سلام
ببخشید می خواستم بدونم تو جعبه گوشی موتورولا وی3ای بطور استاندارد چه چیزهایی هست
سلام
ببخشید می خواستم بدونم تو جعبه گوشی موتورولا وی3ای بطور استاندارد چه چیزهایی هست
من این شکلک هارو ندیدم تو گوشی باشه!!!! از دوستان سونی دارت بخواه برات بفرستن!!!نقل قول:
حالا شاید از بچه اطلاعات دیگه داشته باشن!!!
سلام عزیزنقل قول:
یه جعبه سیاه که از دو سو باز میشه!!!
یه رم 256
یه کابل یو اس بی
یه بند انگشتی
یه بند دستی
یک سیدی
هندز فری
یه کیف چرم
این چیزی که من دیدم!!! وگرفتم!!! فکر نکنم از این کامل تر هم باشه!!! البته هست اما تو ایران که میاد خیلی هاشو بر میدارن!!!!
GSM جان، خوبی؟ بی زحمت چندتا سوال داشتم...
1- آیا میشه روی V3x برنامه Sound Recoder نصب کرد؟
2-این برنامه که کیفیت فیلمبرداری زیاد میکنه، چه جوریه؟ مثلا 176*144 رو میکنه 288*352 یا چی؟
3-یه سوال دیگه اینکه شنیدم Z3 هم اومده، خبری داری؟ قیمت؟ به نظر شما بدرد میخوره یا همون V3x بهتره؟
قربانت...;)
سلام به همگی
کسی میدونه چطوری میشه وقتی رینگ تون کسی رو عوض میگنیم زنگsms عوض نشه؟
سلام من سی دی Usb ا نصب کردم اول میشناخت ولی حالا دوباره درایو موتورولا را نمیشناسه چند بار دیگه هم نصب کردم حتی کامپیوتر و موبایل هم خاموش کردم و دوباره روشن کردم ولی باز نمیشناسه ممنون میشم کمکم کنید
سلام جی اس ام عزیز
از اینکه جوابمو خیلی سریع دادی ممنون
تازه بعد از دو سه ماه فهمیدم که فروشنده بند انگشتی وبند دستی و مهمتر از اون دو تا سی دی نصب گوشی را نداده و من تو این مدت فقط روی کارت حافظه می تونستم چیزی بریزم
یه خواهش دیگه داشتم واون اینکه من چهار تا برنامه اصلی که رو حافظه گوشی بود را اشتباهی پاک کردم اگه کسی لینک دانلودش را داره بهم بده مخصوصا برنامه دیجیتال ادیو پلیر و بازی ماشین سواریشو
با سلام
میخواستم بدونم روی گوشیهای موتورولا مدل V3 i و V3ie دیکشنری نصب میشه ؟
و مموری 1گیگ رو هم جواب میده ؟ یا فقط تا 512 کار میکنه روش ؟
بلاخره v3x رو خریدی واسش ؟ ای ول . گوشی خوبی رو انتخاب کردی.
اره عزیز یه برنامه ضبط صدا هست که جاوا هستش و رو v3x خوب جواب میده منم خودم نصب کرده بودم. اگه تو همین تاپیک بگردی پیداش میکنی.فقط ورژن جدیدشو بگیرکه در گوشیتو هم ببندی کار کنه.اگر پیدا نکردی بگو تا واسط لینکشو بذارم
در مورد تقویت فیلم برداری هم از طریق سیم میتونی فرمت فایل های رو که خودت می گیری از 3gp به mpeg4 تبدیل کنی ولی به نظر من تاثیری نداشت. یه فایل هم هست اگه کپی کنی زوم رو تو حالت فیلمبرداری تا 4× میشه
برد(فابریک تا 2 بیشتر نداره)
هر ااطلاعات دیگه در مورد v3x خواستی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم
اره دیکشنری نصب میشه. البته خودم رو v3x که نصب کردم خوب جواب داد . ولی یه کم حجمشون بالاس و سرعت جاوا رو میاره پایین ولی می ارزه. اسمش هم Dictionary_En_To_Fa_&_En_To_En.rar هست ولی en to en خیلی خوب جواب نمیده . فارسی به انگلیسشم بد نیست(واسه سره جلسه جواب میده)
این یکیش که حجمش 6 mb ولی خودم امتحانش نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون یکی دیگه هم رو میتونی از صفحه 10 همین تاپیک دان کنی