یه جوون 25 ساله هستم با 180 قد و تقریبا 65 کیلو وزن(یه ذره از اسکلت گوشتیترم) هیچ سابقه ورزشی هم ندارم (فقط چند وقت یه بار کوه در حد پناهگاه شیر پلا میرم) بدنسازی برم بدون پودر و قرص هیکلم رو فرم میاد؟یه سری توضیحات ابتدایی بدید دستتون درد نکنه
Printable View
یه جوون 25 ساله هستم با 180 قد و تقریبا 65 کیلو وزن(یه ذره از اسکلت گوشتیترم) هیچ سابقه ورزشی هم ندارم (فقط چند وقت یه بار کوه در حد پناهگاه شیر پلا میرم) بدنسازی برم بدون پودر و قرص هیکلم رو فرم میاد؟یه سری توضیحات ابتدایی بدید دستتون درد نکنه
سلام.من 20 سال دارم با وزن 50 کیلو و قد 174. واسه چاقی چیکار کنم؟
باسلام-من19 سالمه و 180 قد.110 وزن.3 ساله دارم بدنسازی کار میکنم بدون هیچ قرص و مکملی .اول خیلی چاق بودم ولی الان خوب شدم.ولی هر روز دارم گنده تر میشم:31:یعنی بدنم انگار پف داره تیکه نمیشه.هوازی هم کار میکنم.رژیم غذاییم هم معمولیه.
وزنم کم که نشده هیچ زیادم شده و نسبت به 3 سال احساس میکنم پیشرفتی نداشتم.البته از نظر قدرت فوق العاده پیشرفت کردم.
وهنوز که هنوزه یکم شکم دارم که هرکارمیکنم آب نمیشه. حالا از عزیزان با تجربه میخواستم بپرسم که مشکل من کجاست ؟ آیا راهی رو اشتباه رفتم؟ خواهشا کمک کنید.
...................................
قرص اكسيمتالون واسه بدن سازي خوبه ؟ چن روز استفاده كنم كه ضرر نداشته باشه ؟
من یه مدت باشگاه که میرفتم سفیده تخم مرغ میخوردم. حالا به دلایلی یه دوماهی نمیتونم باشگاه برم، به تخم مرغ خوردن ادامه بدم؟ تغذیه رو باید چیکار کرد تو این مدت؟
همه که سوال میپرسه
په کی جواب میده؟
همه ی اینها خوبه دوسته عزیز ولی باید دید هدف شما چی هست ؟؟؟نقل قول:
حجم ؟؟ کات ؟؟؟ کدوم !!!؟
اگه بخوای جنس خوب بخری که چیزی حدود 200-250 در میاد
---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
شما فعلا یه مدت تمرین کن که با وزنه ها آشنا بشی و صحیح زدن حرکاتنقل قول:
چون الان اول کار هستی و آشنا نیستی هر دوره ای هم که بری اون نتیجه مطلوب و 100 % رو نمیده :46:
آقا خواهشا یکی جواب مارو بده:من19 سالمه و 180 قد.110 وزن.3 ساله دارم بدنسازی کار میکنم بدون هیچ قرص و مکملی .اول خیلی چاق بودم ولی الان خوب شدم.ولی هر روز دارم گنده تر میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی بدنم انگار پف داره تیکه نمیشه.هوازی هم کار میکنم.رژیم غذاییم هم معمولیه.
وزنم کم که نشده هیچ زیادم شده و نسبت به 3 سال احساس میکنم پیشرفتی نداشتم.البته از نظر قدرت فوق العاده پیشرفت کردم.
وهنوز که هنوزه یکم شکم دارم که هرکارمیکنم آب نمیشه. حالا از عزیزان با تجربه میخواستم بپرسم که مشکل من کجاست ؟ آیا راهی رو اشتباه رفتم؟ خواهشا کمک کنید.
با عرض سلام من 18 سال دارم با 80 کیلو وزن با قد 175
دو ساله تکواندو کار میکنم حدودا 7-8 لیتری چربی دارم
میخوام آب کنم چه چیزی رو پیشنهاد میکنی چه تمرینی؟
چه رژیمی پاسخ رو تو همین فروم بزارید برای من و کسای
مثل من مشکل من رو دارن با تشکر.:rambo: