سلام
من می خوام HTC TyTn یا HTC p4350 بگیرم
ولی گیر نیاوردم
اگه میشه قیمتشو بگین و اینکه کجا برم بخرم ؟
مرسی
Printable View
سلام
من می خوام HTC TyTn یا HTC p4350 بگیرم
ولی گیر نیاوردم
اگه میشه قیمتشو بگین و اینکه کجا برم بخرم ؟
مرسی
سلام :3:من چند هفتس که میخوام یکی از این دو تا PPC رو بخرم ولی هرچی گردیدم پیدا نکردم :24:
- می خواستم ببینم که کسی از اینارو تو ایران ندیده؟:31:
- اگه بگم برام بفرستن میشه ریجسترش کرد؟:31:دیگه خسته شدم:2:
نمیدونم چی کار کنم:41:
هرجا اسم اینا رو میگم، میگن: ها!!!!!.......:13: والا من همچین چیزی نشنیدم، کدوم مدل نوکیاست...؟:13:
خوب بين اون n91 و jamin باتوجه به معيارام كدوم بهتره ( قابل قبول تره ) ؟نقل قول:
يه چند روزه كه دارم روي گوشي هاي pocket pc تحقيق ميكنم
راستش از كارايي هاشون خوشم اومده ولي امكاناتشون زياد جالب نيست
مثلا صفحه نمايش 65 هزار رنگ:41: يا دوربين
از يكي دوتاش خوشم اومده و آيميت jasjam تو نظرمه
ميخواستم ببينم كه قيمتش چنده ؟؟
يه چيزه ديگه:
Ultimate 5150 تو ايران اومده يا نه اگه اومده قيمتش چنده ؟:46:
نقل قول:Ultimate?...:18:
Ultimate هنوز معلوم نیست کی تو اروپا میاد اونوقت شما میخوای تو ایران باشه :31:
اصلاً دنبال پاکت پی سی خوب نگرد چون مثل من گریت در میآد :19: اصلاً بخاطر همینم که شده من میخوام برم خارجه یه دونه بخرم بد برگردم ایران:2:
بعدشم مثلاً این O2 رو که من گفتم ببین، 262k رو ساپرت میکنه ولی چون WM5 روش نصبه تا 65 بیشتر نمیره ولی فکر کنم WM6 که دیگه همه جادر دسترسه 256 هم ساپرت کنه:21:
و دوربینش هم تقریباً مثل P990 هست چون فلاش و Auto Focus Macro داره :31:
من که خودم P990 دارم با اون دوربین فوق العادش که از 3.2 مگاپیکسل نوکیا هم بهتره و کیفیت رنگ 256 و گرافیک بسیار بالا، اون دوتا گوشی رو انتخواب کردم...
اگه شما این چیزا برات مهمه دور i-Mate رو خط بکش چون نه دوربین داره، نه صدا، نه LCD بدردبخور
نقل قول:
سلام ساسان جان
اگه مي بيني اومدم اينجا مطلب مي نويسم فقط به خاطر تو اومدم اخه چندتا از بچه هايي كه اصلا تا حالا پي پي سي تو دست نگرفتن ميان از روي اطلاعاتي كه فقز تو سايتا ديدن نظر مي دن
ببين ساسان جان جريان ppc با smatphone كاملا جداست
پي پي سي ها به سيستم عامل بسيار قويشون مي نازن در حاليكه از نظر كيفيت صدا و دوربين به پاي گوشيهاي رايج در بازار نميرسن ولي واقعا هر نوع برنامه اي كه براي كامپيوتر باشه يه نسخش هم روي پي پي سي اجرا ميشه
جالب اينه كه بدوني كه ايميت ها و بعضي از ديگر ppcها نمي تونن مثلا منشي تلفني بشن يا مكالمه رو ضبط كنن يعني پيش پا افتاده ترين كاراي نوكيا آره مي دونم خنده داره :46:
ببين سامان به نظر من اگه مي خواي بگيري اولا جمين بگير اگه هم پول بيشتري داري همين جاس جم هم مورد مناسبيه
سوالي داشتي در خدمتم ضمنا به حرفاي دوستان در مورد 65هزار رنگ يا 256 هزار رنگ توجه نكن اخه ملاك كيفيت و شفافيت اين نيست واقعا فيلم رو ppc ديدن داره و كيفيت عاليه صفحه هم كه بزرگه بيشتر فرمتها رو هم مي خوره مثل ويندوز و نمي خواد مثل نوكيا و بقيه حتما فيلم رو كوچيك و بي كيفيت كني :11:
نقل قول:
دوست عزيز 02 رو شايد بتوني دسته دوم گير بياري ولي اين گوشي كه اسمش HTC Advantage X7500 هست رو حالا حالا ها نمي شه تو ايران گير اورد به نظر من او دو رو گيربيار گوشيه خوبيه و در مورد x7500 هم بايد بگم كمي جوگير شدي و به شكلش نگا نكن اين گوشي بالاي 300 گرم وزن داره كه دستتو داغون مي كنه ضمنا ويبره هم نداره اينفرارد هم نداره قيمتش هم خدا مي دونه چقده ولي اگه o2 گيرت بياد گوشي خوبيه
به نظر مياد زياد اين چيزا برات مهم نباشه كه حالا اين 3 مگا پيكسله و اون دو مگا پيكسل يا اون 256 هزار رنگه و اين 65 هزار اينا تو عمل زياد مهم نيستن:46:
کسی جوابی به من نمیدهنقل قول:
من این گوشی ها مد نظرم هست
شما جایی ندیدین ؟
اگه میشه چند مدل کیبورد دار معرفی کنین البته k-jam نباشه:31:
سلام دوستان
ایول چه تاپیکی راه انداختید
دست همگی درد نکنه
راسش من یه پاکت پی سی زیمنس sx56 دارم
می خواهم ببینم قیمت دست اول و دومش تو ایران چنده؟
اصلا گیر میاد؟
خوم نظرم این بود که بفروشمش و یه گوشی مناسب تر بخرم
چون کادو بوده قیمت اولیشو نمی دونم!
خوب دوستان نظری ندارن؟
از کجا میتونم Atom یا Atom exec رو گیر بیارم ؟ آخه این چه مملکتیه که هیچی گیر نمیاد توش الا دختر فراری !!!
کسی میتونه کمک کنه؟ اسمی آدرسی تلفنی اس ام اسی؟ ؟؟؟/