فرق میکنه؟! باس عمیقی میده که حالشو میبری!نقل قول:
فرق میکنه؟! باس عمیقی میده که حالشو میبری!نقل قول:
دوستان من الان میخوام سفارش بدم؟
از دیجی کالا سفارش بدم یا آل دیجیتال؟
واقعیتش یه بار از آل یه آیپد سفارش دادم نایلون دور جعبه آیپده نزدیک بود در بیاد نمیدونم تو پست اینطوری شده بود یا کلا کارشون اینطوریه؟
این رایان کاوه که دوستمون 3720 سفارش داده برا من که شهرستانم امکان سفارش دادن داره یا به ریسکش نمی ارزه از همین دو تا سفارش بدم؟
فقط لطف کنید سریع جواب بدین چون من میخوام الان سفارش بدم
ممنون
دیجی کالا بهتره
نرم افزار گردو هم دارن میدن واسه همین یکم گرو تره
در کل دیجی کالا مطمئن تره
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
ممنون داداشنقل قول:
به نرم افزار احتیاجی ندارم فقط میخوام بسته سالم به دستم برسه نه مثل اون سری که حسابی خورد تو ذوقم
پس بالاخره خریدی!مبارکت باشه:11:منتظر یه نقد و بررسی کامل هستیم!!نقل قول:
آقا من مجددا زنگ زدم دیجی کالا راجبه هارد ssd پرسیدم گفت داره بعدش من کلی بهش گفتم که آقا تو سایت ایسوس نداره و اینا...گفت آقا شما مارم به شک
انداختی 30 مین دیگه زنگ بزن تا من از اونجایی که سفارش دادیم بازم بپرسم خلاصه بعد 30 مین ما زنگ زدیم و طرف گفت مطمئنه که هارد ssd داره و صفحه full hd نیست ولی تو ویندوز 8 تاچش کار میکنه و فرقی نمیکنه
اورجینال باشه یا معمولی.من که دیگه گیج شدم آقا اگه هارد ssd داشته باشه میارزه 3780 ولی full hd نیست.
یعنی چی فول اچ دی نیست؟نقل قول:
مطمئنی؟
این دیگه چه مسخره بازیه اینا در آوردنم خب یکیش رو باز کنن این همه آدم سر کاره
نمیدونم والا من که دیگه قاطی کردم میخوام بخرم موندم از کی بخرم کدوم کانفیگو:n13:نقل قول:
دیجی کالا یا دیجی استار ، دیجی کالا که اصلا ssd نداشت تو مشخصاتش اونکه ssd داشت دیجی استار بود که از اول هم صفحه نمایش رو زده بود hd!!نقل قول:
IPS نیست؟!نقل قول: