این ویروس ها رو حتما باید اجرا کرد و RUN بشه.
یه ویروسی نیست که همین که استخراج شد اجرا بشه؟
Printable View
این ویروس ها رو حتما باید اجرا کرد و RUN بشه.
یه ویروسی نیست که همین که استخراج شد اجرا بشه؟
خیرنقل قول:
مگر با اتوران بندی خاص
یا اینکه وقتی فشرده کردیم SFX کنیم
و گزینه اجرا شدن فایل بعد از اکسترکت رو بزنیم تا فایل بعد از استخراج از حالت فشرده اجرا شه
که معمولا دلمون هوای دشنام از طرف بچه های تاپیک نکرده:31:
با این حالت اگه خواستین من برای شما جدا یه ویروس رو اینطوری میکنم ببینی چطوریاست:31:
من یکی از این ویروس ها ی جدید رو میخام بریزم روی سیدی و تا سیدی بالا اومد اجرا بشه..نقل قول:
پس اینطوری انتی ویروس رو باید غیر فعال کنم و بعد از رایت کردن ویروس باز فعالش کنم.و اون موقع دیگه ویروس سیستم خودم را هم ناکود کرده...
بعد از این که انتی ویروس رو باز دوباره فعال کنم ایا ویروس ها رو باز میتونه پاک کنه؟؟؟روش بهتری برا رایت ویروس نیست؟
این کار رو انجام بدهنقل قول:
اسم ویروس چیه مثلا Amin.exe
شما نت پد ویندوز رو باز کن توش
اینو کی کن در صورتی که اسمش رو گزاشتی Amin.exe
[autorun]
open=amin.exe
بعد با پسوند inf ذخیره کن اسم خود فایل اتوران رو هم که اینارو توش گپی کردی بزار aurorun پسوندش حتما inf باشه
و محتویات رو تویه سیدی رایت بزن فایل amin.exe و autorun
روهم هیدن کن تویه سیدی رایت بزن سعی کن سیدی رو پوشه بندی نکنی
یا اگر کردی ویروس و اتورانش تویه پوشه نره که کار نمیکنه
لینک دانود مستقیم فرار از زندان هم بده ما:31:
:31:
سلام به همه دوستان.نقل قول:
من تازه وارد اين تاپيك شدم و خيلي هم علاقه مند هستم.
تا آخر صفحه 30 اين تاپيك فقط چند ويروس محدود توسط NOD 32 شناخته نشد كه براي آن ارسال شد.
از اين به بعد هم در همه آزمايش ها شركت ميكنم.
خب، اين هم از نتايج آزمايش پست 337 كه فقط NOD 32 در تست ها شركت نكرده بود.
لازم به ذكر است NOD 32 فايل EXE را هنگام اكستركت پاك نكرد و فقط كدهاي مخرب آن را پاك كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتايج توتال قبل از اسكن توسط NOD 32:
کد:http://www.virustotal.com/analisis/0fb1de5f6f72bc924c6a2961d9bb067b0313ccd99be448f73ee420a8b95dc64d-1279951360
نتايج توتال بعد از اسكن توسط NOD 32:
کد:http://www.virustotal.com/analisis/22fe3ece256ef8c7577b3d555fef1cb9da7633f6b3a0a34f7639700f2c574d5f-1279951560
شاد باشيد:40:
این که قدیمیهنقل قول:
ویروس های صفحه قبل رو که گزاشتم تست کردی؟
البته اونا هم قدیمین ولی خیلی مخرب هستن.:11:
سلام بچه ها.
امروز، يعني 27/04/2010 بالاخره خودم رو به تاپيك رسوندم و تمام پست ها رو تا اينجا مطالعه كردم.
همچنين تمام ويروس ها و مخرب هاي ديگه رو تا اين لحضه دانلود و تست كردم. از اين به بعد هم همه رو با آنتي ويروس قدرتمند نود 32 بررسي ميكنم و نتايج رو اعلا ميكنم.
شايد هم برآن شدم كه تمام ويروس ها تا به اين لحضه رو توي يه پك آماده دانلود و تقديم به دوستان بكنم.
يكي دوتا سوال:
1- چرا نود32 برخي از ويروس هايي رو كه حدود دو سه هفته پش بچه ها واسش فرستاده بودن رو هنوز نبايد بشناسه؟
2- من براي فرستادن ويروس به نود32 از طريق ايميل بفرستم بهتره يا از طريق خود برنامه و قسمت submit؟
اگه از قسمت submit بگيد كه آيا فايل رو Zip و با پسورد infected بفرستم يا خود فايل مخرب رو بدون فشرده سازي؟
شاد باشين:40:
نود 32 ساپورت ایران نداره داداشنقل قول:
قبول نمیکنه از ایران.:11:
فکر کنم با چیز پی ان می تونه بره :دینقل قول:
حالا مگه كسپر يا بقيه آنتي ويروس ها ايران رو ساپورت ميده؟نقل قول:
شايد بشه با عوض كردن آي پي توسط نرم افزار ها يه كاريش كرد.
اگه كسي ميتونه و اين كارو كرده بگه تا همه استفاده كنن.
شاد باشيد:40: