بعد از نصب سرویس پک 1 ویندوز از کار افتاده
کرک هم جواب نمیده
این رو از کجا باید حذف کنم . تو لیست آپدیت ها فقط دو تا آپدیت هست که KB971033 تو اونا اصلا وجود ندارهنقل قول:
KB971033
Printable View
بعد از نصب سرویس پک 1 ویندوز از کار افتاده
کرک هم جواب نمیده
این رو از کجا باید حذف کنم . تو لیست آپدیت ها فقط دو تا آپدیت هست که KB971033 تو اونا اصلا وجود ندارهنقل قول:
KB971033
Control Panel --> Programs and Features --> View installed updatesنقل قول:
هر Update رو که بخواهید میتونید روش کلیک راست کنید و Uninstall رو بزنید ، اگر اونجا نیست خوب نصب نشده قبلا.
سلام
جناب The Dreadnaught
من IE رو به نسخه 9 ارتقا دادم و حدوداً 126 مورد منتظر تایید من هستند تا ویندوز رو به روز رسانی کنند.
توی اخطار امنیتی گوگل برای کاربران ایرانی، اومده که مرورگر و ویندوزتون رو به روز کنید و به اخطارهاش توجه کنید.
حالا من این 26 مورد رو نصب کنم و بلافاصله 971033 KB رو حذف کنم؟ وبندوز، دچار خرابی نمی شه؟
اتفاقاً من امروز، فایرفاکس رو نصب کردم و وارد میلهام شدم ولی هیچ خطایی صادر نشد یا اینکه جلوی ورودم رو بگیره(در مورد اخطار امنیتی گوگل برای کاربران ایرانی)
نقل قول:
دوست گرامی من از برنامه ای که توصیه کردین استفاده کردم و ...
ولی دوباره همون پیام را داد:
This pre-release version of Windows 7 Ultimate will expire in 0 hours
و مدام ری استار میشه
چه باید کرد؟
لطفا سریعتر پاسخ بدین
با تشکر و سپاس فراوان
نه دلیلی برای به وجود اومدن خرابی وجود نداره. اگر KB971033 رو نصب نکردید ، اون رو Hidden کنید و بقیه Update ها رو کامل Download و نصب کنید ، به خصوص Service Pack 1 خیلی مهمه. در ضمن مایکروسافت مرتب Update های امنیتی برای ویندوز قرار میده که ایراد های امنیتی ویندوز رو رفع میکنه ، مثلا در قضیه مشابه که چند ماه پیش رخ داد ، مایکروسافت یک Update امنیتی ارائه داد. از نظر من Update بودن ویندوز خیلی مهمه.نقل قول:
اگر بعد از Update پیغام Genuine نبودن ویندوز رو گرفتید از روش صفحه قبل استفاده کنید باید مشکلتون حل بشه.
اگر جدیدترین نسخه Firfox رو نصب کردید ، (در حال حاضر 6.0.2) در اون Certificate های شرکتی که ه.ک شده رو کامل حذف کرده ، در کروم هم همینطور. قرار نیست الزاما خطایی صادر بشه ، وقتی که برای ورود به میل ها از Certificate ها ه.ک شده استفاده بشه ، اونوقت به شما پیغام خطا میده.
پیشنهاد میشه برای استفاده از سرویس های Google از Chrome استفاده کنید ، به مصاحبه ای که با مدیر شرکت Fox-IT شده بود رو نگاه میکردم ، میگفت در این زمینه Chrome بهتر عمل میکنه از لحاظ امنیتی.
میتونید به این ویدئو هم نگاهی بندازید :
البته دلیلی برای نگرانی بیش از حد هم وجود نداره ، به خصوص اگر فعالیت 30ya30 خاصی ندارید.کد:http://www.youtube.com/watch?v=eEgtfvwFK4o
سلام
چه طوری می شه از بین 126 گزینه، 971033 KB رو hidden کرد؟ کلاً یه لیستی می آید که دکمه
run system update
رو داره.
وقتی IE9 رو نصب کردم،5 گزینه از 131 گزینه رو نصب کرد و حالا مونده 126 گزینه.
راستی، امروز سرویس gmail، برای هر پست الکترونیکی که دارم، پیغام عوض کردن پسورد رو داد با اینکه مرورگر رو دیشب، به روز کردم ولی دیشب به راحتی وادر شدم و امروز، این پیغام ها صادر شدند.
راستی، من بین این 126 گزینه، Service Pack 1 رو ندارم.
شما تو Control Panel که میری وارد Windows Update که میشی ، تعداد important updates و optional updates رو گفته ، روی هر کدوم که کلیک کنی ، لیستشون رو نشون میده.نقل قول:
در اون لیست update های KB بر اساس شماره مرتب شدن.
در سمت راست هم گزینه Change Settings ، یه بخشی داره که نوشته important updates ، دقت کنید که روی Install updates automatically نباشه (من گزینه سوم رو پیشنهاد میکنم.)
شما یا سرویس پک 1 رو نصب کردید ، که در این صورت اگر Properties از My computer بگیری (همون گزینه System در Control Panel) نوشته Service Pack 1 ، اگر نه ممکنه که بعد از نصب یک سری از Update ها Service Pack 1 بیاد تو لیست Update های مهم.
در مورد Gmail ، با کروم وارد ایمیلتون بشید (مطمئن باشید که Https فعال باشه ، البته اگر اشتباه نکنم Google به صورت پیش فرض https رو برای سرویس ایمیلش فعال کرده ، قبلا باید در تنظیمات فعالش میکردید) و پسوردتون رو عوض کنید. از آخرین نسخه Chrome استفاده کنید ( 13.0.782.220 )
ظاهرا تعدادی از دوستان هم این مشکل رو داشتن ، در این تاپیک :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=451565
سلام
دیشب، بخشی از گزینه ها برای ویندوز، نصب شد ولی هنوز یرویس پک 1، در صف انتظار است. هر بار که یک سری نصب می شن، سری جدیدی برای نصب آماده می شن. دیشب، پیغام اومد که 4 گزینه مونده که 66 مگ حجم داشت. تا 20 مگ رو نصب کردم و دیگه حوصله نداشتم منتظر بمونم تا 66 مگ نصب بشه. امروز که سیستم رو روشن کردم، پیغام اومده که Restore کن تا سیستم درست کار کنه. من هم قبول کردم و ددیم که همون دو گزینه ای که دیشب نصب شده بود رو پاک کرده.
اصولاً از وقتی که سیستمم رو به اینترنت متصل نکرده بودم، یه سری مشکل رو نداشتم ولی از وقتی که سیستم به اینترنت متصل شد، هر دفعه یه مشکل وجود داره. مثلاً 7 روزی می شه که یه دفعه ای تمام اشیاء روی دستکتاپ مثل گوشت چرخ کرده در هم می ریزند که باید سیستم رو ریست کنم.
ویندوز 7، اینجوریه یا مشکل دیگه ای وجود داره؟ ویندوز که به روز رسانی هم می شه، IE هم که به روز رسانی می شه و انتی ویروس هم که فعاله، پس مشکل چیه؟
آپدیت ویندوز من روی اتوماتیک بود و kb971033 رو نصب کرد. من برنامه removeWAT رو استفاده کردم ولی هنوز اسم آپدیت kb971033 توی لیست Installed update هست.
بعد از نصب واجرای برنامه هم علامت اکتیو بودن ویندوز رو دیگه نشون نمیده.
چیکار باید بکنم ؟؟
دقیقا یک سری از Update ها پیش نیاز یک سری دیگه هست و در ضمن بعضی از Update ها رو نمیشه با هم در یک فاز نصب کرد ، برای همین ویندوز تیک بعضی از Update ها رو برمیداره و وقتی بقیه نصب شدند اونها رو انتخاب میکنه.نقل قول:
در مورد اون دوتا Update شاید درست نصب نشده بودن یا مشکل دیگه ای میتونسته داشته باشه خیلی از این دست مسائل میتونه موقتی باشه و با نصب مجدد Update حل بشه.
شما که نمیتونید به اینترنت وصل نشید که یک وقت سیستم به هم نریزه ، باید مشکل رو در جای دیگه جستجو و حل کنید. همینطور در مورد Update کردن ویندوز. به نظر من Update های ویندوز خیلی مهم هستن به خصوص Service Pack ها ، و این بحث برای تمامی ویندوز ها صدق میکنه.
ویندوز 7 اتفاقا خیلی ویندوز خوب و بهترین ویندوزی هست که مایکروسافت تا به حال تولید کرده ، تعداد خیلی زیادی از کاربران هم دارن از نسخه های غیر اورجینال استفاده میکنن و Update هم میکنند بدون هیچ مشکلی.
شما میتونید مشکلاتی رو که وجود داره لیست کنید و در یک تاپیک جدا مطرح کنید خیلی از دوستان اینجا هستن که تجربه و دانش بیشتری از من دارن و میتونن کمک کنن ، زودتر هم به نتیجه میرسید. خود من هم تا جایی که کمکی از دستم برمیاد هستم در خدمتتون.
در ضمن یک چیزی که ما ایرانیها خیلی کم ازش استفاده میکنیم ، Backup هست. در خیلی مواقع به جای اینکه دوباره سریع بریم سراغ ویندوز عوض کردن خیلی راحت با استفاده از Backup که قبلا تهیه کردیم میشه مشکل رو حل کرد و سیستم رو به حالتی بازگردوند که هیچ مشکلی نداشته. باز System Restore ویندوز تا حدی کمک میکنه ولی هیچ وقت جایگزین Backup نمیشه.
برای مثال شما میتونستی قبل از شروع کل این پروسه یه Backup از سیستم تهیه کنی و با خیال راحت کارت رو انجام بدی (هنوز هم دیر نشده البته) اگرچه با Update کردن ویندوز نباید مشکل خاصی به وجود بیاد.
احتمالا restore point مربوط به قبل از تمام این کارها هم هنوز در System Restore باشه.
موفق باشید
خوب Remove WAT که نمیاد KB971033 رو Uninstall کنه ، جلوی عملکرد اون رو میگیره. ولی به هر حال استفاده از Loader گزینه بهتری هست ضمن اینکه RemoveWAT دیگه Update و ساپورت نمیشه :نقل قول:
کد:http://forums.mydigitallife.info/threads/10895-OUTDATED-UNSUPPORTED-RemoveWAT/page349