دوسته خوب کد ملی همون شماره شناسنامه هستش.نمی دونی بدون:31:نقل قول:
Printable View
دوسته خوب کد ملی همون شماره شناسنامه هستش.نمی دونی بدون:31:نقل قول:
یه سوال برام پیش اومد ؟ من کجا " کد ملی همون شماره شناسنامه هستش" رو تکذیب کردم.:18:نقل قول:
:31:نقل قول:
شما نمیدونی بدون کد ملی همون شماره شناسنامه نیست !
برای ما اینطوری هست ! ... ولی برای قدیمی ها !! چون کد ملی اون موقع وجود نداشت شماره شناسنامه فرق داره ! .. با کد ملی !
* البته اگر دامنه تابع رو فقط ما سومی ها در نظر بگیریم حرف شما درسته ! (:
کدوم تابع در این گونه موارد باید بگی بازه نه دامنه تابع.
در شمن ضمن من از کجا می دونستم که ایشون متولد چه سالی هستن و اینکه آیا 70 به بعدا یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا :من متولد 71 هستم.نقل قول:
دوما: هنوزم میگم در بازه ی خودمون هم کد ملی مساوی شماره شناسنامه بودنو نغز نکردم .
سوما : اصلا این چه بحث مسخره ایه که راه انداختیم بهتره بیخیال شیم.:31:
چهارما : من دایل آپم دیگه کم کم داره تلفنمون دود می کنه پس بای بای .
گیر الکی نده دیگه. همینی که گفته بود مگه چه مشکلی داشت. دامنه تابع هم می تونه یه بازه باشه.نقل قول:
کدوم تابع در این گونه موارد باید بگی بازه نه دامنه تابع.
حالا بگذریم. راستی می خواستم بگم همه منطقه هاشون رو هم تو کارنامه بنویسن، ولی حالا که دیر شد، این کار رو می زاریم برای تاپیک های تابستون، که اونجا دیگه هر کسی معدل کتبیش و منطقه اش رو بگه ها ، اوکی؟؟؟ :46:
همونجوری که گفتم باید نتیجه ها رو فراموش کنی. راستی بهت شک کردم yarane-naghdi رو نشناسی. خودشه ، همونی که گفتی درسته. جمعمون هم جمعه، خودمون خبر نداریم:46:. شما هم اینقدر محافظه کاری نکنید ( با یارانه نقدی هم هستم ) و یه عکس بذارین از رو کارنامتون دیگه. ولی خب می تونی صبر کنی نتیجه نهایی که اومد ، اونوقت بذار.نقل قول:
حالا ببینیم با این نمرات دل و دماغی واسه خوندن برام میمونه.
راستی yarane-naghdi تو اهل کجایی؟
فکر کنم هم کلاسی باشیم
اول شک داشتم ولی وقتی نمره هات رو دیدم.مطمئن شدم.
انجام شد.نقل قول:
** احتمالا این فایل به درد بچه های امسال دیگه نمیخوره ! ... از بازکننده تاپیک میخوام بزارتش پست اول .. شاید بچه های سال استفاده کردن ... !
يه سئوال اساسي داشتم ، اين 15 درصد كه محاسبه ميشه ويا تراز ميشه ، هر كسي تو شهر خودش تراز ميكنن يا تو كل كشور تراز ميكنن.اما نبايد تو كل كشور تراز محاسبه شه ديگه چون خوب معلومه ديگه تهرانيا معلماي خفن دارن و نمره هاشونم بالاست اما ما شهرستانيا بدبخت تمام معلماي متوسط يا گيج. انداختن بهمون.
سهمیه منطقه 1 و 2 و3 هم برای همین هست دیگه !نقل قول:
شكسته نفسي نفرماييد :20:نقل قول:
اینم کارنامه ما...
گند زدیم رفت!!!
چرا كارنامت رو اينطور خط خطي كردي؟؟؟؟؟؟؟ ميتونستي عكسش رو ويرايش كني آقاي مرتضي
شانس همه يارانه معمولي دادن مال ما يارانه نقدي . نمره هامون تو زبان فارسي و عربي حتما نياز به يارانه نقدي داره .نقل قول:
همونجوری که گفتم باید نتیجه ها رو فراموش کنی. راستی بهت شک کردم yarane-naghdi رو نشناسی. خودشه ، همونی که گفتی درسته. جمعمون هم جمعه، خودمون خبر نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . شما هم اینقدر محافظه کاری نکنید ( با یارانه نقدی هم هستم ) و یه عکس بذارین از رو کارنامتون دیگه.
فيزيكم رو من شرط ميبندم يا قسم حضرت عباس ميخورم:31: كه دبير خودمون تصحيح نكرده . ولي حسابان و جبرم رو مطمئن كه دبير خودمون بوده . چون اظهر من الشمس است .
من نمره عربي و زبان فارسيم بيشتر نشه غصه ام كمتره تا فيزيك كه از 18 بهم دادن 16.5 . همينطور هندسه كه 15.5 دادن و بررسي ام اين نبوده
راستي با هاني و وحيد و كهكشان و ..... همه منطقه سه هستيم . خودمونيما اگه مسئولان سنجش ببينند تو منطقه سه ايي بودنمون شك ميكنند . ميگن چه منطقه سه ايي هست كه همه اينترنتي دارن كار ميكنند !!! امتياز سهميه مون رو حذف ميكنند ديگه من براتون پارتي بازي نميكنم . گفته باشم:21::18::20: