itunes رو اجرا می کنید و USB رو به آیپد وصل می کنین . چند لحظه صبر و بقیش مشخصه ....نقل قول:
Printable View
itunes رو اجرا می کنید و USB رو به آیپد وصل می کنین . چند لحظه صبر و بقیش مشخصه ....نقل قول:
درسته دفترچه هم هست + سوزن برای مدل های 3gنقل قول:
من 3روز پیش خریدم . یه دفترچه کوچولوی راهنما هم هست. خود آیپد هم توی یه کاور پلاستیکیه .
مدل مشکی تو بازار خیلی کمتره ولی فکر نکنم اختلاف قیمتی داشته باشننقل قول:
قیمت ایپد 2 سفید با مشکی فرقی داره ؟؟؟
بعد از کجا بهتره بخریم ، پایتخت یا علاءالدین ؟
ممنون میشم اگه اسم مغازه رو هم بگید که هم قیمتش مناسب باشه هم اکنبد باشه و هم ورژن فرمورش 4.3.3 باشه
لطفا راهنمایی کنید فردا میخوام بخرم.مرسی
برای قیمت هم پیشنهاد میکنم حتما خودت یه روز بری بازار و زیر و رو کنی تا بهترین قیمت رو پیدا کنی
من خودم وقتی خریدم جاهایی بود که 230 تومن گرونتر از جایی که من خریدم میدادن
بچه ها چند تا سوال دارم :
1 - من زیاد قضیه این Itunes و اینکه میگید مثلا ویدئو ها توی pc باشه بعد با یه ویژگی آیپد اونا رو میشه کانورت کرد و تو آیپد دید نمیتونم کنار بیام .
یعنی منظورتون چیه ، حتما باید آهنگ ها و ویدئو ها تو Pc باشه . ؟
مثلا نمیشه 10 گیگ ویدئو و اهنگ تو آیپد ریخت و وقتی آدم میره مسافرت ( جایی که به هیچی به جز ایپد هم دسترسی نداریم ) راحت موسیقی گوش کنیم یا ویدئو ببینیم ؟
2 - از آنجاییکه آیپد مموری کارت نمیخوره ، آیا میشه از آداپتور دوربین استفاده کرد و مثلا یه مموری 8 گیگ بهش وصل کرد و داخلش موسیقی و آهنگ بریزیم و از طریق مموری کارت به اونا دسترسی داشته باشم ؟
1. مشخصه می تونید. اون یک راهه و این یک راه دیگه.نقل قول:
2. خیر.
مموري كارت نه اما كارت sd ميشه. من خودم الان همه كارهامو با يه sd 8 گيگ انجام ميدمنقل قول:
من امروز ipad 2 3G 32gig گرفتم با ورژن 4.3.3 ، شد 960 بدون گارانتی
عجب چیزیه :18::31:
با سلام ، من جدیدا یک ایپد 2 خریدم ،
ولی با اینکه ایتونز رو نصب کردم هنوز نتونستم نرم افزار نصب کنم .
خواهشا بگید چرا اروور میده اونم unknown error 4008
منم منظورم همینه دیگه که یک مموری micro sd یا SD را از طریق کیت دوربین به آیپد وصل کنیم و آدم موزیک ها و ویدئوهاش را انجا بریزه و ببینه .نقل قول:
اینجوری میشه یه آیپد 16 گیگ خرید و از این طریق هم یه مموری کارت 8 گیگ بهش وصل کرد . آیا میشه >؟
میشه ولی به نظر من فایده ندارهنقل قول:
دلیل اول اینکه حافظه خود ایپد ssd که از همه لحاظ نسبت به sd سرتره
دلیل دوم اینکه برای وصل کرده کارت sd یه کیت نیازه که قیمتش خیلی بالاست و باز هم صرف نداره
دلیل سوم هم حمل و نقل کارت sd که خودش دردسره در مقابل حافضه داخلی
با سلام
آیا روی آیپد به راحتی میشه فایل های PDF رو مثلا کتا بهای اسکن شده رو اجرا کرد ؟
با تشکر