------------------------------------------------------------------نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad ashena
اولندش از سعيد و بهروز عزيز تشكر ميكنم كه من رو انتخاب كردند.
دما‘‘ دوستان اين بگم بهتون..من بيشتر از ساعت 7:30-8 شب شايد نتونن به سوالاتون جواب بدم.
خون اينترنت نئدارم..ولي اگه پيدا كنم..چشم حتما‘‘.هرسوالي خواستين بپرسيد.من هم جوابتون رو سعي ميكنم بدم.
خوب...آقاي آشنا...ممنون بابت سوالها...اما جوابها:::
1)يه 40-50 دفعه اي(حالا بيشترشادي كه كنمتر نه..چيه,رواني ام,نه؟!!)
2)آره..همين ماه ميخواستم 3تا از معلم هامون رو بكشم..به طرز وحشتناكي.
3)چون ديونه بازي Man Hunt هستم....و به نظرم بهترين بازي دنيا هست.قبول ندارين...امتحان كنين.
4)واا..به طور ثابت نيست...ولي 3-4 سال پيش تكواندو كار ميكردم..الان جسته گريخته بدنسازي و شنا و يه كم فوتبال...البته تو هيچ كدومشنو(××××) نيستم!
5)واا..زياد كه با هم در تماس نبودبم مثل رامبد..ولي از طرز سوالات معلوم هست كارت درست.
نديد..ميگم مبارك(ببخشيد..ا......@@@!!!))
الف)بچه خوب..ولي زود قاطي مبكنه
ب)يه انسان با كلاس,در همين حال جوك/
پ)ختم جوك و مسخره بازي...كسي كه به زور ميتونه جدي باشه
ت)هر چي بگم كم گفتم از خوبي و مظيوميت اين بچه.
ث)اگه دنبال معني كلمه مرد ميگردين..به اين شخص رجوع كنين.
6)از دونقطه دي
7)به تو چه...(1 هيچ...يادت باشه..بابا شوخي كردم به خدا..آخه 1 دستي زدم..زورم گرفت!!!)!!!
8)آره.
9)همه رو (به جز....!!!)آره ديگه.سوال خطري نداشتيما ...ببين ميخواي من رو بن كني.نشد ديگه.!!!!
10) 21 سال.
11)يهو بپرم وسط اتوبان...البته تو جيبم يه كاغذ ميزارم كه روش نوشته...راننده مقصر نيست...من ميخواستم خودم رو بكشم..با اون گير ندين.ولي خودكشي مال آدمهاي ضعيف هست..كسايي به از لطف خدا شك دارن.اينو خودم به تجربه بهم ثابي شده.در عين نا اميدي...جنان بهم حال داده كه نگو.....خيلي نوكرشم من يكي.
12)خرس.
13)واا...اين كه به كامپيوتر ور برم.ولي همون كلا‘‘ به سيستم علاقه دارم..چه كامپيوتر,چه صوتي,چه تصويري.
لي دوست دارم ايشاا...يه مهندي خوب و مفيد بشم.اينم يادت باشه...تا شرافت نداشته باشي و نون صداقت و زخمتت رو نخوري....بيل گيتس هم باشي...بازم از گلوت بايد خيلي آدم كثيفي باشي(بلانسبت) تا بر پايين.
14)ديروز.
15)سعيد شهروز و سندي.با داريوش و قميشي و هايده هم حال ميكنم+ستار×معين.
به قول يكي از بچه ها كه گفته بود:::آهنگ قشنگ رو بايد گوش داد.
16)استقلال.
17)خدا نكنه لج كنم....مثل بلانسبت...خر ميشم..ولي 10 دقيقه بعدش مثل بلانسبت سگ پشيمون ميشم.
18)ديونه رفاقت
19)بيشتر به درسهام ميرسم...ولي به قيمت از دست دادن فرصت پيدا كردن دوستهاي خوبي مثل شما ها.
20)محمد آشنا....من هانتر رو بد جوري روي صندلي داغ...با اولي سوالات كباب كردي.
يزيد 20 تا سولا پشت سر هم؟مگه من ماشين تايپم!!!!>شوخي<
دستت درد نكنه بابت سوالهاي قشنگت.خيلي خوب بودن.ممنون.
من هم درام ميام ..17 تير اونجام...بلايي سرت بيارم كه حال كني(((شوخي))).
موفق و شاد باشي.
يا حق ;)