دوستان اگر من در هر لحظه که میرم ریز مصرف رو میبینم اون حجمی رو که به عنوان مصرف شده میزنه مربوط به همین لحظه هست یا مثلا 12 یا 24 یا هر چند ساعت قبله ؟
Printable View
دوستان اگر من در هر لحظه که میرم ریز مصرف رو میبینم اون حجمی رو که به عنوان مصرف شده میزنه مربوط به همین لحظه هست یا مثلا 12 یا 24 یا هر چند ساعت قبله ؟
دوست عزیز اگر کمی به نوشته های تاپیک توجه کنی متوجه میشی که صبانت شهرهای دیگه مثل تهران اخیرا افتضاح شدهنقل قول:
حالا شهر خون و قیام هنوز وضعش خوبه خوش به حال شما :31:
مربوط به آخرین باری که قطع شدینقل قول:
بچه ها وضعیت دانلود شبانه امروز چطور بود ؟؟؟ من فکر کردم مثل روز قبل خرابه دیگه بلند نشدم . بهتر شده بود ؟
همون بهتر که خوابیدی خودتو مثل ما الاف نکردی.نقل قول:
مال من که همیشه افتضاحه دیشبم مثل بقه روزا همش رو 4-3 قفل میشد.
البته به یک فایل 700 مگی نیاز داشتم که با بدبختی دانلود کردم.(به لطف دیسکانکت های مکرر)
یعنی آخرین بار همین الان قطع کنم و دوباره وصل شم میشه تا همین یک دقیقه پیش ؟نقل قول:
منم نگفتم که افتضاح نیست!نقل قول:
ولی من اصلا فکر نمیکنم این کمبود سرعت واین مشکلات ادامه دار باشه و مطمئنم که درست میشه و گذرا هستش!
آخه شرکتی که این همه مشتری داره که نمیاد یهو اکانت شبانشو خراب کنه! اونم تو شهری مثل تهران!
چون هر کی adsl داره بشتر از همه دانلود شبانه واسش اهمیت داره!
اونایی هم که فقط به روزانه احتیاج دارن فکر نمیکنم بیشتر از 5 درصد باشن!
و اگر 10,15 روز این جریان ادامه داشته باشه حداقل نصف کاربراش میپرن!
پس احتمال زیاد فوقش چند روزه دیگه درست میشه! (مگه اینکه یه مشکل اساسی داشته باشن! )
امیدوار باشید!
دوست من شما خیلی خوش بین هستی ... من قبل عید نوروز شبانم با سرعت 230 دانلود داشتم ... بعد عید به اینور از ساعت 3 تا 6.30 به زور 100 مگ دانلود میکنم و از ساعت 6.45 که مجدد وصل میشم نیم ساعت اخرش سرعتم میشه 230 کیلو و میشه ته تهش 400 مگ دانلود زد .نقل قول:
6 ماهه ما این وضعو داریم ولی دریغ از یک روز خوب که غافلگیر بشیم ... هر روز بدتر میشه ولی بهتر شدنی در کارش نیست
این شرکت زیادی شکمش سیر شده
دیشب بعد از چند ماه نا امیدی از دانلود شبانه زدم دیدم سرعتم دوباره رفته رو فضا :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Large :
البته دیشب این اتفاق یهویی افتاد پس فقط تونستم 500 مگ دانلود کنم (لینک نداشتم نمیدونستم چی دانلود کنم:31:)کد:http://irupload.ir/images/pmy8v3duhmtxpulpejx4.jpg
به آرزوی سرعت بیشتر برای همه :40:
اقا کجا بریم؟نقل قول:
شاتل یا پارس؟