این ریاضی چرا انقدر بددددده ؟؟؟؟
والا هر چی می خونم بعد میرم تست بزنم اصلا نمی دونم چی به چی ؟؟؟
چی کار کنم ؟
Printable View
این ریاضی چرا انقدر بددددده ؟؟؟؟
والا هر چی می خونم بعد میرم تست بزنم اصلا نمی دونم چی به چی ؟؟؟
چی کار کنم ؟
سایت کانون تغییر کرده جاش عوض شده....نقل قول:
این لینکشه مربوط به انسانی سال 90
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن شما هنگام نگاه کردن به رتبه ی آخرین نفرات به بومی یا غیر بومی ویا اینکه از سهمیه ی مناطق استفاده میکنن یا خیر هم توجه کنید....
این هم واسه سایر رشته ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم رشته؟نقل قول:
به نظرم اصلا ریاضی خوندن نداره بلکه فقط مفهوم هست که این مفهوم اصلا نیازی به حفظ کردن نیست! بلکه بیشتر تست بزنید، شما باید ریاضی رو با تست زدن یاد بگیرید.نقل قول:
اگر هم که ریاضیتون ضعیفه و حتی جواب تست رو نمی فهمید بهتره که با کتاب های دوسالانه شروع کنید مثل گل واژه ;)
ریاضی تجربی
من مشکلم همین اصلا نمی تونم سوال حل کنم
مثال های حل شده خود کتاب کمک آموزشی رو وقتی می بینم اصلا نمی تونم به جواب برسم نمی دونم چطوری بگم قاطی می کنم اما تا حل می بینم قشنگ متوجه میشم چرا این طوری حل کرده اما خودم وقتی می خوام حل کنم نمی تونم
اساسا بچه های تجربی از ریاضی بدشون میاد :دی منم بدم میومد...نقل قول:
راهش اینه از سوالای ساده شروع کنین و اصلا سمت سوالای سخت نرید چون هیچی ازشون نمیفهمید همون یه ذره هم یادتون میره.تست بسیار زیاد باعث از بین رفتن استرس حل سوالات میشه.اساسا سوالای ریاضی کنکور تجربی(به غیر از هندسه ها)به هیچ وجه خلاقیت ندارن و این سوالا کتاب های خیلی سبز و مبتکران و امثالش به درد خودشون میخوره..... بهترین کتاب ها برای ریاضی گاج نقره ای و برای تمرین بیشتر کتاب های طبقه بندی قلمچیه(البته در درجه ی اول فقط گاج چون کانون پاسخ تشریحی افتضاحی داره)....
فقط تعداد تست زیاد + سوال هایی که در سطح کتاب و کنکور تجربی هست رو بخونید قطعا نتیجه ی خوبی در کنکور تجربی میگیرید....
علت اینکه شما جواب تشریحی رو میخونید و متنوجه میشید اما به تنهایی نمیتونید سوال رو حل کنید فقط و فقط تمرین کم هست.... از هر مبحث ریاضی باید 100 تا تست بزنید تا به آمادگی نسبی برسید(مبحث یعنی مثلا تابع یک به یک یه مبحثه.تابع معکوس یه مبحث دیگه...)
ریاضی انسانی چه طوره؟ از تجربی آسونتره؟
آسونتره ریاضی انسانینقل قول:
اون که دیگه خیلی سادس ولی معمولا برای رشته های خوب ضریب بالایی نداره و خیلی ها هم بیخیالش میشن...نقل قول:
علوم اجتماعی که من میخوام زیر گروه 2 هست و ضریب ریاضی 4..پس اگه خوب بزنم باید خیلی تاثیر داشته باشهنقل قول:
اون که دیگه خیلی سادس ولی معمولا برای رشته های خوب ضریب بالایی نداره و خیلی ها هم بیخیالش میشن...
ببخشید آیا منظورتون علوم ارتباطات اجتماعیه؟نقل قول: