نقل قول:
سلام
مرسی
خیر الان گوشی من اندروید 2.2.1 هست.
آره یکی از اصلی ترین مشکلام این مشکل فارسی هست.
دومیش هم اینه که بیشتر برنامه ها و بازی ها روی PHONE می مونن و قابلیت move to SD card رو ندارن.البته هنوز فضای خالی روی گوشی حدودا 75 MB هست.
Printable View
نقل قول:
سلام
مرسی
خیر الان گوشی من اندروید 2.2.1 هست.
آره یکی از اصلی ترین مشکلام این مشکل فارسی هست.
دومیش هم اینه که بیشتر برنامه ها و بازی ها روی PHONE می مونن و قابلیت move to SD card رو ندارن.البته هنوز فضای خالی روی گوشی حدودا 75 MB هست.
سلام مشکل من که حل نشد بد تر هم شد گوشیم قفل هم میکنه بعضی وقتا و دوباره اس ام اس هام پاک شد بعضی وقتا نمی تونم جواب تلفن بدم چون صفحه از کار میفته
بعد هم اینکه بدون اضافه کردن برنامه جدید حجم حافظه ام کم مکیشه تا به ایرور برسه
خواهشا یکی به دادم برسه
سلام
دوستان با این گوشی نمیشه اون SMS های که دلم می خوادو جدا کنم و توی یه Folder دیگه بریزم؟؟؟؟
آخه من همیشه SMS حرفیامو پاک می کنم ولی جوکارو نگه میدارم
تازه SMS های این گوشی به هم چسبیده ان عین صفحه ی Chat یاهو
چی کار کنم؟؟؟؟
سلام
دوستان با این گوشی نمیشه اون SMS های که دلم می خوادو جدا کنم و توی یه Folder دیگه بریزم؟؟؟؟
آخه من همیشه SMS حرفیامو پاک می کنم ولی جوکارو نگه میدارم
تازه SMS های این گوشی به هم چسبیده ان عین صفحه ی Chat یاهو
چی کار کنم؟؟؟؟
می تونی برای نگه داشتن جوک ها اونا رو forward کنی بعد هم بدون انتخاب گیرنده دکمه back رو بزنی و از اون جا خارج شی. این جوری می تونی جوک ها رو هر وقت که خواستی توی smsهای draft شده ببینی.نقل قول:
آدرس sms های draft شده:
.کد:messages>menu>Drafts
.
.
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
شما باید گوشیتو ببری پیش یه تعمیر کار :31: اینجا کمکی به شما نمی شه کرد :45:نقل قول:
.
.
.
عزیزم شما باید رام رو عوض کنی. نسخه های froyo و مخصوصا این جدیده که امارات هم هست 2.2.2 باید باشه. پیشنهاد میکنم full sbf فلش بزنی رام رو تا همه اطلاعاتی که ریختی روی گوشی و فضایی که نا خواسته اشغال شده روی گوشی هم صاف بشه. بعدش هم وایپ کش و وایپ دیتا رو انجام بدی wipe cash/dataنقل قول:
تا جایی که یادمه این همه مشکل نداشتی که! فقط راجع به اس ام اس بود.. رام گوشیت چیه؟ چطوری فلش زدی؟ نیازی به تعمیر کار هم نیست فقط هول نکن. کاملا مشخصه که مشکل نرم افزاری هست نه سخت افزارنقل قول:
از برنامه Go sms Pro استفاده کن. امکانات جالبی داره از جمله همینی که میخوای. فوق العاده هستنقل قول:
میتونی هر کدوم از اس ام اس ها رو از همون صفحه چت مثل یاهو که میاد کپی کنی و یا جدا کنی و یا حتی به شکل فایل تکست توی مموری کارتت ذخیره کتی. حتی میتونی بکاپ روزانه یا هفتگی یا ماهانه براش تعیین کنی که یا توی ممروی ذخیره کنه اس ام اس های جدید رو یا برات ایمیل کنه به هر آدرسی که تعیین کنی...
