دوستان این تصویر شادی لمپارت رو سایز بزرگشو دارید بزارید...لفا
لمپارت فوق العادست حتی عصبانیتش هم تو دل برو بود....ویوا لمپارت..:40:
Printable View
دوستان این تصویر شادی لمپارت رو سایز بزرگشو دارید بزارید...لفا
لمپارت فوق العادست حتی عصبانیتش هم تو دل برو بود....ویوا لمپارت..:40:
دوستان دقت کردین وقتی چلسی گل دوم رو زد لحن گزارش پیمان یوسفی چقدر آروم شد؟ انگار تیم ملی گل دوم رو خورده! فکر کنم از گل خوردن بارسا ناراحت شد! :31:
چلسی با دیمتئو توانست در حالی راهی فینال شود که دیگر نماینده های انگلستان نتوانستند نتایج راضی کننده ای بگیرند.
محتوای مخفی: ادامه
جان تری بدلیل اخراج در برابر بارسلونا از هواداران و بازیکنان چلسی عذرخواهی کرد.
تورس در لباس آبي هرگز جادوي النينو را نشان نداده بود، اما وقتي پاي بارسلونا وسط باشد يك مادريدي فرم خود را نشان خواهد داد
Chelsea 2-2 Barcelona FullMatch
SD: 750mb
first half: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
second half: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت اچ دی نیاز به لیچ داره (هات فایل)
HD:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چک: در بازی اول 90 دقیقه جنگیدیم و در این بازی زمانی که 2-0 عقب افتادیم هرچه در توان داشتیم پیاده کردیم و به بهترین وجه بازی رو به پایان رسوندیم
بازیکنان ما 150% توانایی خودشون رو در زمین پیاده کردن و اگه بخوایم منصف باشیم ما تمام تلاشمون رو برای باقی موندن در این جام انجام دادیم و به خوبی هم از پسش براومدیم
کول: خیلی سخته که جلوی تیمی مثل بارسا دو مدافع میانی خودتون رو از دست بدید اما ایوانویچ و بوسینگوا عالی کار کردن
هیچ کس برای ما شانسی قائل نبود ما در لیگ برتر خوب ظاهر نشده بودیم اما به پیروزی ایمان داشتیم
محتوای مخفی: COLE: WE BELIEVED
" همه میگن این فصل، فصل سختی برای ما بود ولی حالا ما هم در فینال FA Cup و هم در فینال لیگ قهرمانان قرار داریم
و فکر میکنم هر تیمی دیگه ای از خداش باشه که در موقعیت تیم ما قرار بگیره حضور در دو فینال بزرگ!
ما در مقطعی 2-0 عقب افتادیم ( در مجموع 2-1) و به خاطر اخراج تری 10 نفره بودیم
کیهیل مصدوم شد و از بازی بیرون رفت میرلس رامیرس و ایوانویچ رو هم به خاطر محرومیت در بازی فینال همراه نخواهیم داشت
این، از اون شبهایی بود که اصلا دلت نمی خواد ( به خاطر مصدومیت و محرومیت ها میگه :31:) فکر میکنم گری بتونه به ما ملحق بشه ولی بقیه رو به خطر محرومیت از دست دادیم
اما در مورد بازی فکر میکنم یکی از بهترین شبهای دوران بازی من بود
ما باید به خودمون افتخار کنیم این نتیجه یکی از بهترین نتایج مقابل یکی از بهترین تیم های جهانه هیچ کس انتظار همچین چیزی رو از ما نداشت
در فوتبال مهمترین چیز پیروزی در مسابقه هست شما نمی تونید با مالکیت توپ بازی رو ببرید! درسته که ما دفاعی بازی کردیم اما در مقابل به گل هم رسیدیم و فکر میکنم شایسته رسیدن به فینال بودیم
.'محتوای مخفی: DROGBA: WE DESERVE IT
می دونستم که نمی تونم خرابش کنم!
"شب بسیار مهمی برای چلسی بود به خصوص بریا هوادارانی که به بارسلونا اومده بودن از شروع بازی تیم رو حمایت کردن
می دونستیم که بازی بسیار سختی پیش رو داریم و وقتی رامیرس درست در پایان نیمه اول نتیجه رو 2-1 کرد امید تازه ای بدست آوردیم بعد از خراب کردن پنالتی توسط مسی کم کم باور کردیم که امروز روز ماست! چرا که اونها شانس هاشون رو از دست میدادن
ما فقط یه شانس دیگه داشتمی توپی که من تبدیل به گل کردم یه موقعیت تک به تک بود می دونستم که نمیتونم خرابش کنم و اون گل، گلی بود که جواز حضور در فینال رو به ما داد و من از این بابت خیلی خوشحالم
به نظر میومد این فصل هیچ موفقیتی بدست نمی باریم بدون جام و احتمالا بدون کسب مجوز حضور در لیگ قهرمانان سال بعد ولی حالا در فاصله 3 هفته مونده به پایان فصل ما در دو فینال حضور داریم و همچنین شانس قرارگیری در بین 4 تیم برتر و رسیدن به لیگ قهرمانان سال بعد رو داریم همه چیز میتونه به خوبی تموم بشه ولی هنوز 3 هفته سخت پیش روی ماست"
"محتوای مخفی: Chelsea's Torres looks to 'new beginning'
پ ن: ترجمه کار خودم بود گیر ندید لطفا :20:
حالا تصور کن ما که طرفدار دو آتیشه چلسی بودیم و تازه اون بازی معروف با بارسا رو هنوز فراموش نکرده بودیم ، دیگه در چه حالی بودیم! :دینقل قول:
وحید وحید وحید وحید وحید وحید وای وحید نمیدونی این صعود چلسی چقدر برای من مهم بود با وجود اینکه آرسنالی هستم اما دیشب پر استرس ترین شب زندگیم رو تجربه کردم حتی تو فینال جام جهانی هم انقدر استرس نداشتم!
همه چیز مثل یه معجزه بود وقتی بارسا گل اول رو زد با خودم گفتم حداقل چلسی میتونه بازی رو به وقت اضافه بکشه اما وقتی تری اخراج شد اشکم در اومد و گفتم کار چلسی تمومه و گل دوم رو هم که خوردن دیگه کار رو تموم شده میدیدم اما وقتی لمپارد بزرگ با هوشمندی اون پاس و رامیرس هم اون ضربه استثنایی رو زد انقدر خوشحال شدم که یه لحظه یه فریاد نسبتا بلند زدم.
اما در حقیقت اون استرس شدتش از نیمه دوم بیشتر شد و ضربان قلبم انقدر زیاد شده بود که تا اینکه تورس تو دقایق آخر گل دوم رو زد و خیال همه رو راحت کرد!بعد از گل تورس حس عجیبی داشتم که قابل توصیف نیست.
خب احتمالا بعد از معلوم شدن فینالیست بعدی تاپیک جدید دیگه ای برای لیگ قهرمانان زده میشه که من توی اون حتما تحلیل کلیم رو قبل از بازی در مورد هر دو تیم میگمنقل قول:
پ.ن. حالا که رامیرز , تری , میرلز و ایوانویچ محروم شدن .می خواستم نظر هوادارای چلسی را درباره ترکیب چلسی توی بازی فینال بدونم!
فعلا در مورد نبود این 4 تا بازیکن راستش ناراحتم و هر 4 تای این بازیکنا تاثیر گذار بودن ولی چلسی نیمکت خیلی خوبی داره. در مورد ایوانوویچ که بیشتر دفاع راست بازی می کرد و جای اون بوسینگوا هست که نسبتا خوبه. در مورد تری هم اگه لوئیز از مصدومیت برگرده در کنار کیهیل دفاع خیلی خوبی رو تشکیل میدن که به نظرم اگه دفاع
وسط های رئال و بایرن رو نگاه کنیم در مجموع بهتر از این دو نیستن...
اما در مورد میرلس به عنوان یه هافبک وسط خیلی خوبی بازی می کنه و جوری شده که جای اسین رو به کلی گرفته و نبود اون به ضرر تیمه. جایگزین اونم احتمالا باید اسین باشه که امیدوارم تا بازی فینال خودش رو آماده کنه. رمیرس هم که تاثیر فوق العاده ای داره نبودش احساس میشه ولی جای اون گزینه های مثل کالو یا استوریج خوبن...
البته در صورتی که چلسی با همون سیستم یه مهاجمه بازی کنه و اگه فرضا بخواد با دو مهاجم بازی خب قاعدتا استفاده همزمان از تورس و دروگبا خیلی مناسبه
در مورد کاپیتان هم یه جورایی خوشحالم که لمپارد توی فینال کاپیتانه :20:
صد در صد باهات موافقمنقل قول:
لمپارت فوق العادست حتی عصبانیتش هم تو دل برو بود....ویوا لمپارت.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون درگیری که با بازیکنایی مثل مسی و فابرگاس و بوسکتس داشت خیلی جالب بود و بسی لذت بردیم! :دی
با فابرگاس هم که ظاهرا از قدیم با هم یکمی مشکل داشتن که به نظرم توی کل تاریخ لیگ انگلیس عملکرد لمپارد به مراتب خیلی بهتر از فابرگاس بوده...
آرهنقل قول:
دوستان دقت کردین وقتی چلسی گل دوم رو زد لحن گزارش پیمان یوسفی چقدر آروم شد؟ انگار تیم ملی گل دوم رو خورده! فکر کنم از گل خوردن بارسا ناراحت شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا توی شبکه 3 اکثرا طرفدارا بارسا هستن
دیشب هم هر سه یعنی یوسفی و جاودانی و تقوی دیگه فقط کم مونده بود به طور مستقیم بگن که ما طرفدار بارسا هستیم! :دی
تورس درست میگه هنوزم کار سختی پیش رو داریم که اگه خوب از پسش بر نیایم همه این تلاش ها از بین میره
مسابقات باقی مونده :
فینال قهرمانان هم 19 می هست
4 مسابقه حساس دیگه در عرض 10 روز
بازی رودررو و حساس با نیوکاسل و دوبار رویارویی با لیورپول یه بار در ویمبلی برای کسب جام و یه بار در آنفیلد برای کسب سهمیه
هنوز بازیهای مهمی برای بردن باقی مونده ...
بازی تموم شد بعد رضا جاودانی گفت تسلیت میگم:31:نقل قول:
من که کامل تو جو بازی بودم و علم به اینکه اینا همشون بارسایی هستند پیش خودم گفتم داره به طرفدارای بارسا تسلیت میگه:31: نگو داشت شهادت حضرت فاطمه (س) رو تسلیت میگفت و من اشتباه گرفتم اسن یه وضعی:31:
پیمان خان یوسفی هم بعد از گل تورس اینگار تیم ملی تو جام جهانی گل خورده دیگه من صداشو نشنیدم و ...
ولی خب هر کی طرفدار یه تیمی هستش دیگه بعضی ها هم تو رسانه هستند و نمیتونن جلو خودشونو بگیرن:20:
جاودانی که رئالیه باووو...! :31: علناً اقرار کرده. تنها "غیر بارسایی" تلویزیون همین جاودانیه. بقیه از دم بارسایین.
مجبور بود تسلیت بگه. :20:
:40::40::40::40::40:
ولی ظاهرش که چیز دیگه رو نشون می داد :دینقل قول:
در مورد یوسفی هم که مثل مزدک دیگه زیادی مشخصه که طرفدار بارسائه! دیشب هم یه جورایی همش می خواست یه تیکه هایی رو به چلسی بندازه
ماشالا سوتی های خیلی خوبی هم داد. از جمله اینکه توی یه صحنه ویکتور والدز رو گفت گواردیولا و یه صحنه دیگه هم دنیل آلوز رو گفت ویکتور والدز :18: :دی
آره بازی های سختی داریم و محکومیم به برد توی تمام بازی ها !نقل قول:
توی لیگ که باید حتما سهمیه رو بگیریم و امیدوارم شانس باهامون یار باشه و تیم هایی مثل نیوکاسل و تاتنهام خیلی بد نتیجه بگیرن
جام حذفی چون توی ومبلی برگزار میشه شرایطه به نفع ما ست و احتمال قهرمانی ما خیلی زیاده و احتمالا از بازیکنای توی فینال لیگ قهرمانان غایبن حتما استفاده میشه
توی لیگ قهرمانان هم الان مشکل فقط اینه که باید جایگزین اون 4 تا بازیکن کاملا آماده بشن که یه جورایی می تونم بگم که جای تری و ایوانوویج و میرلس و رمیرس به ترتیب کیهیل و لوئیز و اسین و کالو( مالودا) هستن که بیشتر اون دو تا بازیکن خط هافبک یکمی باید آمادتر بشن و توی خط دفاع اگه با کیهیل و لوئیز بازی کنیم خیلی به مشکل نمی خوریم...
توی بازیه با بارسا ، همه متوجه شدیم که چلسی چقدر با احساس بازی کرد و از تمام موقیعت های خودش استفاده کرد ! حتی تورسی که توی اون بازی کذایی نبود ! همه دنباله یه انتقام بودن ، یه انتقام شیرین ...
تاکتیک چلسی ! یه تاکتیک حساب شده بود ، در دفاع کردن و پوسیشن های افراد کاملا فکر شده بود ! هرچند که اشتباهاتی داشتیم ، هم در دفاع کردن و هم در بازی سازی کردن که خیلی موقع ها بی جهت توپ رو دور میکردند ! ولی لمپارد از 2 پاس خودش ، 2 گل ساخت ...
از برد دیشب بایرن خیلی خوشحال شدم ! بازی با رئال خیلی احساسی و سخت تر از بازی با بایرن هستش !
we are blue lions *** we are the champions
جایگشت های مختلف تیم های انگلیس در لیگ قهرمانان امسال
اگر چلسی قهرمان اروپا شود چه اتفاقی رخ می دهد؟
صعود چلسی به فینال لیگ قهرمانان می تواند روند انتخاب تیم های انگلیسی برای فصل آینده رقابت های لیگ قهرمانان را دچار مشکل کند.
اگر روز 19 می شاگردان روبرتو دی متئو بتوانند در مونیخ قهرمان شوند سه تیم برتر جدول به طور مستقیم به دور گروهی لیگ قهرمانان فصل آینده صعود می کنند و چلسی چهارمین تیم انگلستان خواهد بود و تیمی که در جدول چهارم شود به رقابت های لیگ اروپا راه پیدا خواهد کرد.اگر چلسی در فینال ببازد آنگاه سه تیم اول جدول به طور مستقیم به دور گروهی خواهند رفت و تیم چهارم باید در بازی های حذفی لیگ قهرمانان برای صعود به دور گروهی حضور پیدا کند.