اودینزه به دنبال جانشین الکسیس سانچس
سرمربی اودینزه اعلام کرد اگر سانچس این تیم را ترک کند به دبنال جذب جانشینی برای او خواهیم بود
سایت گل - فرانچسکو گوئیدولین سرمربی اودینزه اعلام کرد اگر الکسیس سانچس به بارسلونا بپیوندد آماده است جانشینی برای او به خدمت بگیرد.
گوئیدولین در گفتگو با توتواسپورت گفت:" اگر بازیکنان اصلی تیم نظیر الکسیس سانچس و گوکان اینلر باشگاه را ترک کنند به بازیکنانی را به عنوان جانشینان انها به خدمت خواهیم گرفت."
سانچس که هم اکنون با تیم ملی شیلی در کوپا آمه ریکا حضور دارد مورد توجه بارسلونا قرار گرفته و به نظر می رسد به زودی پیوستن او به نوکمپ قطعی شود. در حالی که او از منچسترسیتی و ناپولی پیشنهاد دارد اما دلش با بارسا و می خواهد به قهرمان اروپا بپیوندد.
گوئیدلین گفت:" امیدوارم فصل آینده تیم خوبی در اختیار داشته باشم و بازیکنانی نظیر دی ناتاله در تیم زیاد باشند."
به نوشته روزنامه مارکا آخرین پیشنهاد بارسا برای جذب سانچس 26 میلیون یورو به علاوه جاناتان سورینا بوده است اما اودینزه حداقل 35 میلیون یورو می خواهد.
به نظر می رسد با اتمام رقابتهای کوپا آمه ریکا تکلیف سانچس نیز مشخص شود.
بوسکتس:" ما به دنبال انگیزه برای پیشرفت هستیم "
سرجیو بوسکتس در گفتگو با بارسا تی وی و وب سایت بارسا گفت: "پیشرفت در چیزی که ما طی سه سال گذشته به دست آورده ایم دشوار خواهد بود اما ما به دنبال پیدا کردن انگیزه هایی هستیم تا بتوانیم این کار را انجام دهیم. "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس نهایی
ظهر شنبه، بیش از 130 کودک از منطقه بادیا دل والس، تمرین خود را در دومین کمپ تابستانی که با نام سرخیو بوسکتس برگذار شد به پایان رساندند. سپس همراه با 15 نفر از مربیان، مانند سال گذشته در جایگاه شمالی نوکمپ عکس یادگاری گرفتند.
علی رقم این که بوسکتس در حال سپری کردن تعطیلات می باشد، در دو هفته اخیر تمریناتش را آغاز کرده است. آخرین اتفاقی که امروز صبح به وقوع پیوست بازدید گروهی از هوادارن از نو کمپ بود. بوسکتس گفت :" فصل پیش من برای من تجربه فوق العاده ای بود. از اتفاقاتی که سال پیش افتاد بسیار لذت بردم. من رضایت را در چهره ی بچه ها، مربیان و مردم بادیا میبینم. همه چیز به خوبی پیش رفت."
ما باید پیشرفت کنیم
بوسکتس در صحبت راجع به فصل بعد گفت :" تمام چیز هایی که این تیم در سه سال گذشته به دست آورده است بزرگ هستند. او ادامه داد ، " اما این نیز واقعیتی است که فصل بعد به مراتب سخت تر خواهد بود. همه ی ما پیروزی میخواهیم و هر بازی و هر رقابتی برای ما حکم فینال دارد. "
برای رسیدن به این هدف سرجیو فکر میکند که : "در هر بازی و در هر زمانی، به دنبال انگیزه هایی خاص برای پیروزی در فصل بعد هستیم. "
تیم کامل است
بوسکتس نگران تیم در سال آینده نیست : "تیم در حال حاضر کامل است. ما یک تیم بسیار خوب داریم و اکنون میتوانیم فونتاس و تیاگو را نیز به آن اضافه کنیم. من نمیدانم که ما به خرید بیشتر نیاز داریم یا نه، زیرا این تضمین شده است که ما میتوانیم با همین چیزی که در اختیار داریم با فصل بعد مقابله کنیم، ما یک تیم بسیار خوب داریم. اما در عین حال این نیز درست است که آوردن بازیکن جدید میتواند بسیار مهم باشد، من فکر میکنم در این شرایط ما فقط باید با صبر و شکیبایی با این مساله برخورد کنیم.
