اون فیش تبدیل واسه هواپیماس!نقل قول:
اها اینم بگم که تو جعبش یه چیز داره برای تدیل ایرفون هستش فکر کنم که تو تا سر فیش داره وتهشم ایرفون میره که با اون تست کردم و جواب نداد
Printable View
اون فیش تبدیل واسه هواپیماس!نقل قول:
اها اینم بگم که تو جعبش یه چیز داره برای تدیل ایرفون هستش فکر کنم که تو تا سر فیش داره وتهشم ایرفون میره که با اون تست کردم و جواب نداد
:5: یا علی فیشه هواپیما دیگه چیهنقل قول:
اینطور که در توضیحاتش نوشته یه آداپتور اتصاله، برای اینه که وصلش کنی به سیستم صوتی-تصویری هواپیما ... واسه وقتیه که توی هواپیما میخوای از طریق سیستم مرکزی هواپیما یه چیزی ببینی (اینطور مواقع معمولاً هدفون در اختیار مسافرها میذارن - و البته گاهی هم می فروشن!! - همه جا نوندونیه دیگه!!!) ... حالا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این اتصال شما میتونید از هدفون X برای این کار استفاده کنید.نقل قول:
باید جالب باشه که مثلاً طرز کارش چیه ... آیا نیاز به سازگاری خاصی داره یا با هر هواپیمایی کار می کنه(!) و ...
تو هواپیماهای ایرانی من فقط ایرباسهای A310 ماهان رو میدونم که یه همچین امکانی داره! هما فکر نکنم داشته باشه! ولی هواپیمایی قطر و امارات و اتحاد دارن! خودشون هدفون بهت میدن ولی هدفونهاشون مال نیست! ضمن اینکه این مدل هدفونهای سونی نویزی که دراثر صدای موتور هواپیما بوجود میاد رو کامل از بین میبره!نقل قول:
آیا نیاز به سازگاری خاصی داره یا با هر هواپیمایی کار می کنه
اها فهمیدم من چند بار رفتم مازی بهم دادن
یه هدفونه بود که باید میکردی تو جلوی صندلی بعد صدای فیلمی که برات پخش میکردن رو میشنیدی
مال ايراناير كه اوني كه ميدن هدفون نيست ، يعني هست ولي مثل يه لوله تو خالي كه صدا رو از دسته صندلي به گوش منتقل ميكنه!!
اگه گوش بچسبوني به او سوراخه رو دسته صندلي صدا رو ميشنوي!!!
البته اين مال 5-6 سال بود شايد عوض شده باشه ، ولي باسه امارات و لوفتانزا هدفون معمولي ميدادن.
دوستان یه هدفون in ear میخوام، ترجیحا سونی یا کریتیو باشه حدود 40 تومن.
هدفون با کیفیت بالا با این مشخصات چی پیشنهاد می کنید؟
اتفاقاً in ear های باکیفیت، موجود با این قیمت، تقریباً محدود هستن به همین سونی و کریتیو در واقع : EP635 و 630 از کریتیو به ترتیب 20 و 15 تومنه و EX35 سونی 27-28 تومن ... نمایندگی های سونی بازار رضا جدیداً چندین مدل جدید سونی هم آورده ان که الان مدل خاصی ازشون تو ذهنم نیست، ولی ضرر نداره بری چک کنی مدلهاشون رو.نقل قول:
مرسی سیمور، (چون دکمه تشکر رو پیدا نکردم، اینطوری ازت تشکر می کنم:31:)
سلام
تا آخرین جایی که با هم مشورت کرده بودیم ...
مدل مورد نظر من شده بود ... Sennheiser HD 515 ...
من Review ها و کامنت های نسبتا زیادی خوندم که توی اکثر اینها به ضعف این هدفون توی صدای MID اشاره شده بود که البته نمیدونم این صدا چی هست ! :دی
مدل HD 555 رو مدل اصلاح شده تلقی کردند و قیمتش 10 دلار بیشتره ...حالا این 10 دلار چقدر توی ایران تاثیر داره ... نمیدونم ... کسی قیمت دقیق و اطلاعاتی راجع به این مدل داره ؟!