چه مملکنی شده ... من گفتم بعد عید گرون میشه ... رفتم خریدم دیدم ارزون شد ... رفتم سکه ثبت نام کردم الان که موقع تحویلشه میبینم ارزون شده ... میگم اقتصاد دان خوبی میشما ...
چه مملکنی شده ... من گفتم بعد عید گرون میشه ... رفتم خریدم دیدم ارزون شد ... رفتم سکه ثبت نام کردم الان که موقع تحویلشه میبینم ارزون شده ... میگم اقتصاد دان خوبی میشما ...
کسی از گالاکسی نوتش خسته نشده که بدتش به من ؟ :دی
سلام
من این گوشی رو می خوام برای کسی بخرم یه چنتا سوال دارم :
1) از کجا بخرم
2) گارانتی چی باشه
3) داخل کارتونش چیا هست
4) کلا به چیا توجه کنم چون با گوشی های دیگه فرق داره میپرسم وگرنه از طبقه پجم میگرفتم:31: بدونه گارانتی و بدونه کارتون و...
1-علائدین طبقه 6
2-نداشته باشه
3-هندز فری ،شارژر،کابل یو اس بی و کاتالوگ جات (باطری هم جداس)
4-فرقی نداره که :دی دوربین و نمیدونم صفحه نمایش و همه چی رو چک کن تموم میشه میره:دی عین خرید تمام آندرویدی هاست
+قلم رو چک کن کار کن! توی قسمت Noteباش بنویس و با کلیدش سیو کن
پک کیف دارش هم هست یه ده تومنی گرونتره .. با کیف بخر .. کیفش خیلی خوبه
همممنقل قول:
این مدلیش هست؟!
ندیدم تا حالا
===
سفید بگیرید :(((((((( خیلی خوشگل تره
دیگه اعصاب نموند برام با این قیمت ها ، و اصلا معلوم نیست که ارزون میشه یا نه!
از یه طرف احتمال داره 1% تحریم ها برداشته بشه
از طرف دیگه افزایش قیمت بنزین و ... و همچنین طرح شبنم با مالیات 30% برای گوشی....
من که دیگه حوصله صبر ندارم ، فردا میرم میخرم، ارزون هم شد به... .
دوستانی که این گوشی رو دارند چند سوال : اول از همه اینکه سایز این گوشی اذیت نمیده؟ مثلا وقتی بیرون هستی یا در حال حرکت ، یا مثلا رو تخت دراز کشیدی میشه از گوشی راحت استفاده کرد یا باید از هر دو دست استفاده کرد؟
بنظرتون تو این رنج قیمت بهترش پیدا میشه؟
اینقدر جواب ندادین رفتم گرفتم !
16 گیگ سفید ، خوشگل و خرکی :دی
جنس بدنش افتضاح...
بابا اذیتمون نکن .. خداییش بدنش عالیه .... من که مشکلی ندارم ... فقط نمیدونم چرا یکی دوتا خط روی صفحشه .. رفتم براش شیلدت گرفتم .. مگه صفحه این گوشی ضد خش نیست؟
انگار اون یک لایه روی گوریلاس که به مرور زمان میره