به به تو: مسی برای بهتر شدن از مارادونا کار دشواری دارد
مسی در رقابت های کوپا آمریکا نتوانست بازی های درخشانش با بارسا را با پیراهن آلبی سلسته تکرار کند و به همین دلیل با انتقادات زیادی روبرو شده است.
سایت گل- به به تو، ستاره سابق تیم ملی برزیل، معتقد است مسی با استعدادترین بازیکن دنیاست اما گفت که ستاره آرژانتینی برای اینکه واقعا به بازیکن بزرگی تبدیل شود، باید با تیم ملی کشورش به افتخار برسد.
مسی در رقابت های کوپا آمریکا نتوانست بازی های درخشانش با بارسا را با پیراهن آلبی سلسته تکرار کند و به همین دلیل با انتقادات زیادی روبرو شده است.
به به تو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای رسیدن به بزرگی واقعی، مسی باید علاوه بر بارسا، با تیم ملی آرژانتین نیز به افتخار برسد. بارسا با تیم ملی آرژانتین متفاوت است.
بازیکنان بارسا مدت هاست که در کنار هم بازی می کنند و این کار را برای آنها ساده کرده است. آنها ژاوی و اینیستا را دارند اما در تیم ملی آرژانتین نمی دانم چنین اتفاقی می تواند رخ دهد یا خیر."
او همچنین در مورد مقایسه مسی و مارادونا گفت:" مسی هنوز باید راهی طولانی را طی کند. مسی کار دشواری دارد که بهتر از مارادونا شود.
بازی های مارادونا واقعا فوق العاده بود. نباید از مسی انتظار زیادی داشت. او تنها 23 ساله است."
مروری برخاطرات قهرمانان اسپانیا- داوید ویا: مردانی را دیدم که مثل بچه ها گریه می کردند
قهرمانان جام جهانی را به خانه بردند
سایت گل- قهرمانی در جام جهانی برای داوید ویا مثل دست یابی به آسمان بود. ستاره اسپانیایی آنچه در رختکن ورزشگاه ساکرسیتی و بعد از دیدار فینال رقابتهای جام جهانی دیده را هرگز فراموش نخواهد کرد:« من مردان عاقل و بالغی را دیدم که مثل بچه ها گریه می کردند. درداخل رختکن تک تک ما به گریه افتاده بودیم.»
در این میان اشکهای کاپدویلا بیش از هر فرد دیگری توجه ویا را به خود جلب کرده بود:« دیدن اشکهای بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا که تمام عمرشان را وقف فوتبال کرده بودند، واقعا تکان دهنده بود. و یا کاپدویلا.او مثل یک بچه کوچولو گریه می کرد.نمی دانم که او احساساتی شده بود یا نه ولی مثل یک نوزاد زار می زد.»
ویا در رقابتهای جام جهانی 5 گل برای تیمش به ثمر رساند و گلی که درمرحله یک چهارم نهایی وارد دروازه پاراگوئه کرد را بیش از هرگل دیگری ارزشمند می داند:« این گل معانی فراوانی داشت. راه ما را به مرحله نیمه نهایی باز کرد و به طلسمی که درمرحله یک چهارم نهایی به آن برخورده بودیم پایان داد.بازی جنون آمیزی بود. بعد از آن که گل را از طریق تلویزیون دیدم متوجه شدم که لازم نبود آن قدر تلاش کنم، چون دروازه خالی مقابلم بود. راستش را بخواهید با تمام وجود شوت زدم.»