ببخشید من خیلی سوال میکنم
از کجا میتونم رام گوشی نوت 2 رو دانلود کنم که مطمین باشه
اگه رام جدید نصب کردم و پشیمون شدم دوباره میتونم گوشی و برگردونم حالت اول یعنی رام خاور میانه
ببخشید من خیلی سوال میکنم
از کجا میتونم رام گوشی نوت 2 رو دانلود کنم که مطمین باشه
اگه رام جدید نصب کردم و پشیمون شدم دوباره میتونم گوشی و برگردونم حالت اول یعنی رام خاور میانه
تنها وبسایتی که رام های سانسونگ توش وجود دراه ( بقیه ازش بر میدارن) :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید برید تو قسمت frimware
به هر رامی و نسخه اندرویدی که براش وجود داره میتونی برگردونی.محدودیتی نیست.
من الان تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودم یه اپدیتی گذاشته برای گوشی نوت 2 که اندروید گوشی و تبدیل 4.3 میکنه اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از این آپدیت خبر داره که جریانش چیه بهمون خبر بده اپدیت بکنیم یا وایسیم از طریق خود گوشی اپدیت کنیم البته این اپدیت اگه اشتباه نکنم واسه گوشیهای اروپایی اومده ولی اگه کسی اپدیت کرده بهمون
بگه که گوشی چه تغیراتی کرده؟ ما هم اپدیت کنیم یا نه
و یه سوال دیگه اگه اپدیت کردیمو پشیمون شدیم چطور میشه یرش گردونیم حالت اول
اینن اپدیت 4.3 واسه نوت 2 داستانی شدا .اکثرا میگن نسخه اوروپا اومده و ردیم به گئشی ها مشکلاتی وجود داشته و صبر کنین 4.3 مخصوص خاور میانه بیاد اما چرا نمیاد؟یا اینم مثل 4.2 موکول شد به 4.4؟
رو نوت 2 من قبلا وقتی قلم رو در می اوردم تا قلم به صفحه نخورده بود کار نمیکرد چه تومحیط نوت یا برنامه ها البته وقتی با صفحه فاصله کمی داشت مکان نمارو نشون میداد اما تا تماس فیزیکی نبود هیچ چی اعمال نمیشد مگر تو گالری که وقتی بالاس محتویات پوشه رو نشون میداد
جدیدا یه موری فعال شده که وقتی با صفحه هم تاس نداره هم میشه دستور داد و یا با کشیدن ازچپ به راست یا برعکس تو هوا بین صفحه ها چرخید یا تو اسنترنت با پایین اوردن قلم صفحه ها هم جابجامشن/یا تو نقاشی با اینکه نوک مداد به صفحه نخورده میشه نقاشی کرد و واسه قطع شدن خط باید قلمو زیادی بالابیاری که ارتباط قطع شه
1 چجوری میشه این حالتو خاموش کرد و به حالت قبلی برگشت؟ یا روشن خاموش کردن این حالت از کجاس
2 اپیدیت 4.3 که زیان فارسی هم واسه نوت 2 داشته باشه نیومد؟
سلام. بچه ها اپدیت 4.4 برای note 2 اومده؟ اگه اومده چرا نمیشه از تو خود گوشی اپدیت کرد؟؟؟!:n27:
سلام من به یه مشگل بر خوردم ممنون میشم اگه کسی میدونه جوابمو بده
یه چند وقتیه من شبها که میخوابم صبح که بلند میشم میبینم گوشیم فوق العاده زیاد شارژ خالی میکنه مثلا اگه صد در صد شارژ داشته باشه صبح میرسه به 20 در صد در ضمن من شبها گوشیمو میذارم رو حالت پرواز ولی تو روز با اینکه از گوشیم استفاده میکنم و دایم وای فای گوشیمم روشنه اینقدر شارژ خالی نمیکنه کسی میدونه دلیلش چیه و راه حل درست شدنش چیه؟ گوشیم هم نوت 2 یا اندروید 4.3 هست
شما به کیت کت اپدیت کنید ببینید مشکل حل میشه.ترجیحا فلش کنید
من شنیدم کیت کت مشکل هنزفری بلوتوس داره منم خیلی از هنزفری بلوتوس استفاده مینکم به نظرتون اگه باطریو عوض کنم درست میشه یعنی منظورم اینه مشکل از باطریه یا جای دیگه ست اگه خواستم باطری بخرم از کجا بدونم باطری اصله و قیمتش الان میدونید چنده اصلا پیدا میشه باطری اصلینقل قول:
از اون مشکل بلوتوث منم شنیدم اگه کار میکنید با هندز فری پس دست نگه دارید و همون باتری را عوض کنید قیمت هم خبر ندارم فقط بگردید جنس اصل پیدا کنید