دوستان به نظرتون برای کنکور 90 این سهمیه ها و نحوه تاثیر معدل تغییری میکنه یا اینکه تا سال 93 که گفتن میخوان حذف کنن دیگه تغییری ایجاد نمیکنن؟
Printable View
دوستان به نظرتون برای کنکور 90 این سهمیه ها و نحوه تاثیر معدل تغییری میکنه یا اینکه تا سال 93 که گفتن میخوان حذف کنن دیگه تغییری ایجاد نمیکنن؟
سهمیه که فکر نکنم تغییر کنهنقل قول:
مخصوصا بسیجی های ... :13:
ولی احتمالا تاثیر معدل بیشتر شه هر سال
اگه سهمیه جدید اضافه نشه تغییر دیگه نمیکنهنقل قول:
نحوه تاثیر معدل که قطعا باید تغییر کنه اگه میخوان حذف کنن کنکور رو
راستی اعلام شد که احتمالا آخرین سالی که کنکور برگزار میشه 92 هست
خلاصه باید خودمون رو برای هر تغییری آماده کنیم .
م.ا
نقل قول:
قطعا تاثير معدل و نمره درس بيشتر ميشه ولي بدونيد اينطوري كه مثلا بخوان هنگام اعلام نتايج كنكور نوديها بگن كه مثلا تاثير رو بيشتر كرديم . اصلا احتمالش خيلي كمه .
امسال هم بنا داشتن كه هر درس رو به تفكيك تاثير بدن كه با تيزبيني و بصيرت مثال زدني:31::21: كميسيون آموزش مجلس اين جنگ نرم سازمان سنجش ناكام موند
ای بابا مگه ما چه گناهی کردیم که انقدر عذابمون می دن. دیروز گفتن فردا نتایج اعلام میشه. کل امروز کارمون شد Refresh کردن سایت سازمان سنجش، تا ساعت 5 ملت رو علاف کردن الآن هم لطف کردن نوشتن که برای اعلام نتایج از ساعت 11 شب به سایت مراجعه کنید. خوب مرد حسابی دیروز می گفتین نتایج پس فردا اعلام میشه دیگه واسه چی مردمو عذاب میدین؟! باور می کنید توی همین امروز راحت 2 کیلو کم کرده ام؟!
مدرسه ما برامون گرفتهنقل قول:
این همه زور زدن شدیم سال چهارم اون وقت روش نوشته پیش
من که مال سالای قبل رو ندیده بودم اما فک کنم تغییرش اینه که رو جلد فیزیکش عکس ماهواره امیده:31:
نه روي كتاب فيزيك ما هم عكس ماهواره اميد بود كتاب ها احتمالا هيچ تغييري نكردهنقل قول:
دوستان اگه برای یه درس مثل گسسته یا هندسه 2تا کتاب تست دارم,بعد از تستای کنکور اون 2تا رو بخونم یا هم زمان بخونم یا یکی یکی بخونم (صبر کنم یکیش تومو شه بعد اون یکی رو بخونم)؟؟؟؟
یک پند برادرانه:
بچه ها همین الان پاشید برید درس بخونید!
تاپیکو بیخیال شین:دی
تورو خدا درس بخونید که آخر عاقبتتون مثل ما نشه که سرنوشتمونو 4 ساعت دیگه قراره سازمان سنجش اعلام کنه!
وای عجب استرکسی.....
ممنون/:5: