اخ خدا از دهنت بشنوه من هم همین رو میگم کو تا 3G بخواد بیاد حالا حالا نمیاد:31:نقل قول:
حالا هی دوستان گیر دادن به این 3G بی خیال بابا برید فعلا یه مودم معمولی اروزن بخرید کارتون راه بیفته تا حالا ایشالا 10 سال دیگه که 3G اومد یه کاریش میکنیم:27:
Printable View
اخ خدا از دهنت بشنوه من هم همین رو میگم کو تا 3G بخواد بیاد حالا حالا نمیاد:31:نقل قول:
حالا هی دوستان گیر دادن به این 3G بی خیال بابا برید فعلا یه مودم معمولی اروزن بخرید کارتون راه بیفته تا حالا ایشالا 10 سال دیگه که 3G اومد یه کاریش میکنیم:27:
در هر صورت اگر هم بیاد باز این سرویس های قبلی پشتیبانی میشن! قرار نیست که همه چی عوض بشه یه هویی
الان مگه دایال آپ کنار گزاشته شده؟ 100 درصد قیمتش هم اینقد بالا باشه که حالا حالا ها امثال من و شما نگیرن
بله درسته من این حرف رو خیلی قبول دارم:46:نقل قول:
ولی فکر میکنی اگه بیاد چه قیمت هست بالاتر از 180 هست؟
والا چه عرض کنم برادر
اونقدر بالا که نیست ولی خوب الان وقتی کسی بتونه 10 تومن نامحدود مخابرات رو بگیره فکر نکنم بره سمته این چیزا
حیف سمت ما جز شاتل و داتک جایی نمیده وگرنه منم عوض میکردم 100 درصد
این ایرانسل چیه تبلیغ میکنه دوبرابره سرعت gprs بگیرید؟ کسی گرفته؟ خالی بندیه؟
نقل قول:
من که الان یه وایمکس 4mb نامحدود دارم البته اختصاصی با یه ADSL 128 با یه مودم EDGE
من برام زیاد مهم نیست که قیمتش چند باشه اگه وافعا اون سرعتی که ازش انتظار دارم رو داشته باشه تا 200 تومان هم براش پول میدم
مگه شاتل بده؟شاتل که خیلی خوبه هرکی ازش سرویس گرفته راضیه که
والا من که سرعت دو برابری نمی بینم از خودشون در میارن دیگه دیدن همه به خاطر نامحدود بودن رفتن سمت همراه اول میگن یکیمی تبلیغ کنیم که بسته های ما رو هم بخرن:31:
والا چه عرض کنم
من اگه بخوام شاتل بگیرم محدود میخوام بگیرم که هزینم بیاد پایین تر
هر وقت هم میرم تاپیکش دارن فحش میدن کاربرا:31: یه بارم نشده سرویسم آخراش باشه بخوام عوض کنم برم تاپیکش تعریف کنن!
از طرفی یه مقدار از اول زیادی دزد میزنه1 همه جا هزینه رانژه و ... خط طرفای 10 هست این 20 تومن اینا میخواد بگیره!
در هر صورت این داتک تخفیف میداد برای عید منم 3 ماهه تمدید کردم فعلا هست باهامون
هرطور مایلی ولی من توی کرج چند نفر از دوستام دارن راضی هستند اینجا هم هزینه رانژه 10 تومان هست نمی دونم چرا اونجا 20 میگیرن:13:نقل قول:
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
راستی داریوش جان تو تنظیمات کانکشن همراه اول رو میدونی این 3 تا رو چی بنویسم
Connection Name:
Operators:
APN:
اگه بگی ممنون میشم:11:
اقا بلاخره ما نفهمیدیم چه مودمی بخریم در خرید مودم edge خوب شکلی نیست ...3g رو بیخیال فعلن
ولی میخوام یه چیزی بگیرم حداقل واسم یه سالی کار کنه ..میخوام بدمش دست کسی اونم زیاد وارد نیست..زیاد تنظیمات سختی نداشته باشه...
تو سایت پرشین تولز یه چند تا مدل میفروشن میشه راهنمایی کنید بگید کدومش با توجه به قیمش بهتره..
قیمت مقطوع:
مدل 32 بیت ا 58 هزار تومان
Vodafone مدل MD-950 ا 67 هزار تومان
کدومش بهتره...یه جوری باشه که باهاش بهش تماس گرفت..بشه باهاش اس ام اس فرستاد..کارت حافظه بخوره..دیگه خلاصه تا حد ممکن با قیمت منصفانه امکاناتش تکمیل باشه نصبت به بقیه مودم ها..دوستان راهنمایی کنید لطفا..خدا خیرتون بده..تشکرکد:http://forum.persiantools.com/t172674-page31.html
برادر اونجا کرجه اینجا تهراننقل قول:
فرق میکنه دیگه اینجا ه مراتب برج و ... بیشتره کاربر بیشتره
تنظیمات جی پی ار اس همراه اول:
کد:http://mci.ir/web/guest/gprs-guide
برادر اینا همشون یه دنگ و فنگایی دارننقل قول:
در هر صورت این تاپیک از همه جا ارزونتر میده
از خوده صاحب تاپیک بپرس راهنمایی میکنه
من این همراه اول یه روزه فعال کردم زیاد سرعتش جالب نیست البته هنوز سرعت دانلود رو امتحان نکردم ولی توی پیج باز کردن زیاد جالب نیست حالا باید دانلود هم امتحان کنم ببینم اون چه جوریه:13: