از تانک شما که نمای باز نیست . تانک داداشـ منظورمه . یکم با اینکه فضاش کم هست در عین حال شلوغ به نظر میاد . با اون فضا کارای قشنگی میشه کرد ... کوبیــسم شده ... :27::10:نقل قول:
Printable View
از تانک شما که نمای باز نیست . تانک داداشـ منظورمه . یکم با اینکه فضاش کم هست در عین حال شلوغ به نظر میاد . با اون فضا کارای قشنگی میشه کرد ... کوبیــسم شده ... :27::10:نقل قول:
سلام
من تصميم گرفتم تو اين هفته يه آكواريوم بخرم
فقط چندتا مسئله
حداقل طول و عرض و ارتفاع واسه ماهي گوشتخوار چقد بايد باشه؟ من احتمالا يه آكواريوم 70 يا 80سانتي بخرم
الان خريد يه آكواريم 70 با تمام تجهيزات داخلش حدودا چقد هزينه داره؟ اين تجهيزات شامل چه چيزهايي ميشن؟
من ميخوام چند نوع ماهي گوشتخوار تو آكواريوم باشه. اين امكان هست؟
ميشه گونه هايي كه با هم همخوني دارن رو بگيد بهم
ميخوام قيافه ماهي ها هم خوشگل باشه :D
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
نقل قول:
.
. سلام
. من خودم یکی از آکواهام! طول 70، عرض 40، ارتفاع 50 سانتیمتر هستش.. :5:
. ماهی های این آکوا :
- یه آروانا 40 سانتی (که دیگه بیشتر از این تو این آکوا جا نمیشه!).. :13:
- دو تا پروت..
- 1 اسکات..
- 1 آنجل مونو..
- 1 سیلور شارک..
- 1 سیکلید سفید..
. اگه تونستی طول رو بیشتر در نظر بگیر مثلا حداقل 1متر، که اگه آروانا گرفتی بعدها با مشکل مواجه نشی.. :28:
. البته اینطوری بخاطر فضای نسبتا مناسب تنوع ماهی ها هم بیشتر میشه و لذتش هم بیشتر... :26:
. در مورد هزینه: بستگی به خیلی چیزها داره.. :3: مثلا در مورد تجهیزات مارک های و قیمت های مختلف.. :9:
. خـوش باشیـد :7:
.
ممنون
من نميخوام ارتفاعش زياد باشه
يعني دوس ندارم خيلي بلند باشه
اگه ارتفاع رو كمتر بگيرم مشكلي پيش مياد؟
نقل قول:
.
. نمیشه گفت مشکل، ارتفاع کم، زیبائی آکوا رو کاهش میده.. و بعدهـا به این موضوع پی می بری...:13:
. البته ماهی های گوشتخوار به فضای مناسبی نیاز دارن، اگه طول 70 باشه، عرض و ارتفاع، حداقل مسه آکوای من باشه..:12:
. ولی اگه اصـرار داری، ارتفاع 40 سانت هم مناسبه... :10:
. خـوش باشیـد :8:
.
سلـــامـ !نقل قول:
بابـت تصمیـمتـ بهت تبریک میگمـ :46:
...
شما که اولین تجربه ت هست برای شروع همین تانک 70 برات مناسبه . خیلی از مباحث به صورت تجربی حاصل میشه که نیاز نیست خودت تجربه ش کنی. ماهیـ و آکواریوم یکی از اون چیزاییه که شنیدن تجربه دیگران درباره ش واقعا لازم و ضروریه . پس پیشنهاد میکنم با حوصله صفحات تاپیک رو مطالعه کن .
نمیدونم شرایطت چطوره ولی پیشنهاد میدادم خودت بسازیش . تجهیزاتش هم به دلخواه بخری . اول چیزای ضروری بعد باقی قضایا .
شما برای شروع ابتدایی ترین چیزهایی که نیاز داری ایناست : 1 پمپ هوا _ 1 فیلتر اینترنال _ مقداری شن و سنگریزه کف و دکور ! همین !
