اگه پول ردی رو ندن تا 18 دی فک کنم ... کلا فرهاد از لیست این فصل استقلال خط میخوره .نقل قول:
Printable View
اگه پول ردی رو ندن تا 18 دی فک کنم ... کلا فرهاد از لیست این فصل استقلال خط میخوره .نقل قول:
رسيدن به استقلال ايدهآل متري نيست
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: متر نيست که بگوييم چه زماني به استقلال ايدهآل ميرسيم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس، امير قلعه نويي در نشست خبري پيش از بازي با سايپا اظهار داشت: خدا کمک کرد در فصل نقل و انتقالات خوب عمل کنيم و نقاط ضعف و قوت خود را بشناسيم. بعد از دو پيروزي در جام حذفي شرايط خوبي داريم اما هنوز با استقلال مدنظر فاصله داريم.
وي افزود: سايپا تيم جوان و خوبي است و از مربي خوبي برخوردار است اما اميدوارم با حمايت هواداران به روند رو به رشد خود را ادامه دهيم.
سرمربي آبي پوشان تاکيد کرد: اگر موفقيتي هست کار گروهي بوده و من کمترين تاثير را در اين هفته ها داشته ام.
خبرنگاري پرسيد شما صدرنشين هستيد اما تماشاگران استقبال خوبي ندارند که قلعه نويي گفت: اين روند فوتبال ما است اما توقع داريم تماشاگران بيشتري بيايند. فکر مي کنم سرماي هوا و برگزاري مسابقات در روزهاي غير تعطيل تاثير دارد. اگر مسابقات را زود بيندازند يک مشکل ديگر وجود دارد.
قلعه نويي در خصوص تفاوت آبي ها در جام حذفي با ليگ گفت: ما جام حذفي را فراموش کرديم و به ليگ فکر مي کنيم. يکسري اتفاقات بيرون زمين و يکسري داخل زمين رخ مي دهد و اميدوارم نتيجه بازي فردا به نفع ما باشد اما نسبت به بازي قبلي با سايپا اميدوارم متفاوت باشيم.
قلعه نويي در ادامه نشست خبري در پاسخ به سوال خبرنگاري که پرسيده بود تکليف کارت بازي فرهاد مجيدي چه شد؟ گفت: هنوز سوال هاي شما در مورد مجيدي تمام نشده؟ من مسائل اداري را در جريان نيستم اما باشگاه استقلال قانونمند است و بر اساس قوانين کارش را انجام ميدهد ، تشکيلات استقلال مي داند که چگونه در خصوص جذب يک بازيکن بايد اقدام کند.
وي در خصوص مصدوم و محرومان تيمش گفت: سياوش اکبرپور جز 18 بازيکن اصلي ما نيست چون آسيب ديده است و يکي دو بازيکن ديگر با تلاش کادر پزشکي به جمع ما اضافه ميشوند.
سرمربي تيم استقلال در خصوص اينکه چه زماني استقلال مدنظرش را خواهد ساخت گفت: طبيعي است که يک تيم فراز و نشيب داشته باشد و شما ديديد که منچستر چند شب پيش در خانه خود چندين بار عقب افتاد ولي در نهايت برنده بازي شد ، جذابيت فوتبال به همين مسائل است، در نمودار روز به روز بهتر ميشويم و بايد بگويم آمدن جباري خيلي بهما کمک کرد هرچند تصور مي کرديم او هفته ششم به ما اضافه ميشود اما با پيوستن اين بازيکن پازل تاکتيکي استقلال تکميل شد.
همان خبرنگار پرسيد استقلال مدنظر شما کي ساخته خواهد شد؟ که قلعه نويي گقت: متر که نيست تا من بگويم کي به آن مي رسيم اما قطعاً در آسيا کار راحت تري داريم چون زمين هاي آنجا مساعد است و بازيکنان انگيزه زيادي در آن مسابقات دارند ، قطعاً بازي در کشورهاي عربستان و شهر رياض با آن شرايط انگيزه ما را بيشتر خواهد کرد.
