ممنوننقل قول:
دوستم میگفت دسته بازیش شوک داره ... حتی شوک دار هم باشه باید از همین طریق تنظیمش کنه؟
Printable View
ممنوننقل قول:
دوستم میگفت دسته بازیش شوک داره ... حتی شوک دار هم باشه باید از همین طریق تنظیمش کنه؟
همون طور که میدونید شوک یعنی همون ویبره که در بازیها برای هیجان بیشتر استفاده میشه و این هم بدونید که شوک دار بودن یا نبودن دسته برای تنظیم یا شناسایی توسط ویندوز تاثیری ندارهنقل قول:
اگر دسته شوک داشته باشه دستور ویندوز رو برای ویبره اجرا میکنه اگر نداشته باشه هم که هیچ.
شما باید شوک رو بعنوان یک قابلیت اضافه فقط برای خود گیم پد بدونید مثل یک دکمه اضافه،شما هر دسته معمولی که بخواید تنظیم کنید رو باید با اون روش تنظیم کنید
نقل قول:
ممنون . میگه شوک سمت راست تو بازی تنظیم نمیشه و هیچ کاری نمیکنه
ولی طبیعتا باید تکنیک بزنه شوک سمت راست
یعنی شما میگی با همون روش مشکلش حل میشه؟
بله،در اصل به اون قسمت، انالوگ سمت راست میگن ولی خب اکثرا میگن شوک.
شوک یعنی ویبره ای که دسته میده نه اون قسمتی که شما مدنظرتون هست.
از همون برنامه استفاده کنید مشکل حل میشه.
سلام به متخصص هاي عزيز فروم
فيفاي من به سال ٢٠٢١ كه ميرسه همش ميپره بيرون،اگه واسه كرك باشه ممنون ميشم واسم كركشو اپ كنين،اگرم دليل ديگه اي داره لدفا كمك كنين
ممنون
با سلام من فیفا 2013 رو از سایت.p30world.com دانلود کردم الان اجرا نمیشه کرک رو هم ریختم ارور msvcr100.dll میده این فایل رو هم تو پوشه فیفا کپی کردم ولی بازم ارور همین فایل رو میگیره لطفا راهنمایی کنید 10 روز زمان کشیده که این بازی رو دانلود کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا صاحب اینجا کیه یکی بیاد جواب بده:n24:
دوستان.پچی واسه این لگ لعنتی وجودنداره؟؟:n13:
چجوری میشه جای دکمه های بازی رو عوض کرد مثلا جای پاس و شوت رو عوض کرد ؟
خب تویx360ceمعلومه دیگه.روهرکدوم که بزنی می تونی جاشونو تغییربدی.نقل قول:
دوستان هنوز منتظرپچم ها.نبود؟؟؟