سلام.نقل قول:
سلام.فلیپس مدل HTS3110 Home Theater Systems زیرنویس فارسی فیلمهای divx رو هشلفت نشون میده کسی میتونه راهنماییم کنه؟
برو به Contorol Panel>Regional and Lang
و تب Advence زبون فارسی رو به Non-Unicode Programs اضافه کن درست میشه.
Printable View
سلام.نقل قول:
سلام.فلیپس مدل HTS3110 Home Theater Systems زیرنویس فارسی فیلمهای divx رو هشلفت نشون میده کسی میتونه راهنماییم کنه؟
برو به Contorol Panel>Regional and Lang
و تب Advence زبون فارسی رو به Non-Unicode Programs اضافه کن درست میشه.
مرسی از کمکتون.نقل قول:
سلام بر دوستان عزیز
من خیلی وقت بود که به دنبال روشی بودم که بدون صرف وقت زیاد و بدون دستکاری کردن ساختار فیلم های دی وی دی و نیاز به پروسه تبدیل فیلم ها و اضافه کردن زیر نویس به آنها و رایت مجدد بتونم دی وی دی رو تو کامپیوتر بذارم و با زیر نویسی که دانلود کردم فیلم را تماشا کنم. روش های زیادی که دوستان توی این سایت و جاهای دیگه گفته بودند با تمام محاسن این نیاز منو بی پاسخ می گذاشت
تا اینکه با یک پلیر آشنا شدم که با راست کلیک کردن وسط اسکرین امکان اضافه کردن زیر نویس از روی کامپیوتر را در حین پخش فیلم فراهم می کرد به این ترتیب من زیرنویس هامو دانلود کرده هنگام پخش فیلم به راحتی به اون اضافه می کنم
crystal player این امکان را فرهم میکنه و کلی امکانات دیگه در اختیار شما قرار میده
کد:http://rapidshare.com/files/49101088/Crystal.Player.Professional.v1.98.rar
در استفاده از این نرم افزار ممکنه دو تا مشکل پیش بیاد که به راحتی قابل حل هستند
1- فونت زیر نویس شناخته نمی شه در نتیجه شما یک سری کاراکتر های مربع به جای زیر نویس روی فیلم مشاهده میکنید
راه حل: در قسمت سمت راست بالای پلییر امکانات تنظیم نرم افزار وجود دارد گزینه دوم از سمت چپ برای تنظیمات زیرنویس است شما باید فونت زیر نویس را آنجا عوض کنید فونت هایی که با B شروع می شوند کاملا مناسب هستند مانند B lotus - B zar اینها فونت های پارسا هستند که می توانید با یک سرچ کوچک در اینترنت آنها را پیدا کنید
مشکل دیگر چند تکه بودن فیلم هاست مثلا فیلم شما از دو vcd تشکیل شده یا مثلا در فرمت دی وی دی از چند تا فایل vob ولی زیر نویس شما یک تکه است به همین دلیل وقتی شما قسمت دوم را در دستگاه قرار می دهید و زیر نویس را اضافه میکنید زیر نویس از اول شروع میشود
راه حل: روشی که من استفاده می کنم تکه تکه کردن زیرنویس هاست برای این کار از برنامه subtitle workshop استفاده می کنم و طی چند دقیقه زیر نویس را چند تکه میکنم و از زندگی لذت می برم
subtitle workshop نرم افزار فوق العاده ساده ای است که آموزش فارسی آن در سایت زیر موجود است
کد:www.farsisubtitle.com
نقل قول:
اگه من میخواستم پست های قبلی رو نگاه بکنم یه قرن طول میکشید.
به هر حال ممنون
سلامنقل قول:
چجوری میشه به srt تبدیل کرد ؟
ببخشید اگه تکراریه
خوب برنامه ها رو دانلود کردم.میشه بگی با power dvd چطوری زیر نویس فیلمو بیارم؟نقل قول:
فقط کافیه که زیرنویس فیلم رو با خود فیلم هم نام کنی بعد فیلم رو باز کنی خودش اتومات لود میکنه در ضمن اگه K-Lite mega codec pack رو نصب کرده باش با JetAudio هم می تونی فیلم رو باز کنی که برای دیدن زیرنویس تو هر پلیری باید زیرنویس را با خود فیلم هم نام کنینقل قول:
تا جایی که من میدونم امکان نداره ولی اگه کسی چیزی میدونه در این مورد بگه!نقل قول:
می تونید به تایپیک زیر هم مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153920&page=2
یه نفر لطف کنه یه لینک سالم از برنامه subtittle finder بزاره ممنون می شم . هر لینکی تو این صفحات هست اکسپایر شدست...