امروز با سایپایی بازی داریم که دور رفت تونست ما رو شکست بده ، اما چیزی که هست و میشه بهش امیدوار بود اینه که تیم نسبت به شروع فصل پیشرفت چشم گیری داشته و ازون بی برنامگی اعصاب خرد کن فاصله گرفته ، بازیکنا با همدیگه هماهنگ تر شدن و به یه درک متقابل رسیدن ، امیدوارم امروز بتونیم با یه بازی زیبا این تیمو شکست بدیم ! هر چند سایپا همیشه غافلگیر کننده بازی کرده :n30: !
ترکیب احتمالا اینجوری بازی کنیم :
رحمتی
حمودی-صادقی-منتظری-اشجاری
حیدری-نکونام-محمدرضایی-موسوی(جباری)
برهانی-حاتمی
ممکنه 3-5-2 بازی کنیم و به جای حمودی از جباری استفاده کنیم !!
به امید برد....:n12::n16:
کارت بازي مجيدي امروز و فردا صادر ميشود
معاون ورزشي باشگاه استقلال گفت: پرسپوليس جوسازي نکند چون داوران ايران پاک هستند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي اميري در مورد صحبت هاي سعيد شيريني سرپرست پرسپوليس اظهار داشت: هيچ داوري با استقلال آشنا نيست. اين صحبت ها جوسازي است و بهتر است آنها دست از اين کار بردارند. من فکر مي کنم اين صحبت براي اين است که اگر در دربي اتفاقي براي پرسپوليس افتاد بهانه اي براي توجيه داشته باشند.
وي افزود: از نظر باشگاه استقلال همه نتايج دربي ها در زمين مسابقه مشخص مي شود و هيچ اتهامي هم نبايد به داوران زد. اشتباه داوري براي همه تيم ها رخ مي دهد. داوران فوتبال ما شريف هستند و اين افتخار است که داور ايراني در چند سال اخير بدون مشکل توانسته اين مسابقه را قضاوت کنند.
معاون ورزشي استقلال تصريح کرد: من تا به حال از رويانيان مصاحبه اي نخواندم که از داوري انتقادي کرده باشد و فکر ميکنم اين صحبت ها از تراوشات فکري شيريني است.
اميري در ادامه در خصوص اينکه چه زماني کارت بازي مجيدي صادر مي شود، گفت: اگر مشکل خاصي پيش نيايد امروز يا فردا کارت بازي مجيدي صادر مي شود.
وي همچنين درباره اينکه گفته مي شود باشگاه استقلال درصورت جدايي نکونام در حال مذاکره با تيموريان بازيکن فعلي الخريطيات قطر است، اظهار داشت: اصلا اين خبر صحت ندارد. جواد نکونام براي استقلال حکم ستون را دارد و قول داده تا پايان فصل در کنار استقلال باشد.
ورزش 3
خب بازی رو بردیم خوشبختانه !! ولی تیم خیلی موقعیت خراب می کنه !!!!!!!!! حاتمی رسما تیمو فلج کرده اون جلو ، آرش هم که انتظار نمیره کاری کنه :دی !
رحمتی و خط دفاعی هم خوب کار کردن هر چند که در یک صحنه پژمان منتظری بد توپو لو داد که ازش بعید بود واقعا !!!!!
جباری و خسرو هم که عالی بودن !! موسوی هم می تونست بیشتر بازی کنه هر چند که یار جایگزین بلافاصله جواب داد !!
آفرین به این محمدرضایی کلا نقطه قوت سمت چپه !!!
تثبيت صدرنشيني استقلال باپيروزي برابرسايپا
تيم فوتبال استقلال با پيروزي برابر سايپا صدرنشيني خود را تثبيت کرد.
آخرين ديدار هفته نوزدهم ليگ برتر از ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادي و بين دو تيم استقلال و سايپا آغاز شد و بازي با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.
به گزارش فارس،فرزاد حاتمي در دقيقه 54 براي استقلال گلزني کرد. آبي پوشان با اين تک گل 37 امتيازي شدند و اختلاف خود را با تيم دوم جدول فولاد خوزستان به 4 امتياز رساندند.
سايپا نيز 27 امتيازي در رده هشتم باقي ماند.
احمد صالحي داور مسابقه بود که به ساموئل و فرزاد حاتمي از استقلال و حامد شيري از سايپا کارت زرد نشان داد.
ترکيب استقلال:
سيدمهدي رحمتي، پژمان منتظري، خسرو حيدري، اميرحسين صادقي، حسن اشجاري، جواد نکونام، مجتبي جباري، جي لويد ساموئل( 46 عباس محمدرضايي)، آرش برهاني( 90+2 ميثم بائو)، فرزاد حاتمي و ايمان موسوي( 52 علي حمودي)
سرمربي: امير قلعهنويي
ترکيب سايپا:
رحمان احمدي، محسن ارزاني، مجيد ايوبي، حامد شيري، ابراهيم صادقي، کاظم برجلو، سيداسحاق سبحاني، روزبه شاه علي دوست( از دقيقه 61 ميلاد غريبي)، جونيور تورتا( از دقيقه 79 کاوه رضايي)، سجاد شهباززاده و سعيد دقيقي
سرمربي: مجتبي تقوي
ورزش 3
خب به قول قلعه نویی یه فینال دیگه رو بردیم و یه قدم دیگه به قهرمانی نزدیک شدیم
نیمه اول تقریبا با سیستم 3-3-4 بازی کردیم که زیاد جواب نداد ولی نیمه دوم با اومدن محمدرضایی و حمودی به همون سیستم 2-4-4 لوزی برگشتیم که مخصوصا با اومدن حمودی دیگه کلا ترکیب ایده آلی به وجود اومد و از همون گوشه ها هم تونستیم به گل برسیم که اینجا باید از تعویض عالی قلعه نویی هم یاد کنیم که نشونه میده که چه قدر مربی خوبیه که در شرایط مختلف می تونه تغییر سیستم و تاکتیک بده و تیمش هم به گل برسه...
تیم نقاط مثبت زیادی داره ولی به نظرم از همه مهتر وجود مغز متفکری به نام جباری هستش که اصلا وقتی اون توی زمین باشه کلا خیالمون راحته و سطح بازی اون فراتر از فوتبال ایرانه. یعنی من دقت کردم کلا کمتر توپی رو لو داد و هر توپی بهش می رسید به بهترین شکل بازیسازی می کرد و از تکنیک خودش هم خوب استفاده می کرد. کلا جباری برای استقلال یه نعمتیه و امیدوارم دوباره مصدوم نشه!
تبریک میگم .
بد بازی میکنیم کلا . فقط داریم نتیجه میگیریم . اونم با یک گل همش .
من که راضی نیستم .
خب بازی خوبی بود از تیم !
با وجود این که تیم موقعیت های زیادی از جمله تک به تک اول بازی حاتمی ، دروازه خالی موسوی ، تک به تک آرش و شمار زیادی موقعیت که به خاطر پاس های آخر بد در اواخر بازی گل نشد ، خراب کردیم ولی تونستیم سه امتیاز رو بگیریم ..
حاتمی رو هوا خیلی خوب کار میکنه و کلا توی محوطه جریمه خوب جایگیری میکنه ولی بازی با پاش هنوز جای کار داره !
محمد رضایی هم یک تنه سمت چپ تیمو راه میاندازه واین خیلی خوبه !
با حساب بازی سایپا تو حذفی و گهر و آلومینیوم و این بازی ، چهار کلین شیت عالی از تیم .. خیلی جالبه که آخرین گلی که تیم خورده بر میگرده به بازی با داماش !
حالا هر کی میخواد بیاد بگه توپ میخوره به رحمتی ، رحمتی خودش توپ نمیگیره !!!!
اختلاف 4 امتیاز هم توی صدر خیلی خوب به نظر می آید ..
با این اوضاع هنوز بعضی ها از تیم ناراضی اند !
خوب همیشه نظرات من طولانیه چون بیشتر به حاشیه ها میپردازم دیگه به بزرگی خودتون ببخشید:n02:
اول از همه بگم استقبال خیلی خوبی از این بازی شد . آره گزارشگر عزیز آقای احمدی بر خلاف گفته ی شما که بارها و بارها هی زدی توی سر این فوتبال استقبال از بازی خیلی خوب بود شما چشتون مشکل داشت !
این برای بار دومه دقیقا ایشون بازی استقلال سایپا رو به بدترین شکل ممکن به ضرر استقلال گزارش میکنه ! تماشاگر ها دارن حنجره ی خودشون رو پاره میکنن میگه همه آروم نشستن بازیو نگاه میکنن !
در همون لحظه من سایت هواشناسی بودم دمای هوا 0 درجه بود نه 4 درجه . آدم عاقل یکم چشم و گوشت رو باز کن . 10 هزار نفر برای یه بازیه معمولی توی یه روز کاری وسط امتحانای تمام دانش آموزان و دانشجوها توی همچین هوای سردی با باد بسیار شدید استقبال خیلیییییی خوبیه . خیلیییییییا اینقدرم میگم خیلیییی که چشات 4 تا شه !
به خدا یه بار دیگه ببینم گزارشگر بازی این یاروئه صدا تلویزیون رو تا ته میبندم ! چی میگی مرد حسابی؟ انگار برای بازیهای دیگه داره 20 هزارتا 20 هزارتا تماشاگر میاد این بازی که 10 هزارتائه میشه خیلیییییی افتضاح ! اصلا خیلییییییی ضایعس ! اصلا نمیشه بازی رو برگزار کرد به دلیل کمبود تماشاگرررررر . واقعاااا بازیهای دیگه همه ورزشگاها پر میشه این بازی چرا اینجوریهههههه . وای وای وای :n08:جمع کن برو مرد حسابی گزارش بازیتو بده جا اینکه اینقدر ... بگی ! 4 بار گفت واقعا تماشاگر کمی اومده . 3 بار گفت اینقدر تماشاگر کم اومده تماشاگرا از طبقه بالا اومدن پایین ... خوب یه خورده به اون مغزت فشار بیاری توی جمعیت 10 هزار نفری تماشاگر عقلش کم نیست بره بالا بشینه همه میان پایین !
دیگه همه شدن واسه ما تخمین زن تماشاگر ! اعصاب آدمو خورد میکنن اینا ! تا سر کوچه نمیشد رفت از باد و سرما این هی داره واسه خودش ... میبافه ! بازیه مهم به چه بازیهایی میگن؟ بازی تیم های تهرانی با تراکتور . ملوان . سپاهان وسلام ! به این بازیا میگن بازیهای مهم . توی این بازیها جمعیت کمتر از 30 هزار نفر بیاد میشه استقبال کم زمانش هم مهم نیست . و تا حالا هم همچین اتفاقی نه واسه ی استقلال افتاده نه پرسپولیس !
حالا من بازیه استقلالو میگم شاید برای پرسپولیسیا هم بگنا من نمیگم فقط مختص استقلاله . این از دانش پایین اون گزارشگره ! دمای هوا 0 درجه . باد شدید . وسط هفته . بازیه عادی . جمعیت 10 هزار نفری خیلییییییییی کمه آره؟با این وضع اقتصادی و این شرایط و این زمان برگزاری مزخرف مسابقات چه برای پرسپولیس چه استقلال همینه دیگه !
پارسال دربی جام حذفی یادتونه ؟ دیگه از این بازی حساس تر؟دربی اونم توی جام حذفی ! توی زمستون بود هوا سرد بود 75 هزار نفر رفتن ورزشگاه ! هر بازی به هر بازی میبینید دیگه . نباید نسبت به 100 سال پیش جمعیت بسنجید که آره اون موقع تو بوران هم میرفتن ورزشگاه اما ما در زمان حال زندگی میکنیم ! پارسال همین وضع بود امسال هم بدتر شده . دیگه اینقدر گفتن نداره که . حالا بگید یه بارررر اول بازی بگید تموم شه بره 100 بار تا آخر بازی باید تکرار کنید؟
اون اولای فصل هم که استقبالا همه بالای 30 هزارتا بود به لطف ماه رمضون بود و ساعات پخش بازیا همین ! وگرنه همون اونقدر تماشاگر هم تا حالا نمیدیدیم تو ورزشگاه ها برای تیمای تهرانی !
4 بار گفت تشکر میکنم از مسئولین و همکاران ما که با این هوای سرد ... اونا پولشونو میگیرن . تشکر کن از اون 10هزار نفر که پول دادن و اومدن تو اون سرما از درس و زندگیو کارشون زدن !
