آقا هنوز اسپیکرهای فوکال را داری
Printable View
آقا هنوز اسپیکرهای فوکال را داری
درود حمید جان ... خوبی؟نقل قول:
به نظر من اینجا دوستانی اهل فن هستن که بیشترشون هم باحال و بامرام...
به نظر من خودت اگه بتونی آمپ و اسپیکر جمع کنی نتیجه خیلی خوبی میگیری (دوستان چند نفری این کار رو انجام دادن) که البته من هم میخوام همین کار رو بکنم (البته پروژه 1000 ساله !)
آمپ رو عارف عزیز هست که میتونی بهش سفارش بدی و در رابطه با اسپیکر هم دوستان و هم خود آقا عارف ....
با 2/5 - 3 میتونی چیز خوبی جمع کنی...
نقل قول:
از وقتی من دیگه اینجا نیستم این تاپیک متروکه شده. همینجوری هم باقی میمونه خیالتون راحت :n01: اگر هم من دیگه اینجا فعالیت نمیکنم فقط بخاطر مدیران نابخرد فوروم و مماشات اونها با کلاهبردار معروف هومن اسماعیل زاده ست
کاربر Klipsch سابق هومن اسماعیل زاده کلاهبردار، بهنام اسماعیل زاده کلاهبردار، هومن اسماعیل زاده کلاهبردار لامپی، بهنام اسماعیل زاده کلاهبردار لامپی-آدرس: تهران، جانبازان، خیابان 20 متری کرمان، انتهای خیابان سمت راست (خیابان عباسی)، سمت راست اولین کوچه، اولین منزل سمت راست- موبایل: 09121580268 - محل کار: نمایندگی سونی واقع در خیابان آزادی، جنب خیابان حبیب الهی- اسم واقعی این شخص بهنام اسماعیل زاده می باشد و هومن پسر اوست که این شخص حتی از تخریب اسم فرزند خویش نیز ابا ندارد.
سلام
من یه اسپیکر 5.1 کانال می خوام که بتونه صدا به صورت دیجیتال دریافت کنه یعنی S/PDIF داشته باشه معمولی هم می خوام ولی 5.1 و S/PDIF رو داشته باشه از کجا تهیه کنم و حودو قیمتش چقدر میشه چه مدلی بگیرم
حیف این تاپیک نیست همینطوری خاک بخوره،
یه درخواستی داشتم از دوستان، اونایی که تهران هستن و دسترسی دارن برن ببینن بلندگوهای ایستاده خوب و همینطور امپ های استریو چه مدلهایی هست الان تو بازار و با چه قیمتی هستن بعد آمارشو اینجا بزاره. من تهران نیستم وگه نه خودم سر میزدم.
واقعاتاپیک به حال خودش ول شده
درمورد ساخت آمپ لامپی شما چه توصیه ای می کنید؟
این آقای مرادپور که رو ابرها راه می ره وزورش میاد جواب آدم رو بده ومن دوتا ایمیل زدم که نمونه کارها ، هزینه ومدت زمان تحویل رو ایمیل کنید
منو حواله به سایت دادن بعد هم گفتن گرفتار ساختن و وقت ندارن جواب ایمیل بدن!!
آدم هرچی می خواد باشه یه کم مرام وخاکی بودن هم بد نیست
کسی بغیر از مرادپور و هومن نیست که آمپ لامپی درست کنه؟ اینها اینقدر پشت سر هم تخریب می کنند که آدم گیج میشه
هومن رو فراموش كن سرت كلاه میزاره به شدت.با عارف مراد پور صحبت كن برات ردیفش میكنه.میدونم سرش شلوغه ولی جواب میدهنقل قول:
برای اینكه سیستم خوب داشته یاشی یه خورده تحملت رو زیاد كن.یا حق
درود حمید جان ...نقل قول:
نظر من هم همینه . با عارف مشورت کنی بهتره هرچند سرش شلوغه ولی تا اونجایی که شنیدم کارش درسته...
احيانا فكر فروش بلنگو پايونر و آمپ كنوود را كه نداريد؟نقل قول:
پیرو درخواست مکرر دوستان مبنی بر ادامه این تاپیک، تصمیم گرفتم دوباره چند مطلب جدید درج کنم (البته علیرغم میل شخصی ام)
طی این مدت وب سایت مستقلی راه اندازی کردم. اولین پروژه اسپیکر اپن بفل در ایران ساخته شده که تصویریش رو میتونید مشاهده کنید. روی آمپ های لامپی کار بیشتر انجام شد و بزودی قصد دارم روی آمپ های تمام لامپی دسکتاپ (غیر پورتابل) برای هدفون های گرونقیمت هم کار کنم. همچنین سعی کردم در سایتی که زدم مطالب از تئوری تا پیشرفته طبقه بندی بشه که بتونیم شاهد پشرفت DIY در ایران باشیم. خیلی عقب هستیم و باید سعی کنیم خودمون رو بالا بکشیم. هدف اصلی اینه که از علاقمندان ساخت پروژه های لامپی حمایت بشه، حتی لامپ و قطعات به رایگان در اختیارشون قرار بگیره که پروژه بسازند تا شاید کمی پیشرفت حاصل بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از LogicAudio.ir