فرقی نمیکنه یه پرینت که گرفتی ببین مدلش چیه مال منم همین طوره عزیز
scx-3405hw ba scx-3405فرقی نداره یکیه
Printable View
فرقی نمیکنه یه پرینت که گرفتی ببین مدلش چیه مال منم همین طوره عزیز
scx-3405hw ba scx-3405فرقی نداره یکیه
دوستان سلام
یه چاپگر سامسونگ 4623fh دارم بعد از مدتی طبق روال چاپگرهای سامسونگ چراغش قرمز شد اما چند روزیه که پیغام end of life میده و چیزی چاپ نمی کنه. چندتا فایل ریست امتحان کردم که مربوط به 4623f بود و جواب نداد هرچی سرچ می کنم fh گیرم نمیاد.:n28::n28:
لطفا کمکم کنید. ممنونتون میشم
با سلام اقا ما یه ml-1660 داریم وقتی ریست میکنیم روی چراغ سبز ایست میکنه و هیچ کاری نمیکنه و باید از برق بکشیم بیرون و بعد از اینکه دوباره به برق میزنیم مثل قبل هست به نظر اساتید مشکل چیه . خواهشن یکی یه جوابی به ما بده. thanks
دکمه stop نگهدار بعد پرینتر رو روشن کن بعد از فایل ریست استفاده کن
این کار را میکنم وقتی ریست میشه این جور میشه
شاید ورژن پرینتر بالاتر از این فابل شما باشه.نقل قول:
سلام به همه مدیران وزحمتکشان سایت فروم پی سی وورد من یک سامسونگ چهار کاره بامدل scx-4623fh دارم دو دفعه شارژش کردم دفعه اول بیشتر چاپ کرد ولی این دفعه خیلی کم الان دوباره میگه نیوکاتریج پری پاری آیا نرم افزار ریست این مدل هم موجود میباشد یا روشی هست که من کاتریجم رو خودم شارژ کنم یا موادش رو بخرم خودم جا بزارم خیلی خیلی ممنون میشم اگه جوابم رو بدی .برام ایمیل کنید.:n26:
سلام
من نرم افزار scx3405f رو دانلود کردم ولی این چیپ که میگن کجاست؟یه تراشه روی کارتریج هست ولی روی اونو که با چسب یا کاغذ میپوشونم اصلا کارتریجو نمیشناسه؟! ولی حالا یه پیغام جدید میده که کارترجو بزار تو دستگاه!!!
و اگه کسی اطلاع داره در مورد این crum یه توضیحی بده که اصلا این چیه و کارش چیه
سلام من یک پرینتر سامسونگ مدل clx -2160 دارم بعد از این که تونر شارژ کردم اخطار toner epatyمیزنه واگر روی دکمه استارت کلیک کنم اخطار not availabls میزنه الان چکار کنم خواهشا کمک کنید (پرینتر رنگی است چهار کاره)
باتشکر احمد خوشبخت
با سلام
من scx 3205w خریدم
به همراهش یه کارتریج اضافه هم خریدم
وقتی شارژ هر دوتا کارتریج تموم شد بردم و شارژش کردم
هردوتا کارتریج بعد از نزدیک 100 پرینت از کار افتادن
دوباره کارتریج ها رو بردم و نشون طرف دادم گفت باید چیپ عوض کنه و هر چیپ 14 تومن
راهی نداره من این پرینتر رو ریست کنم؟
اگه میشه راهنماییم کنید