کدوم قسمتش؟نقل قول:
Printable View
کدوم قسمتش؟نقل قول:
با سلام
مثل اينكه اين چند ساله رشته فناوري اطلاعات و كلا كامپيوتر خواهان بسياري پيدا كرده ...
از هزينه دانشگاه آزاد كه بگذريم كه اكثر دروس رو براي بالا بردن هزينه اون درس يك عنوان عملي نيز به اون درس اضافه ميكنه تا هزينه بيشتري نسبت به دروس نظري پيدا كنه ...
لطفا در هنگام انتخاب رشته فقط به بازار كار اين رشته نگاه نكنيد . اين رشته با رشته هاي ديگه خيلي متفاوت هست .
مواردي كه در هنگام انتخاب رشته بايد مدنظر داشته باشيد
1) واقعا علاقه داشته باشيد
2) توانايي هاي خودتون رو نسبت به اين رشته بسنجيد. بايد رياضي + زبان اينگليسي قوي داشته باشيد
3) عوارض جسمي و چشمي و ... اين رشته رو نيز در نظر بگيريد . (در صورت استفاده زياد و نادرست از رايانه )
4) در زمينه كامپيوتر بايد اطلاعات مناسبي داشته باشيد حداقل چندين نرم افزار آموزشي و برنامه نويسي و از سخت افزار مقداري اطلاعات داشته باشيد زيرا در دانشگاه دچار مشكل خواهيد شد
برخي از افراد فكر ميكنند كامپيوتر يعني فقط اينترنت و game در حالي كه كامپيوتر فراتراز اين حرف ها هست .
در اين رشته حداقل بايد بتونيد در اينترنت جستجو كنيد اطلاعات رو به صورت اينگليسي بگيريد و مثل يك روزنامه اينگليسي مطالعه كنيد .
در دانشگاه هاي سراسري تهران اكثر كتاب هاي تخصصي اين رشته به صورت اينگليسي هست. برخي استادان در دانشگاه شريف به صورت اينگليسي تدريس ميكنند
در دانشگاه آزاد هم در بيشتر موارد آنقدر استادان بد تدريس ميكنند كه چاره اي جز خواندن كتاب هاي اينگليسي نداريد . به دليل اينكه كتاب هاي تخصصي و حتي جزوه هاي استاد به صورت فارسي خيلي بد ترجمه شده ... و بيشتر شما رو گيج خواهد كرد در رشته كامپيوتر بيشتر موارد براي اصطلاحات كامپيوتري نميتوان لغات معادل فارسي پيدا كرد .
اگر هدف شما دوستان از قبولي در كنكور فقط گرفتن مدرك ليسانس كامپيوتر هست .
به شما دوستان توصيه شديد ميكنم از همين الان از دادن كنكور انصراف دهيد.
دانشگاه ها چه سراسري چه آزاد در رشته كامپيوتر چيزي به شما ياد نميدهند و حتي وقت شما را تلف ميكنند .
اما راه حل :
اگربه برنامه نويسي يا شبكه علاقه مند هستيد ميتوانيد با هزينه حداقل يك ترم يا 2 ترم از پول دانشگاه آزاد بهترين مدارك بين المللي كامپيوتر ( MCSE-MCSA,… CISCO,MCSD.NET)
را گرفته و كار خود را در بازار كار شروع كنيد .
پدرام جان یه کارت اعتبرای برای ثبت نام بهت دادن بازش کن 3 تا رمز داره اون ها رو برو تو سایتنقل قول:وارد کن و بعد دقیقا همین فرما هایی که تو دفترچه میبینی اونجا هم میبینی اطلاعات رو پر کن و و بزن بره دیگهکد:www.azmoon.org
خوب میگید چیکار کنم؟
تورو خدا یکی بگه دیگه!
انتخابامو بزنم؟
ثبت نام کنم؟
پدی جون اگه خودت بلد نیستی هیچوقت اینکار رو نکن چون ممکنه اشتباه کنینقل قول:
بده یه کافی نت واست انجام بدن عکس هم حتما همرات داشته باش
دوست عزیز چه مقطعی؟؟ واسه چه رشته ای؟
دفترچه ی انتخاب رشته ی آزاد دیگه.
مقطع کارشناسی.
رشته ریاضی.
من عکس رنگی داشتمنقل قول:
با فتوشاپ سیاه و سفید کردم مشکلی نداشت؟:2:
عکس هم باید بدیم؟
آره یه عکس اسکن شده باید داشته باشی اگه عکس اسکن شده نداری حتما برو یه کافی نت عکس ببر واستنقل قول:
اسکن کنه خودشم واست ثبت نام کنه
فرم ثبت نام که تو دفترچه هست رو پر کن با عکس ببر واسش واست ثبت نام میکنه......