غیر از اینه قضیه هی میخواست تخریب کنه ! منتظریییی چه توپییی لو داد خیلییی از این بهتر میتونست کار کنهههه . اون دفعه هم که استقلال 4 تا به سایپا زد به خاطر اخراج بازیکنشون بود و .... بسه دیگه کنترل کن خودتو ! اه اه . این از اینور عادل هم از اونور گیر داده به قرارداد مجیدی . امشبم احتمالا باز میگه . آقا اصلا میدونید چیه؟گردنمون کلفتههههه فرهادو آوردیم هر جور شد آوردیم مهم اینه که اومد حالا شکایات داریدددد؟بنویسید رو کاغذ بندازید سطل آشغال وسلاممممم:n08:
بعد از حواشی بپردازیم به بازی :n02:
نیمه اول چیز خاصی ندیدیم و نمیدونم چرا قلعه نوعی اینجوری میکنه ! دقیقا استقلال در نیمه های اول شده موش آزمایشگاهی قلعه نوعی برای رسیدن به ترکیب ثابت ! عزیز من نمیشه که اینجوری . آقا با ترکیب خودت بازی کن راحت ببریم بازیو دیگه . امسال یه نیمه اول قشنگ ما ندیدیم !
بدترین بازیکنای زمین ساموئل و حاتمی بودن . این حاتمیه کیه بابا؟فقط به درد کله میخوره:n02:اصلا اسلوموشن اسلوموشنه ! یعنی توپ میاد دستش انگار بابابزرگ من وسط زمینه ! فقط هم میخواد بشوته ! پاس ماس تو کارش نیست یا شوت یا دریبل به روش اسلوموشن:n02:خدایی کارت فرهادو بدن این نیمکت نشین شه اعصابمونو خورد کرد . اون از بازی با آلومینیوم که 6 تا موقعیت 100% خراب کرد اینم از این بازی که جز اون گل که هر کی بود گل میکرد هیچ کاری نکرد !
آقا خیلی موقعیت خراب میکنه خیلی ! اصلا عطش گل زنی نداریم . این گزارشگر تو اینهمه چرت و پرتش یه حرف راست زد این که استقلال تا محوطه جریمه حریف میره و رو به عقب کار میکنه ! معلوم نیست اون جلو چیکار میکنن . آقا 2 تا پاس بده گل بزن دیگه چرا گل کوچیک بازی میکنید؟ بذارید فرهاد بیاد ببینم جرئت دارید اینجوری ریلکس بازی کنید تا یه گل میزنید:n02:همونجا میزنه پس کلتون !
یه گل که برد نیست تا دم محوطه جریمه میرید خوب یه عرض اندام بکنید گل بزنید دیگه چرا تمرینی بازی میکنید؟ای بابا !
آقا همه بازیکنامون هم خوب بودن جز همون ساموئل و حاتمی . تعویض ژنرال هم اشتباه بود جا اون موسوی این حاتمی رو میبردی بیرون دیگه !این ممد رضایی خیلی باحاله ها . دمش گرم خدایی آینده خیلی درخشانی داره . میتونه یه خسرو حیدری بشه برای سمت چپ فوتبال ایران :n12:
این داور هم روی 2 تا صحنه آخرش ضعف داشت . اونجا که بازیکنه افتاده بود رو توپ نمیذاشت حاتمی توپو برداره آخرش هم هند کرد خطای اون بود نه حاتمی
اون صحنه ی آرش قرمز داشت و صد در صد تک به تک بود .
این برد ارزشمند رو هم به همه تبریک میگم و تثبیت صدر نشینی رو . میبینم که استقلال بعد نیم فصل حریییییف ندارهههه:n02:اینم چهارمین برد متوالیمون . و مطمئنم فعلا ادامه داره .
تیمی که جباری و رحمتی و منتظری و مجیدی و نکونام و حیدری و اشجاری توش باشن و بالای سر همشون هم ژنرال امیر قلعه نوعی باشه از الان باید براش شعر قهرمانی خوند:n12:
برادر من تیم 8 تا موقعیت بالای 80 درصد داشته شما دیگه چه توقعی از تیم داری ؟مگه داریم با بچه های مدرسه ابتدایی بازی میکنیم...نقل قول:
در مورد بازی امروز یه نکته مهم داشت اونم قدرت بالای امیر قلعه نوعی توی تغییر تاکتیک تیم هست خیلی این مرد باهوشه..