عکست خیلی باحال بود
پسرم
Printable View
عکست خیلی باحال بود
پسرم
انا لله و ان اليه راجعون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مدتي كه ما نبوديم محمود رو كشتيد و احتمالاً الان داره به نكير و منكر جواب پس ميده ؟
آره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشد كه آن هاله هاي روحاني و نوراني كه او را در نيويورك ياري كردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مقابل آن دو فرشته الهي نيز ياري كنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عكس خيلي با حال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان حالم گرفته شدید
امروز تو خیابون استانداری یه پسر 10 15 ساله جلو چشمام رفت زیر اتوبوس له شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماجرا اینجوری بود که پسره داشت با موتور از گوشه خیابون میومد که یه دفعه یه موتور دیگه از پیاده رو اومد بیاد تو خیابون پسره زد بهش خورد زمین همون موقع اتوبوس واحد بقلش بود که پسره رفت زیرش اتوبوسم رفت روش تازه ترمزم گرفت جا به جا پسره مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رحمتش کنه ولی بیچاره پدر و مادرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا بهشون صبر بده
خلاصه اعصابم رو ریخت بهم حسابی
واییی اخییییییییی
خدا بیامرزتشو به خانواده اش صبر بده
خیلی بد بود
این چیزا رو تعریف نکنید. خوب یهوقت یکی نخواد بدونه.نقل قول:
من خودم تا حالا یکی دوتا صحنه مثل این دیدم ولی هیچ وقت برا کسی تعریف نمیکنم.
به به تیممونم که صعود
مبارکس مبارکس
خوششمون اومد
بله لااقل آبرو ایران رو خریده
میبینم که فردا رییس جمهور محبوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تشریف فرما میشن و مردم با حضور میلیونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایشون رو اسقبال می کنند در میدان نقش جهان
یک هفته اینجا تشریف دارن؟
فکر کنم 5 روز :19:نقل قول:
نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که 1.5 ساعت ملت رو گذاشت سر کار