اما برسیم به ماهی ها . شما برای اینکه خلق و خو و سازگاری ماهی ها دستتون بیاد فقط به زمان نیاز داری . نگهداری هر ماهی ای ترفند های خاص خودش رو داره . برای شروعتون باید ماهی های به اصطلاح سگ جون ! که زیاد به شرایط سخت گیر نباشن انتخاب کنی چون پیش شما شرایط سختی رو خواهند داشت ! ( حداقل چند ماه اول ) پس هدف اینه ماهی هایی باشند که با تغییر شرایط اب و تانک و ... تلف نشن که شما هم روحیه ت خراب نشه و کاسه کوزه رو بهم نزنی و بیخیال تانک نشی ! :13:
پـــــــــس ! ؟ سعی میکنی ماهی های گوشتخوار نه چندان سوسول انتخاب کنی . ( البته گیاهخوارها هم پیشنهاد میشن که نسبت به گوشتخوارها مقاومت کمتری دارند )
البته من سلیقه ت نمیدونم چطوره ! مثلا من از خانواده کوی ها و گلدفیش ها بدم میاد و هرگز نداشتم . ولی خب شما رو نمیدونم . ولی برای شروع من پیشنهاد میکنم با این سایز تانکت ماهی های کوچک تر انتخاب کنی . این ترکیب بد نیست . ببین خوشت میاد ؟ :
1 کت فیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 آفرا این عکس آفرای خودمه :
یه گرین ترور :
یه جوئل :
و نهایتا یه پولیپتروس :
اینها نه درگیر هستند نه سخت گیر ... انتخاب زیاده ولی خب سایز تانکت رو هم در نظر بگیر ... میتونی بعد بیشتر تنوع بدی ...
یه تانک با طول 70 باید 30 تا 35 ارتفاع داشته باشه و 30 هم عرض تا به استاندارد نزدیک شه و ماهی ها راحت باشن .
....
خيلي ممنون
من واقعا نميدونم گوشخوار خوبه يا گياهوخوار
من زيبايي هم واسم مهمه
دوست دارم ماهي ها زيبا باشن
من اين ماهي ها رو خونه دوستام ديدم جالب بوده
اسكار
آروانا (درازه حيف :D)
بعدش ميشه تلفيقي از گوشتخوار و گياه خوار انداخت؟
بعدش من عشق تعداد هم دارم
دوس دارم ماهي زياد باشه
ماهي ها رو جفتي بگيرم بهتر نيست؟
ممنون
خوب بودن رو سلیقه و علاقه ت مشخص میکنه داداشم . زیبایی تو همه نوع ماهی هست . از گپی پرفته تا فلاور هورننقل قول:
اسکار ماهی سختگیری نیست ولی قلمرو طلبه و به ندرت میتونی باهاش تنوع ماهی هاتو حفظ کنی . نهایتش میتونی اسکار و چندگونه سیکلیده دیگه رو از کوچیکی با هم بزرگ کنی تا مچ بشن با هم .
آروانا هم پرابهت و زیباست ( خودم داشتم و دارم ) ولی خب باید بدونی اسکار پدرش رو در میاره ! :21:
...
با این سایز تانکت تعداد ماهی هات تو سایز متوسط میتونه نهاااایتا 5 تا باشه ! بیشتر پیشنهاد نمیکنم .
...
من تو تانک گیاهیم دیسکاس و بقیه گیاهخوارها رو داشتم . اگر زیبایی بدون دردسر برات اهمیت داره یه پیشنهاد دیگه هم دارم :
( البته من خودم عشق سیچلاید و ... دارم ولی خب تانک گیاهیم رو هم واقعا عاشقشم ! ! ! البته شاید خیـــــلی سخت بتونیم یه همچین تانکی درست کنیم ولی زیبایی از نظر من یعنی این :
شما که تعداد دوست داری : من تو تانکم 30 تا زبرا داشتم که گروهی شنا میکردن و سری بعد هم 20 تا نئون اضافه کردم . خاصیت این ماهی ها حرکت به طور گروهیه و فوق العاده زیبا میشه .
