کاپتان بلک بوی سیگاره کاپتان بلک رو میده و توتونش.که بوی اصلیش بوی قهوه میده.نقل قول:
دیگه نمیدونم از کجا اومده:31:
Printable View
کاپتان بلک بوی سیگاره کاپتان بلک رو میده و توتونش.که بوی اصلیش بوی قهوه میده.نقل قول:
دیگه نمیدونم از کجا اومده:31:
دوست عزیز Dolce & Gabbana Light Blue رو هم تست کن حتما ازش خوشت میادنقل قول:
کد:http://atrafshan.com/index.php?page=product&cmd=view&id=627
:27::27::27:،encre noire خیلی بهتره ، kouros بوی خوبی نداره (من که هر موقع بوش می کردم سرگیجه می گرفتم) واقعا نمی دونم با چه جور سلیقه ای جور در می یاد، چون چند باری که استفاده کردم همه دور و وریام هم مثله اینکه خوششون نمی یومد ... اصلا نمیشه بوشو توصیف کرد برو بوش کننقل قول:
من متاسفانه از اینترنت خریده بودمش و بو نکرده بودم قبلا اونو و واسه همین رفش تو پاچم...
دوستان سعی کنید بوهایه جدید کشف کنید و در مورده رایحه هایی که استفاده شده توش یک ریویو بدین که بقیه هم
به فیض برسن.
متاسفانه اینجا زیاد تستر ندارن.:41:
مثلا من هنوز champion ماله شرکت دیویداف رو ندیدم که تست کنم.
یکی از ادکلن هایی که برای فصل گرم خوبه blue label هست که ماله شرکت Givenchy هست.ماندگاری نسبتا خوبی داره.بویه مرکبات میده(ترش و خنک)
بیژن بلک و آنتونیو باندراس بلک تقریبا یک ته بو دارن و هر دو هم پخش کنندگی خوب و ماندگاری خوبی دارن.بیشتر برای بعدظهر و شب قابل استفاده هستن و بیشتر مجلسی محسوب میشن.
از بین ادکلنای فراری یا بربری کسی چیز خوب امتحان نکرده؟؟؟راستی من 24 رو امتحان کردم خیلی تند شیرین و آبنباتیه و تو مایه های ادکلنای قدیمیه که سر درد میاره...دخترا کلی باهاش حال کردن اما خودم نه..ولی بوش ته موندگاریه..یعنی موندگاری در حد غیر قابل باور..برای اینکه قدرت بوش رو ببینید روی کاغذ تستش کنید و بذارید وسط 6 یا 7 تا کاغذ تستر دیگه که روشون عطرای مختلفو زدید..اون وقت میبینید که در عرض چند دقیقه بوی ادکلن 24 بر همه شون غلبه میکنه و همه کاغذا بوی 24 میدن..من اینو خودم امتحان کردم..
من امروز رفتم مغازه بزرگ سفیر در پاساژ گلستان. 80 درصد عطرها تستر داره. بیشتر برای kouros رفتم که اتفاقا داشت و روی شیشه اش هم نوشته بود تستر. اولین عطری که تست زدم همین بود. اولش نمیدونستم باید خوشم بیاد یا نه.ولی در مقایسه با اونای دیگه نسبتا خوشم اومد.
حدود 5-6 مدل هم در طی نزدیک به 20 دقیقه تست زدم.مثل kouros body, azzaro pour homme ,encre noire ,drakkar noir و چندتا دیگه
بیشتر قیمتهاش متاسفانه بالاست.(بعضیهاش مناسبه) 50 میل kouros را از 100 میل جاهای دیگه گرانتر میداد. یعنی 50 . که فکر میکردم قیمت 100 میل است و میخواستم بخرم.(قائم احتمالا بتونم 40 بگیرم).البته تو رودربایستی هم کمی گیر کرده بودم که بگیرم یا نه . 100 میل encre noire رو هم 68 میداد.
همانطور که قبلا گفتم 2-3 روز پیش یک ادو پرفیوم به اسم بلکبری تست زدم که بوی بسیار تلخ و وحشیی داشت میشه گفت همین بوی encre noire منتها باشدت خیلی بیشتر که هر موقع دستم رو بو میکردم چهره ام در هم میشد. فردا اگر رفتم قائم اسم دقیقشو می پرسم. قیمت 33 که میشه اینو جای encre noire درنظرداشت. برای حالگیری طرف مقابل جون میده.مخلوط جوهر و وتیور و زهرمار کبرا باید باشه.
متاسفانه تعریفی از بوها نمیتونم بکنم. چون بوهای اصلی رو نمیشناسم که چی هستند. مثلا نعناع هندی یا مشک یا درخت سرو یا وانیل یا گیاه وتیور یا انواع گلها و صندل و توتون و چرم و... که تشخیص اینها مستلزم اشنایی قبلیه.
در هرصورت احتمالا این کوروس رو بگیرم..
من دراکار رو داشتم.یکم تنده ولی وقتی میمونه خیلی خوشبو میشه.من خوشم میامد ازش.البته الان چند سالی
هست که تو بازار ندیدم ازش.
باربری لندن هم تست زدم .از بوش خوشم اومد با حالی داشت.ولی موندگاریش رو پوستم جالب نبود.
wood (آبی بود انگار)هم اون دفعه تست کردم.بوش میشه گفت شیرینه و مثله این استاد شیبابا ها بود:27:
کارلوس مایا هم که جز ادکلن های ارزون حساب میشه یه مدلش رو تست زدم یاده آدیداس افتادم.
ژیلت هم تست زدم دقیقا کپیه آدبداس بود.(البته قیمتش هم شباهت داشت)
هرمس ریو رو هم خودم دارم.بوی تلخه خاصی داره.خوشم آمد دقیقا بویه اصلیشو میده(یکم تیز تره-تشخیصش کاره
هر کسی نیست.)
هوگو XY هم تست کردم.بوش مثله همون hugo معمولی هست با این تفاوت که یکم جوندار تره.(من که از همون
معمولیش بیشتر خوشم میاد.)
Boss Bottled Night by Hugo Boss هم تست کردم.ته بویی شبیهه فارنهایت داره و خیلی خوشبو هست ولی
موندگاری تعطیل
فارنهایت ابسولوت هم تست زدم که موندگاریش خوب بود ولی به خاطر تلخیش خوشم نیامد.
یه زمانی چوپ قرمز داشتم.واقعا عالی بود.یه بوی شیرین داشت که هنوز دوسش دارم.ولی رفتم باز یکی بگیرم که
دیدم با اینکه میگفت اصله ولی اون بو نبود.یکم تیزی توش بود.
جوپ گو هم تست زدم که اصلا خوشم نیامد.بویه عطر گرمی میداد.
اگه چیزی یادم اومد بازم می عرضم:10:
سلام . من دنبال يه عطر خنك ميگردم.
بوي 212 men توجهمو جلب كرده. اما به خاطر ماندگاري پايينش نميخوام.
اگه عطرخنك با ماندگاري خوب تا 50 سراغ داريد بگيد.
در ضمن يه راحي بگيد كه بشه عطر تقلبي رو از اصلي تشخيص داد.
نظرتون رو راجه به عطر Sultana بگيد... هموني كه مايع طلايي و در آبي داره...
ممنون
encre noire در بالاترین قیمت نباید از 56 تجاوز کنه .نقل قول:
encre noire رو هم 68 میداد
دوستان یک عطر مناسب تابستان که رایحه بسیار عالی و پخش بوی عالی(موندگاری مهم نیست) خلاصه اکثرا بپسندش رو بهم معرفی میکنید؟(قیمتش مهم نیست)
البته یکی از دوستان بهم دلچه گابانا لایت بلو رو پیشنهاد کرده ولی من چون بوی زنونش رو استشمام کردم واصلا خوشم نیومد یکم میترسم در این مورد هم اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمکم کنه