از تم ارجینال خود گوشی استفاده کننقل قول:
Printable View
از تم ارجینال خود گوشی استفاده کننقل قول:
یک بار بنویسی کافیه دوست عزیزنقل قول:
من یک گیگ دارم و هفده تومان خریدمش و مشکلی هم ندارم
دوستان سلام من چندتا برنامه برای این مدل گوشی می خواستم
برنامه ای برای قفل کردن گوشی و تغییر ودستکاری روی عکس
خیلی متشکر
باسلام خدمت همه دوستان
سوال من اینه که برای کا 750 صفعه کلید قفل می شود ولی چطوری روی آن رمز می گذارند
نقل قول:
سلام دوست عزیز فکر کنم سایت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو رفتی ولی فیلتر شکن میخواسته شما میتونی با رفتن به این ادرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و عضو شدن فیلتر شکن های فیلتر نشده پیدا کنی چون به نظر من از همین سایت ها دانلود کردن برنامه بهتره امید وارم موفق باشی :11:
منم یگ گیگ دارم و 13 تومان خریدم سونی با گارانتی تعویض یه بارم عوضش کردم بدون پرداخت پولی از علائدین طبقه پایین موبایل جنوبنقل قول:
فار منیجر یک نرم افزار مدیریت فایل مثل NC هست ولی با اضافه کردن یک پلاگین میشه به یک سری از گوشیهای سونی اریکسون نفوذ کرد.نقل قول:
وقتی شما با گوشی کار می کنید مثلا وقتی میخواین عکس بندازین صدای شاتر دوربین میاد ولی این صدا نه توی حافظه داخلی گوشی هست نه تو مموری! یا فایلهای دیگه مثل درایورهای دوربین و صدا و حتی آیکونهای منو و ...
.به این جور فایلها فایلهای سیستمی میگن که با استفاده از فار میشه به اونا دسترسی پیدا کرد و تو اونا تغییرات ایجاد کرد. برای اینکه بیشتر با این کارها آشنا بشی یک سر به تاپیکهای زیر بزن:
بهتره هر سوال در جای خودش مطرح بشه.نقل قول:
شما دوست عزیز هم میتونید به قسمت درخواست نرم افزار موبایل برید 100% زودتر به جواب میرسید.
سلام
کمک
من گوشیمو 1 روزه گرفتم و فقط فکر کنم 2 ساعت زیر شارژ بود(البته شارژش پرشد) بعد کلی باهاش ور رفتم تقریبا از ساعت 12ظهر تا 6 بعد از ظهر یه بند باهاش ور رفتم حدود ساعت 8 شارژم شد 43% میخواستم بدونم باطریم خرابه یا من خیلی شکاکم؟!!
به نظر من نه سالمهنقل قول: