بدبختی اینجاست که این مرتیکه Daiz خیلی شایعه پراکنی میکنه، همش نشسته تو 4chan و جو میده، معلوم نیست کدوم حرفاش درسته و کدوما سرکاریه. آدم مهمی هم هست، نمیشه راحت از کنار حرفاش رد شد. حالا باز کسی مثل herkz یکم سر به راه تر هست :دینقل قول:
Printable View
بدبختی اینجاست که این مرتیکه Daiz خیلی شایعه پراکنی میکنه، همش نشسته تو 4chan و جو میده، معلوم نیست کدوم حرفاش درسته و کدوما سرکاریه. آدم مهمی هم هست، نمیشه راحت از کنار حرفاش رد شد. حالا باز کسی مثل herkz یکم سر به راه تر هست :دینقل قول:
دوستان کسی این Kuroshitsuji : Book of Circus رو می بینه ؟
من دنبالش می کنم واقعا به نظرم خوب کار شده و اون آبرو ریزیه فصل 2 رو جبران کرده تا حد زیادی . داستان ادامه قسمت 15 فصل 1 ـه و جوریه که انگار نیمه دوم فصل 1 و کل فصل 2 که تو مانگا نبودن اصلا اتفاق نیفتادن و چسبیده به مانگا دیگه .
فقط حیف که Undertaker کم داره : دی
درود
ترولیه بس عجیب این لـاکردار ! من هرکی رو دیدم یا دایورتش کرده یا گفته آی دونت گیو اِ شت اباوت هیم !:n02:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
واقعا قصه ی tripfags ــها سر دراز دارد ...
ولی کل کل با این عراجیف گویان مثل ووکسی برومونت دایز و... حالِ خودش رو داره . همین که میبینی خیلی ها همین حس tripfag هم به تو دارن صفایی واسه خودش !:n09:
The problem isn't really with the tripfags. The problem is with the people who reply for them
و من الله توفیق /
eeeنقل قول:
خوب شد گفتی، من بیخیالش شده بودم، چون فصل 2 ـش خیلی مسخره بود، گفتم فصل 3 ـش دیگه حتماً بدتره.
پس یادم باشه بشینم ببینمش...
این tripfag ـها ( من بیشتر دوست دارم بهشون بگم fucktard :دی ) کلاً تو 4chan پلاسن. reddit یکم بهتره و میشه توش بحث درست و حسابی کرد.نقل قول:
البته یجورایی دلم به حال این daiz میسوزه، آخه این کسی بوده که انیمه های 10 بیتی رو بین فن سابا باب کرد، همه هم سر همین حرکتش علیهش جبهه گرفتن، چون خیلیا امکان پخش انکودهای 10 بیتی رو ندارن. طرف اومد یه کار خیر انجام بده، بجاش همه کوبیدن تو سرش :دی
حملات DDos از ژاپن شروع شدن، ولی همچنان معلوم نیست کار کی بوده. چند وقتی میشه یکی از مدیرای کرانچیرول از دست سایتای پایرت مثل nyaa شاکی هست، ممکنه کار اون باشه، و یا ممکنه اصن یه نفر دیگه اومد اینکارو بقول معروف for the lulz انجام داده. اون نظری هم که میگن حملات از طرف دولت ژاپنه بنظرم مسخرس !
در کل ما که کارمون با animetosho و tokyotosho و شبکه های irc میچرخه. nyaa رو فقط موقعی که میخواستم یه چیز قدیمی بگیرم بهش سر میزنم. هاریبل سابز هم بعد از بازگشتش همه لینکاش رو بجای فایل تورنت، مگنت کرده، اینجوری دیگه تورنت هاش به ترکر خاصی وابسته نیستن که دوباره بخواد مشکل پیش بیاد.
البته کم کم میخوام اکانت AnimeBytes هم بگیرم، خیلی چیز خفنیه، فقط نتم رو باید یه چیز درست و درمون بگیرم که بتونم ratio ـم رو بالا نگه دارم.
اینم واسه کسایی که علاقه مندن بدونن resource ـهای انیمه ای اصلی چی هستن (اینجا nyaa در نظر گرفته نشده) :
: from reddit
نقل قول:
نوشته شده توسط stupid_otaku
درود
بنظر من هم کار باید از طرف کرانچیرول باشه ... هم دولت جاپن . چون تازگی ها خیلی خیلی سخت میگیرن واسه همه محصولـاتشون نه تنها انیمه . یه سایت پایرت موزیکـ جاپونی هم داون شده : (نقل قول:
من هروقت بتونم از نیکو نیکو استریم میگیرم بدون سانسور (مثال همین فصل توکیو غول) قلقش دستم بیاد ریموت میکنم رو اکسپرس لیچ خودمون راحت : دی
Nyaa واسه آنگوینگـ ها و انیمه هایی که 1-2 فصل از پخششون میگذره سید عالی داره ولی بعد از اون آشغال میشه بخاطر همین من اکثرا از chauthanh.info میگیرم واقعا عالیه هم کیفیت خوبی داره هم سرعت خوبی هم آرشیو تقریبا خوبی هم هم هم ... ولی فقط مشکلی که هست اینه که از ساب های مختلف نمیزاره مثلـا اکثرشون هاریبل هستن :|| همین میشه که باز مجبور میشم برم سراغ تورنت سنتر ها یا وبسایتِ خودِ ساب های موردنظر ...
این رو از کدوم سایتی کپی نمودی مجتبی ؟ یوزرنیم یارو آشنا میزنه لــول اوتاکو : دینقل قول:
اینم واسه کسایی که علاقه مندن بدونن resource ـهای انیمه ای اصلی چی هستن (اینجا nyaa در نظر گرفته نشده)
و من الله توفیق /
بالاش نوشتم دیگه، از reddit گرفتم. این thread ـی که طرف توش اینو نوشته بود :نقل قول:
این رو از کدوم سایتی کپی نمودی مجتبی ؟ یوزرنیم یارو آشنا میزنه لــول اوتاکو : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chauthanh رو من خیلی دوست دارم، یه مدت همش از این استفاده میکردم، اما کم کم دیدم سرعتش کم شده و واسه همین ولش کردم. الان حدود 1 سالی میشه ازش استفاده نکردم، تست نکردم ببینم سرعتش چطوریه. یادمه هر چند وقت یبار هی هارد جدید میخریدن واسه سرورشون. یه مدت نصف آرشیوشون رفت رو هوا، خیلی رو اعصاب بود اونموقع.نقل قول:
من هروقت بتونم از نیکو نیکو استریم میگیرم بدون سانسور (مثال همین فصل توکیو غول) قلقش دستم بیاد ریموت میکنم رو اکسپرس لیچ خودمون راحت : دی
Nyaa واسه آنگوینگـ ها و انیمه هایی که 1-2 فصل از پخششون میگذره سید عالی داره ولی بعد از اون آشغال میشه بخاطر همین من اکثرا از chauthanh.info میگیرم واقعا عالیه هم کیفیت خوبی داره هم سرعت خوبی هم آرشیو تقریبا خوبی هم هم هم ... ولی فقط مشکلی که هست اینه که از ساب های مختلف نمیزاره مثلـا اکثرشون هاریبل هستن :|| همین میشه که باز مجبور میشم برم سراغ تورنت سنتر ها یا وبسایتِ خودِ ساب های موردنظر ...
بصورت کلی، دانلود بستگی به یوزر داره، اگه بخوای سریعترین رو بگیری (به اصطلاح بهش میگن zero day ) باید از تورنت و irc استفاده کنی، اما اگه منتظر انکود کم حجم میمونی یا لینک میرور و مستقیم میخوای، باید یکم بیشتر صبر کنی (میرور چند دقیقه بعد از تورنت میاد، اما انکود کم حجم 1-2 ساعت بعد از تورنت ریلیز میشه).
داستانش دقیقا ادامه اون بخش مسابقه Curry هستش . خبری از ملکه ویکتوریای زامبی و نمیدونم فرشته شیطانی و اینا نیست ! فصل 2 که کلا افتضاح بود به جز چند قسمت اول که Alois اینا نبودن .
بار کمدی ـش رو هم نگه داشته بدون این که زیادی کمدی بشه ، چندجاش مردم از خنده جدی : دی
داستانم به تیرگی و غمگینی که آدم انتظار داره .