تم های مختلف، فونت، تصویر پشت زمینه اس ام اس، و خیلی امکانات دیگه
مرسی دوست عزیزنقل قول:
عزیزم شما باید رام رو عوض کنی. نسخه های froyo و مخصوصا این جدیده که امارات هم هست 2.2.2 باید باشه. پیشنهاد میکنم full sbf فلش بزنی رام رو تا همه اطلاعاتی که ریختی روی گوشی و فضایی که نا خواسته اشغال شده روی گوشی هم صاف بشه. بعدش هم وایپ کش و وایپ دیتا رو انجام بدی wipe cash/data
اما میشه یکم بیشتر توضیح بدین من تازه این گوشی رو گرفتم زیاد سر در نمیارم
البته دانگرید و S-off و روت کردن رو از توی سایت ---------.ir خوندم و متوجه شدم البته هنوز روت نکردم چون مطمئن نیستم.
اما اگه اینای که گفتینو یکم توضیح بدین ممنون می شم.
مرسی دوست عزیز بله من فعلا دارم از این روش استفاده می کنم اما دنبال یه روش بهتر میگردم.نقل قول:
می تونی برای نگه داشتن جوک ها اونا رو forward کنی بعد هم بدون انتخاب گیرنده دکمه back رو بزنی و از اون جا خارج شی. این جوری می تونی جوک ها رو هر وقت که خواستی توی smsهای draft شده ببینی.
مرسی الان دانلودش میکنم.نقل قول:
از برنامه Go sms Pro استفاده کن. امکانات جالبی داره از جمله همینی که میخوای. فوق العاده هست
میتونی هر کدوم از اس ام اس ها رو از همون صفحه چت مثل یاهو که میاد کپی کنی و یا جدا کنی و یا حتی به شکل فایل تکست توی مموری کارتت ذخیره کتی. حتی میتونی بکاپ روزانه یا هفتگی یا ماهانه براش تعیین کنی که یا توی ممروی ذخیره کنه اس ام اس های جدید رو یا برات ایمیل کنه به هر آدرسی که تعیین کنی...
تم های مختلف، فونت، تصویر پشت زمینه اس ام اس، و خیلی امکانات دیگه
دنبال يه هندفري توب براي htc wildfire ميگردم ، مدلي ميشناسيد ؟؟/
شايد اين موضوع قديمي باشه براتون ولي در كل اگر خواستيد GPS گوشيتون نقشه هاي دلخواه تون رو نشون بده ( يعني نقشه از طريق كامپيوتر دانلود بشه و بريزيد تو مموري گوشي و قابل استفاده باشن ) ، بگيد براتون بزارم ، من خودم خيلي باهاش حال كردم نقشه ايران و ارمنستان رو ريختم داخل گوشي و در مسير رفت و برگشت بدون نياز به اينترنت موقعيت خودم رو به ثانيه ميتونستم بگيرم .
نیکی و پرسش؟ بذار آقا حال کنیم همگینقل قول:
خواهش میکنم وظیفه ست. همه رو که خوندین متوجه شدین چیو توضیح بدم؟ روت؟نقل قول:
سوپر وان کلیک رو دانلود و روی سیستمتون نصب میکنین
برنامه رو از طریق run as adminestor اجرا میکنین (راست کلیک روی فایل اجرایی برنامه - گزینه دوم run as adminestor رو میزنید)
پنجره برنامه که باز شد ازتون میخواد گوشی رو با کابل به سیستم متصل کنین
گزینه start که فعال شد اون رو میزنید
یه جا متوقف میشه و یه پیغام میده که شما طبق اون پیغام عمل میکنی و تیک data رو از توی سیتینگ گوشی فعال میکنی (اسم کامل اونی که باید تیک بزنی یادم نیست ولی توی پنجره وان کلیک مینویسه)
منتظر میشی تا برنامه کارش تمام بشه و همه گزینه ها ok بخوره جلوش
close رو میزنی و تمام