برو خدا رو شکرکن . ما اینجا تو اصفهان خریدیم 870 با یه موس روش:13:نقل قول:
Printable View
برو خدا رو شکرکن . ما اینجا تو اصفهان خریدیم 870 با یه موس روش:13:نقل قول:
به نکته جالبی اشاره کردی . هر روز ظهور اقا را از خدا طلب می کردم پس با این اوصاف باید بیشتر طلب کنم ☺نقل قول:
دوست عزیز همین 830 تومن رو پس از یک ساعت زنگ زدن گیرم اومد . تو زنجان 860 بود. تازه با هزینه تماس به تهران (فکر کنم یه 5 تومانی بشه و + هزینه تیپاکس ) . بزرگترین اشتباه من این بود که با 790 و گارانتی الماس روز جمعه پیدا کردم ولی نخریدمش!!! از این می سوزم:41:نقل قول:
عزیز من شما خدای استدلال هستید ....نقل قول:
مگه من گفتم که نمیشه مونتاژ کرد باهاش و این ربطی به بازی نداره چون بازی خیلی بیشتر از مونتاژ به سیستم فشار میاره و کارکرداشون با هم متفاوته و نمیشه خیلی مورد مقایسه قرار بگیره .... من گفتم تو حالت اکسترا ریپ میزد و لی بعدش اومدم اصلاحش کردم و گفتم که وقتی تو تسک منجر بعضی از برنامه ها رو بستیم درست شد ....
الان هر روز باهاش بازی میکنم و جالبه که نسبت به قبل هم کمتر داغ میکنه شاید اشتباه فکر کنم اما به نظرم اینطور اومده....اب بندی شده:31:
من کارت گرافیک را رو اندیدیا گذاشتم ولی باز ویندوز نمره 4 داد پس حرف شما اشتباههنقل قول:
گفتم که درست شد .... راستی کانفیگ مال من ci5 460m هست نه ci5 480m البته خیلی فرق نمیکنن ولی گفتم بدونید ... در کل ازش راضیم ...نقل قول:
راستی دوست عزیز من برنامه های سنگینی مثل متلب و پروتل و پروتوس و فتوشاپ و خیلی دیگه رو رو هاردم دارم و هاردم حدود ۵۰۰ گیگ پره و درایو سی هم حدود ۹۰ گیگ حجم داره که باعث پایین اومدن سرعت اجرای بازی میشه و ویندوز و نوع کرکش هم قطعا دخیله پس مقایسه طرفا بخاطره اجرای بازی کال اف دیوتی درست نیست
ممنون
چجوری ویندوز به شما نمره 5.9 داده؟(یه مقدار غیر عقلانی میاد)نقل قول:
یعنی فقط بخاطر هاردتونه؟
رفیق من core i7 داره و ویندوزشم ارجیناله بهش 5 داده !!!!!؟؟؟؟؟!!!!!!
چجوری رو انویدیا گداشتید؟؟؟نقل قول:
اخه روی explorer.exe به طور دیفالت اینتل اجرا میشه...اگه میشه بگید تا منم امتحان کنم ... برام جالب شد قضیه
ممنون
واقعا؟؟؟ اونم با این کانفیگ:ci5 - vga 1g 540نقل قول:
اگه اینطور باشه ما هم باید بسوزیم که اینقدر گرون گرفتیم:19:
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
ویندوز من اورجینال نیست ولی بهش ۵.۹ دادهنقل قول:
اینو دانلود کننقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/8u5x5ik18oyf3gm57jk.pdf
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
میشه مشخصات سیستمتونو بگید؟نقل قول:
ممنون