکه 23 رو اضافه کنند که بازی های جام جهانی و والیبال رو با کیفیت 1080p full hd بخش میکنه.
علتش این هست که فدراسیون جهانی والیبال کشورها رو ملزم کرده که حتما بازی های لیگ جهانی رو با کیفیت full hd بخش بکنند..
اسمش شبکه IRIB HD TEST هست و فعلا به صورت آزمایشی فعالیت میکنه...روی ماهـــ...واره عــــ..رب ست هم میتونین دریافتش کنید..
خواستم بگم که میتونید بازی امشب ایران رو با کیفیت عالی از این شبکه ببینید...
البته ممکنه این شبکه در گیرنده دیجیتال در بعضی شهرها هنوز قابل دریافت نباشه...
سعود کنه که چی بشه ؟ بدون گل زده سعود کنه ؟ با لاک دفایی سعود کنه ؟سعود کنه بعد چیکار کنه دوباره بچپه دفاع کنه تا فینال و بازم دفاع ... بنظرتون لذت داره اینجور بازی کردننقل قول:
بنظر من یک بازی نرمال بازی کنه بموقع دفاع کنه و بعد با نفرات حمله کنه مثل استرالیا حتی اگه دوتا بازی با دو سه گل ببازه ارزشش بیشتره تا اون بازی با نیجریه
من خیلی موافق نیستم. مهم نتیجه ست و اگه به هر شکلی صعود کنیم افتخار بزرگی کسب خواهیم کرد و همه دنیا هم به این تیم احترام خواهند گذاشت. به هرحال دفاع خوب و مستحکم هم در توان هر تیمی نیست.نقل قول:
علاوه بر اون بازی نرمال یعنی چی؟ ما با این بازیکنها جلوی کره جنوبی هم نمیتونیم نرمال بازی کنیم حالا جلوی آرژانتین اینکارو بکنیم؟ اصلا اگر هم بخوایم نمیتونیم و این ما نیستیم که تصمیم میگیریم بلکه اونها روش بازی رو به ما دیکته میکنند. هرچند فکر کنم امروز خیلی بیشتر از بازی قبلی حمل توپ و پاسکاری خواهیم داشت.
داداش من این حرفا دیگه قدیمی شدهنقل قول:
الان مهم نتیجس فقط و بازی زیبا هم نظر شما با نظر خلی های دیگه متفاوته
همین الانم تو سطح اول اروپا بازی دفاعی و به قول بعضیا اتوبوسی انجام میدن که طرفدارای خاص خودش رو هم داره
هر تیمی باید نسبت به توان خودش و ابزار هاش تیمو بچینه
شما انگار هدف از فوتبالو فراموش کردین؟
هدف فقط و فقط گرفتن نتیجس و نتیجه هست که باقی میمونه در یادها
تیمی رو به خاطر فوتبال به قول شما زیبا برنده اعلام نمیکنن!!!
اگه مسی رو نداشتن 6 تاییشون میکردیم :n19::n27:
پوستر بازی امشب
دژاگه و دی ماریا (به جای نکونام و مسی)
عکس پیش نمایش بازی امشب ( سایت فیفا )
کارلوس کیروش (سرمربی ایران) _ جواد نکونام (بیشترین بازی ملی - ایران) _ کامپانیارو (مسن ترین بازیکن - آرژانتین) _ علیرضا جهانبخش _ (جوان ترین بازیکن - ایران) _ آلخاندرو سابیا (سرمربی آرژانتین)
من بازی ایران و آرژانتینو برد 2-1 پیشبینی میکنم اونم به نفع ایران!! خیلی به کیروش اعتماد دارم این سرمربی واسه هر دقیقه بازی برنامه داره و مطمئنا واسه این بازی برنامههای خیلی خوبی خواهد داشت. مطمئن باشید اگه بازی رو هم نبریم مطمئنم حداقل یه بازی خوب و منظقی از تیم میبینیم :n06:
یه جا دیدم نوشته بود قراره این تابلو فرش رو به خاطر دلجویی از مسی بدن بهش قبل بازی!!
امیدوارم صحت نداشته باشه.....خیلی طرح ضایعی هست!! آخه اون حرم اون وسط چی میگه؟؟؟؟ آرم شهرداری ؟؟؟
:n27: