دوستان میگم چرا تو این دفترچه انتخاب رشته فقط زبان و ادبیات انگلیسی هست ؟؟؟؟ چرا مترجمی نداره برای دانشگاه هایی مثل علامه . تهران و ... ؟
در صورتی که تو یادگار ماندگار قلمچی داره ! چجوریه ؟
Printable View
دوستان میگم چرا تو این دفترچه انتخاب رشته فقط زبان و ادبیات انگلیسی هست ؟؟؟؟ چرا مترجمی نداره برای دانشگاه هایی مثل علامه . تهران و ... ؟
در صورتی که تو یادگار ماندگار قلمچی داره ! چجوریه ؟
دقیقاً منم به همین مترجمی علامه توجه کردم. شاید پارسال گرفته ولی امسال نه!نقل قول:
آخه جالب اینجاست دفترچه پارسال رو هم چک کردم نداشته !! در صورتی که ماندگار قلمچی میگه داشته !!!!
این خوارزمی یا تربیت معلم چطوره ؟؟ خوبه ؟
آره راست میگی. شاید فرانسه بوده قلمچی اشتباهی انگلیسی زده، آخه علامه مترجمی فرانسه هم داره! تربیت معلم AKA خوارزمی رو دیدیمش، تو حصارکه، کنار اتوبان کرج-قزوین. در همین حد میدونم!نقل قول:
سلام دوستان.یکم از تربیت معلم زبان انگلیسی توضیح میدین؟با رتبه 14000منطقه 1 میشه رفت؟
فکر کنم مراکز تربیت معلم رو بیاری. ببین ماکزیمم نمره زیرگروه هات بالای 5500 هست یا نه.نقل قول:
درصد های زبان امسال من کنکور 91 رتبه 1600 منطقه 1
ادبیات 20
عربی11
معارف13
زبان عمومی85
زبان تخصصی 63
اگه شما بودید بین شبانه علامه یا بهشتی و روزانه خوارزمی کرج(حصارک) کدوم رو انتخاب میکردید؟ (ادبیان انگلیسی)
اینم باید بگم واسه این کنکور من یک دقیقه هم نخوندم و عمومی هارو کاملا با اطلاعات شخصی زدم ولی ای کاش میخوندم
اگه به فرض شبانه قبول شم و لی برای ثبت نامن نرم سال بعد میتونم دوباره تو کنکور زبان شرکت کنم یا نه؟
سوال آخر این که بین بهشتی و علامه کدوم بهتره چون ساله دیگه حتما نمره ی کافی رو میارم
من دانشگاه خوارزمی کرج رو رفتم دیدم به لحاظ امکانات سخت افزاری ضعیفه و از متروی صادقیه تا خود دانشگاه 2 ساعتی تو راهی من رتیه 1600 امسالو آوردم ولی نمیخوام برم اونجا حتی علامه هم نمیخوام برم به خاطر تفکیک کلاسهاش و اون مدیریت افتضاحش ولی با رتبه تو احتمال داره شبانه شهید بهشتی قبول شی!نقل قول:
من زیرگروه یک برای زبان انگلیسی مهم هست که 5600 هست.کمکم کنید!نقل قول:
نقل قول:
ببینید نمره در زیر گروه بسته به رشته داره اینی که بخواهید مثلا مترجمی بروید یا ادبیات انگلیسی
در فهرس رشته و زیر گروه را چک کنید ...
موفق باشید