پس شما با یه دکور گیاهی ( مصنوعی هم میتونی ) و 20 تا نئون یا زبرا و 2 تا آنجل و 8 تا گپی نر و 4 تا ماده و پلاتی و مولی و لوچ دلقک میتونی یه تانک زیبا و صد البته ارام ! داشته باشی.
آنجل ( که مدل های مختلف داره ! )
گوپی
پوزه خرگوشی
لوچ دلقک
پلاتی
دم شمشیری
کوریدوراس
تلفیقی هم نمیتونی بذاری چون ... !
WOW
واقعا آكواريوم اوليه زيباست
ولي فك كنم درست كردنش يه تانك سايز بزرگ رو ميطلبه
من نهايتا بتونم تانكم رو در ابعاد 30*80 بگيرم
حقيقت بين دو راهي موندم
گياه خورا يه دنيايي دارن
گوشخوارهم يه دنيايي
پس بيخيال اسكار ميشم
ولي آروانا دوست دارم
بعد اين سيچلايد هم كه گفتيد يه سرچي زدم واقعا بعضي گونه هاش زيباست
مثل سيچلايد كله شيري
بعد اينا آب شيرينن ديگه؟
بعضي ها ميگن ماهي هاي آب شور هم زيبا هستن ولي فك كنم نگه داريش سخت باشه
من با ديدن ماهي ها فهميدم توي ماهي هاي گياهخوار ميشه خيلي تنوع بيشتري داد و آرامش خاصي توش حاكمه
ولي از گوشتخوارا هم نميشه گذشت :D
اگه محبت كني يه تركيب ماهي هاي گوشتخوار كه با آروانا همخوني داره به من معرفي كني ممنون ميشم
آروانا آكواريم 80 براش مناسبه؟
بعد يه سوال ديگه
تخم ريزي و جفت گيري اين ماهي ها چطوريه؟ فك كنم گياهخوارا خيلي راحت تر تخم ريزي كنن
آخه گوشتخوارا وحشين ميخورن بچه هاي همو :D
بعد ماهي هاي گوشتخوار رو نميشه به صورت جفتي نگه داشت؟
تكي اذيت نميشن؟
ممنون از وقتي كه ميزاري و جواب ميدي
زیبایی مال یه ثانیه شه ! :46:نقل قول:
نه اصلا به سایز نیست داداش . باید بدونی درست کردنش سخته و کلی مراحل زیر سازی و ... داره . فکرشو بکن داری مثل باغچه خونت چمن و ... میکاری ! نوردهی و ... رو هم حساب کن . البته با تنوع گیاهان آکواریومی میتونی خوشگلش کنی .
تانک دیسکس های من همین سبکی بود فقط بدون گیاهان کف .
شما با این سایز تانکت خیلی راحت تر متونی با گیاهان طبیعی و مصنوعی تزیینش کنی .
حالا جلوتر بازم از تزیینات و تانک های تاپ عکس میذارم . یه پست هم درباره ساخت وسایل خاص آکوارویوم هست حتما میذارم .
....
درسته هر دو زیبایی های خاص خودشون رو دارن .نقل قول:
حقيقت بين دو راهي موندم
گياه خورا يه دنيايي دارن
گوشخوارهم يه دنيايي
پس بيخيال اسكار ميشم
ولي آروانا دوست دارم
بعد اين سيچلايد هم كه گفتيد يه سرچي زدم واقعا بعضي گونه هاش زيباست
مثل سيچلايد كله شيري
بعد اينا آب شيرينن ديگه؟
بعضي ها ميگن ماهي هاي آب شور هم زيبا هستن ولي فك كنم نگه داريش سخت باشه
آروانا رو تو سایز کوچیک میتونید نگه دارید . تازه اگر بتونید آروانای مرسوم به کوتوله ! ( طلایی ) پیدا کنید که دیگه واویلا ! البته محیط زیست دیگه خرید و فروشش رو تو کل دنیا ممنوع کرده گمونم . ( مستند نیست حرفم )
آره سیچلایدها ( یا درست تر بگیم سیکلیده ها ) خانواده عظیمی هستند ( آفریقایی . آمریکای جنوبی . مالاوی و ... ) خود اسکار هم جزو خانواده سیکلیده هاست .
بله همه آب شیرین هستند . البته بعضی ها اب نیمه شور هم هستند .
آب شور نگهداریش سخت نیست بلکه تجهیزات و ... کمی گرون تموم میشه . بعد اینکه شما تا چندسال تجربه نگهداری آب شیرین نداشته باشی به نظرم سراغش نری بهتره . تموم ماهی های اب شیرین رو باید تجربه کنی . و خود این چند سال طول میکشه .
ترکیبی که برات نوشتم با آروانای خودم با هم تو یه تانک هستند.نقل قول:
اگه محبت كني يه تركيب ماهي هاي گوشتخوار كه با آروانا همخوني داره به من معرفي كني ممنون ميشم
آروانا آكواريم 80 براش مناسبه؟
شما که به تولید مثل ماهی ها هم علاقه داری میتونی 1 آروانا + 2 تا جوئل + 2 تا آفرا + 1 کت + 1 پولیپتروس + ( اگر حرکت گله ای ماهی ها رو دوست داری با در نظر گرفتن آروانا دیگه نمیتونی زبرا و نئون نگه داری . پس 5 تا اسکات کوچیک بگیر ( هم گرین اسکات هست هم رد اسکات ) + و برای تکمیل کردن سیچلاید ها میتونی کالیکو یا بالزانی یا دماسونی یا میلیمو بگیری ( فقط یکی !!! )
...
جوئل و آفرا کاملا بی دردسر و مظلومانه یه گوشه رو انتخاب میکنن و نر تو برهه ای که ماده داره تخم هاشو میچینه روی سنگ یا کف یا ... مثل یه زندانی وحشی میشه ! تخم ها رو هم نمیخورن و تا زمونی که بچه ها به دنیا بیان کنارشون هستن . بعد دیگه وظیفه توه که خارجشون کنی بچه ها رو . ( البته بعدها یادمیگیری که باید اونا رو تو زمون تخم ریزی به تانک زایمان منتقل کنی )نقل قول:
بعد يه سوال ديگه
تخم ريزي و جفت گيري اين ماهي ها چطوريه؟ فك كنم گياهخوارا خيلي راحت تر تخم ريزي كنن
آخه گوشتخوارا وحشين ميخورن بچه هاي همو :D
بعد ماهي هاي گوشتخوار رو نميشه به صورت جفتي نگه داشت؟
تكي اذيت نميشن؟
چرا نمیشه ؟!؟ مگه میشه موجودی رو جفتی نگه نداشت ؟ :27:
...
+++ نبـــــایــدها :
تا چند وقت اول نگهداری تانک ، اضافه کردن این ماهی ها ممنوع :
اوراتوس ، سیچلاید بارش ( گورخری ) ، زندانی ، رددویل ، تگزاس و ...
غذا دادن تفریحی به ماهی ها ممنوع ! یعنی هر وقت میگذری از جلو تانکت یچیز ننداز تو آب ! 1 روز در میون یه وعده خاص انتخاب کن و بشین قشنگ جلو تانک و با مهر مادری بهشون غذا بده ! اینجوری هم تورومیشناسن هم وعده غذاییشونو هم تانکت کثیف نمیشه هم آب زلال میمونه .
خالی کردن آب تانک به طور کلی ممنوع ! شما هر هفته ای 1 بار میتونی 20% از آب تانک رو از کف سیفون کنی .
( نکته خیلی هست که ترجیحا بعدا دونه دونه مطرح میکنیم )
:10: