البته منظورم اين بود كه اين حرفا كشكِ!بعضيا ناراحت ميشن بابت ليونل مسي!! انقدر پول پرداخت بشه غلط ميكنن كه ناراحت بشن:thumbsdowنقل قول:
منم منظورم كم و بيش اين ميشد ضمنا ببخشيد بدون اجازه سعي در انعكاس نظرم داشتم:n01::sq_5:
Printable View
البته منظورم اين بود كه اين حرفا كشكِ!بعضيا ناراحت ميشن بابت ليونل مسي!! انقدر پول پرداخت بشه غلط ميكنن كه ناراحت بشن:thumbsdowنقل قول:
منم منظورم كم و بيش اين ميشد ضمنا ببخشيد بدون اجازه سعي در انعكاس نظرم داشتم:n01::sq_5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسپولیس نیوز : پزشکان به رضا حقیقی توصیه کردهاند اگر درد دارد بهتر است در بازی مقابل فولاد به میدان نرود.رضا حقیقی هافبک پرسپولیس به تمرینهای گروهی این تیم بازگشته اما پزشکان معالج این بازیکن تاکید کردهاند در صورت درد یا صلاحدید بهتر است یک بازی دیگر هم به پای آسیب دیده خود استراحت بدهد تا بدون شک و تردید و با بهبودی کامل به ترکیب پرسپولیس بازگردد.
اکنون این نظر علی دایی و حقیقی است که در بازی با فولاد تردیدها را کنار بگذارند و او در بازی با فولاد خوزستان برای پرسپولیس بازی کند یا اینکه یک بازی دیگر استراحت کرده و با بهبودی کامل به دیدار با استقلال برسد.
پرسپولیس در هفته هفتم لیگ برتر جمعه در تهران میزبان فولاد است و 15 شهریور در داربی به مصاف استقلال میرود.
خوب خلعتبری هم رسما اعلام کرد اومد پرسپولیس و دست بعضیا تو پوست گردو موند
حضور خلعتبری به شدت میتونه رو ضد حمله ها به پرسپولیس کمک کنه ... بازیکنی سرعتی و تکنیکی ... امسال دفاع خوبی داریم ولی تو گلزنی مشکل داریم که با حضور خلعتبری میتونیم این مشکل هم از بین ببریم
امیدوارم بهترین بازی هاشو برای محبوب ترین تیم اسیا انجام بده
===========
حتما این چند روز در جریان مصاحبه بهروز رهبری فر بر علیه پرسپولیس و خصوص دهنوی قرار گرفتید ... هر چند دهنوی شخصا دل خوشی ازش ندارم ولی به هر حال فعلا بازیکن پرسپولیس هست چند روز پیش رهبری فرد از پرسپولیس و بازیکنا مثل دهنوی انتقاد کرده بود بعد از دهنوی پرسیدن نظرت چیه راجع به حرفاش گفت : من نمیشناسمش اصلا ؟ کی پرسپولیس بازی کرده ؟
بعد رهبری فرد هم این مصاحبه رو انجام داده :
محتوای مخفی: مصاحبه رهبری فر
ادم شاخ در میاره با خوندن این مصاحبه :n04: ادبیات چاله میدونی و زشت تا چه حد ... پرسپولیس این همه پیشکسوت بزرگ داره ولی این رهبری فر تا حالا بیست سی تا مصاحبه مختلف کرده و با حرف های زشت و ادبیات ناپسند مثلا اومده انتقاد کنه از پرسپولیس که دلم میسوزه
قضیه خلعتبری با انصاری فرد فرق داره دیگه انقدر گفته شد که تکرارش جایز نیستنقل قول:
علی دائی نبود که میگفت ظلم میشه در حق بقیه بازیکنا که از اول سر تمرین ها بودن و انصاری فرد نبوده ؟ حالا خلعتبری فرق داره ؟ حالا که مهاجم 6 دانگ نداره فهمیده یه من ماست چقدر کره داره ؟
رویانیان:چرادر مورد بازیکنان 2میلیاردی حرفی نزدید؟
محمد رویانیان ابتدا در خصوص واکنشها پس از پرداخت پول محمدرضا خلعتبری توسط حسین هدایتی گفت: این موضوع کاملا مشخص است، برخیها ترس دارند تا خلعتبری به پرسپولیس بیاید و قطعا آب را گلآلود خواهند کرد اما خدا را شکر که دستشان به جایی نرسید و ما میزبان یکی از بهترین مهاجمان ایران و آسیا در کنار سایر بازیکنان خوب و با تعصبمان هستیم.
وی افزود: آقای عزیزی که به عنوان کارشناس اطلاعات غلط را تحویل مردم میدهید؛ اطلاعات شب گذشته شما در برنامه 90 کاملا اشتباه بود. فقط این را میگویم که نگذارید درباره اتحادیه فوتبال حرف هایی بزنم و دهانم باز شود.
رویانیان تاکید کرد: چرا وقتی که یک میلیارد و 700 یا دو میلیارد دادند تا یک بازیکن در ایران بازی کند اینقدر تحقیق نکردند و حساس نشدند و الان یادشان افتاده که این موضوع را پیگیری کنند. کسی لازم نیست نگران ساختن مدرسه و مسجد توسط هدایتی باشد زیرا او کار خودش را بلد است.
وی یادآور شد: به نظر من به کسی ربطی ندارد که هدایتی این کمک را به پرسپولیس کرده چون او یک پرسپولیسی تمام عیار است که دست به این کار زده است و مطمئنا او باز هم کنار ما بیشتر از گذشته خواهد بود تا آقایان تا میتوانند حسرت بخورند اما برای من برخی پیگیریها و اطلاعات غلط دادن به مردم در این چند مدت خیلی جالب بود، ولی ما کار خودمان را انجام میدهیم و کاری به این مسائل نداریم.
رویانیان در پایان خاطر نشان کرد: در مراسمی باشکوه و پرعظمت از هدایتی تقدیری خواهیم کرد تا چشم همگان دوخته شود. آقایان نگران نباشند ما با قانون خلعتبری را میآوریم و جا دارد که باز هم از نگاه ویژه هدایتی تشکر کنم البته حرفهایی نیز در این باره مانده که انشاءالله بعدا آنها را خواهم زد.
فکر کنم این انصاریان و رهبری فرد یه باج یا یه سمتی توی باشگاه میخوان که هر از چندگاهی یه مصاحبه تند انجام میدن:n27:نقل قول:
پرسپولیس این همه پیشکسوت بزرگ داره ولی این رهبری فر تا حالا بیست سی تا مصاحبه مختلف کرده و با حرف های زشت و ادبیات ناپسند مثلا اومده انتقاد کنه از پرسپولیس که دلم میسوزه
محمد رضا خلعتبری:شنبه در تمرینات پرسپولیس حاضر می شوم / باید برای دربی آماده باشم
خلعتبری به گفته خودش از روز شنبه با پرسپولیسی ها تمرین خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛محمد رضا خلعتبری در صفحه رسمی اش در فیس بوک متن کوتاهی را نوشته است.او که در آستانه پرسپولیسی شدن قرار دارد و تقریبا کار انتقالش به این باشگاه هم تمام شده است به گفته خودش از روز شنبه در تمرینات این تیم حاضر می شود:«از شنبه سر تمرینات حاضر می شوم.باید برای دربی آماده باشم.»
آخرین خبر از انتقال این بازیکن این است که سرخپوشان 500 هزار دلار را به حساب باشگاه عجمان واریز کرده اند و قرار است در یکی دو روز آینده بقیه این پول را که هدایتی پرداخت آن را متقبل شده به حسابت اماراتی ها بریزند.
براي دايي يك بسته پيشنهادي داريم و بدون اينكه بخواهيم در كار او دخالت كنيم به جاي تكرار انتقادها (همان طور كه خود دايي خواسته) به او پيشنهاد مي دهيم
سايت گل -علي دايي مثل افشين قطبي عاشق و شيفته سيستم هلندي 1-3-2-4 شده و به هيچ وجه دوست ندارد از سيستم ديگري در تميش استفاده كند و عجيب اينكه حتي اگر ابزار
اجرا كردن درست اين سيستم به ظاهر كامل و كم نقص را نداشته باشد باز هم تغييري در سيستم تيمش نمي دهد و كار را با وجود نقص و ايرادهاي فراوان ادامه مي دهد.چند روزي است همه روي اين موضوع كه پرسپوليس در فاز حمله مشكل اساسي دارد مانور كرده اند و با تعداد موقعيت هاي گلي كه تيم دايي در 6 بازي گذشته ساخته صراحتا مي توان روي اين نكته تاكيد كرد اما چرا دايي به جاي تغيير مهره ها و جابجايي آنها به تغيير سيستم فكر نمي كند؟براي دايي يك بسته پيشنهادي داريم و بدون اينكه بخواهيم در كار او دخالت كنيم به جاي تكرار انتقادها (همان طور كه خود دايي خواسته) به او پيشنهاد مي دهيم از او مي خواهيم تا مقابل فولاد تغيير سيستم را حداقل در طول بازي امتحان كند.شايد 1-3-2-4 سيستم كامل و مفيدي باشد اما عجيب است كه دايي در طول مسابقه هم تغيير سيستم نمي دهد و تنها نفرات و مهره هايش را در همان پوزيشن جابجا مي كند.براي بازي با فولاد كه پرسپوليس در خانه بازي مي كند و برد مي خواهد دايي احتمالا محمد نوري را در اختيار ندارد ؛بازيكني كه مي توانست در فاز حمله نقش اول را ايفا كند اما در 6 بازي گذشته ضعيف ترين نمايش هاي دوران حضورش در پرسپوليس را انجام داد تا سرخ ها عملا در حمله و ايجاد موقعيت با مشكل اساسي روبرو شوند.با اين حساب اگر نوري در مسابقه با فولاد غايب باشد دايي مي تواند با همان سيستم دلخواهش بازي را شروع كرده و از صادقيان به جاي نوري بهره بگيرد(كه مي توان اميد داشت اين تغيير به نتايج بهتري بيانجامد) اما سرمربي پرسپوليس مي تواند سيستم جديدي را هم امتحان كند كه مي توان اميد داشت به اتفاقات بهتري در فاز حمله بيانجامد.دايي امروز و بعد از مسجل شدن و محرز شدن اشكال تيمش در حمله مي تواند به سيستم 2-3-1-4 فكر كند با اين توضيحات كه:1)رضا حقيقي به عنوان تنها هافبك دفاعي مي تواند فضاي مقابل خط دفاعي را پوشش دهد و با اين سيستم يك هافبك براي اضافه شدن به حمله اضافه خواهد شد.در نهايت پرسپوليس به جاي چهار نفر با 5 نفر در حمله شركت مي كند.1)در ميانه زمين و مقابل حقيقي مي توان دو هافبك با خصوصيات تهاجمي تر را در چپ و راست به بازي گرفت كه به نظر مي رسد دهنوي و عاليشاه براي اين دو پست مناسب باشند.3)در راس مثلث تهاجمي مي توان پيام صادقيان را در تركيب اصلي قرارداد كه مطمئنا در اين منطقه خطرناك تر از كناره هاست و با خلاقيتش مي تواند براي مهاجمان موقعيت بسازد و در محوطه جريمه با فورواردها كارهاي تكنيكي و تركيبي داشته باشد.4)در خط حمله مي توان از دو مهاجم نوك استفاده كرد تا فضاي در اختيار سيد صالحي مثل بازي هاي قبل زياد نباشد و او با عقب آمدن هاي بيش از حد از دروازه حريف دور نشود.براي اين منطقه مثلا مي توان از زوج نوروزي – سيدصالحي استفاده كرد كه تا حالا كنار هم و نزديك به هم بازي نكرده اند.5)در اين سيستم كه شبيه به 2-4-4 لوزي است و مشتقي از آن به حساب مي آيد سه نفر مثلث تهاجمي به هم نزديك بازي مي كنند و اين شاخصه مي تواند تعداد كارهاي تركيبي و پي ريزي حملات را بيشتر كند.6) در اين سيستم دو مدافع كناري پرسپوليس بايد در فاز حمله حضوري فعال داشته باشند و دايي بايد اين مهم را از ماهيني و حسيني بخواهد.7)پياده شدن هر سيستم و به هدف رسيدن آن مستلزم مشخص بودن شرح وظايف و تمرين درست در طول هفته است كه اگر تمام اتفاقات بالا انجام شود اما اين دو مهم رخ ندهد باز هم نبايد منتظر تغييرات مفيدي در تيم پرسپوليس بود.
اگه اینجوری باشه که علی دایی نیم فصل هم نباید بازیکن بگیره چون با تیم تمرین نکردهنقل قول:
علی دائی نبود که میگفت ظلم میشه در حق بقیه بازیکنا که از اول سر تمرین ها بودن و انصاری فرد نبوده ؟ حالا خلعتبری فرق داره ؟ حالا که مهاجم 6 دانگ نداره فهمیده یه من ماست چقدر کره داره ؟
عزیز من تمرینات پیش فصل رو دور زدن و دو هفته جواب ندادن به تماسهای دایی خیلی فرق داره با بازیکن آزاد گرفتن
صد در صد این دوتا قضیه فرق دارن ولی منظور من این بود که اون موقع میگفت به مهاجم نیاز نداره ولی الان فهمیده به یه مهاجم 6دانگ نیاز داره.حداقل انصاریفر تو پرسپولیس داشت جا می افتاد ولی حالا معلوم نیست که خلعتبری جواب بده یا نه مخصوصن با این فشاری که روش هست، تکون بخوره خود پرسپولیس ها n میلیارد را میکوبن تو سرش. کاره انصاری فر کاملن اشتباه بوده ولی نمیشد کاری کرد تا تیم ضربه نخوره؟ مثلن کاری که تو تیم رقیب فصل قبل با مجیدی و جباری شد و جواب هم داد. امیدوارم که خلعت جواب بده ولی الان پرسپولیس پر شده از مهاجم های متوسط .نقل قول:
اگه اینجوری باشه که علی دایی نیم فصل هم نباید بازیکن بگیره چون با تیم تمرین نکرده
عزیز من تمرینات پیش فصل رو دور زدن و دو هفته جواب ندادن به تماسهای دایی خیلی فرق داره با بازیکن آزاد گرفتن