هر چی باشه بهتر از این یارو کره ایه هست !:2:نقل قول:
مسخره تر از همه اينكه اسماعيل عبداللطيف از بحرين در اين بازي 4 تا گل زده و الآن در صدر جدول گلزنانه.
Printable View
هر چی باشه بهتر از این یارو کره ایه هست !:2:نقل قول:
مسخره تر از همه اينكه اسماعيل عبداللطيف از بحرين در اين بازي 4 تا گل زده و الآن در صدر جدول گلزنانه.
نه برو به آدرس زير همه چيرو متوجه ميشي :نقل قول:
کد:http://www.the-afc.com/en/afc-asian-cup-2011-schedule-a-results?view=Competitions&id=242
نقل قول:
وقتی میان قهرمان و تیم دوم و سوم رو بدون حضور در مرحلۀ مقدماتی میفرستن تو جام و سرگروهشون هم میکنن...
وقتی جام باشگاه های اسیا تا وسطای فصل بعدی ادامه داره ... وقتی ....
فوتبال آسیا همینه دیگه کاریش نمیشه کرد:41:
دکمه تشکر نیست باید پست بدم برا تشکر tnxنقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پس با این حساب برنامه اینطور میشه: یک چهارم: ایران - استرالیا نیمه نهایی: ایران - ازبکستان فینال : ایران - کره :31::31:
خیلی خوب بریم خونمون دیگه تا دو هفته دیگه که فیناله :31::31: ( حالا عمرا اگه ایران صعود کنه شانس ندارم که من!)
خواهش ميشه!نقل قول:
اتفاقاً من هم ميخواستم همينو بگم خيلي جاها پيش اومده ميخواستم تشكر بكنم ولي اون تاپيك اصلاً دكمه تشكر نداشت مثل همين تاپيك.
البته شايد اينجا جاش نباشه ولي مثل بعضي از وب سايت ها به نظرم بهتره امتياز دهي به هر پست هم راه بيفته مثل سايت Goal.com تا بفهميم چند نفر با يه پست موافقن و چند نفر هم مخالف. خيلي عالي ميشه كه اينطوري بشه. البته ميدونم مرسوم نيست ولي جالبه.
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
شخصا به بازي تهاجمي علاقه دارم / قطبی :دوست دارم مثل عراق 2007 باشیم
آخرين سوالي كه از قطبي پرسيده شد، روزهاي گذشته بارها تكرار شده است؛ اين كه او دوست دارد تيمش در مرحله بعد با استراليا بازي كند يا كره جنوبي:« همه تيمها خوب هستند. اين مهم نيست كه با چه تيمي روبرو ميشويم. تيمي كه مي خواهد قهرمان شود بايد همه بازيهايش را ببرد.»
سایت گل - ايران در بازي اول در جام ملتهاي آسيا به پيروزي رسيد و شايد به همين دليل است كه افشين قطبي، سرمربي اين تيم امروز با اعتماد به نفس بالايي در كنفرانس خبري حاضر شد؛ اعتماد به نفسي كه وعده قهرماني در جام را دارد.
افشين قطبي در نشست مطبوعاتي پيش از ديدار برابر كره شمالي با اشاره به حضور خبرنگاران در اين نشست گفت: خيلي خوشحالم كه چهره شما را ميبينم. خيلي خوشحالم كه توانستيم بازي اول را با پيروزي پشت سر بگذاريم. بازي سخت و سرنوشتسازي برابر كره شمالي پيش رو خواهيم داشت. وي در پاسخ به اين سوال كه چه تيمهايي از اين گروه صعود ميكنند، گفت: من از علاقهام و فكر و ذكرم تنها صعود ايران است.
قطبي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيده بود آيا بازي كره شمالي برابر برزيل را آناليز كردهايد، گفت: ما در 20 ماه اخير دو بار با كره شمالي بازي كردهايم. يكي در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني و ديگري در قطر. كره شمالي تيمي است كه در جام جهانتي حضور داشته و من بازيهاي آنها را از نزديك تماشا كردم. فيلم بازيهاي اين تيم را بارها ديدهام و آنها را آناليز كردم. نسبت به تفكر و نوع بازيشان شناخت دارم. بازي با كره شمالي براي تمام تيمها حتي براي تيم پرقدرتي چون برزيل دشوار است. آنها در ضد حمله خوب كار ميكنند و سعي ميكنند از اين طريق به حريف ضربه بزنند.
وي در پاسخ به اين سوال كه پس از پيروزي برابر عراق چقدر سخت بود كه تمركز بازيكنان را به حالت اول بازگردانيد گفت: وقتي انتظار قهرماني داريم، بازيكنان بايد با اين شرايط كنار بيايند. آنها حرفهاي هستند و بايد اين شرايط را بپذيرند. ما براي قهرماني بايد 6 بازي را انجام دهيم. تيم من اين كيفيت را دارد و بسته به نوع حريف، تركيبمان را ميچينيم.
قطبي درباره سرماخوردگي تعدادي از بازيكنان تيم ملي هم گفت: من خودم هم چنين شرايطي دارم و البته رفته رفته شرايطم خوب شده است. چند تن از بازيكنان بيماري خفيفي دارند كه با تلاش پزشكان، سعي ميكنيم كه آن ها را به بازي فردا برسانيم.
وي درباره استفاده از دو هافبك دفاعي در تركيب تيم ملي در ديدار برابر عراق گفت: من شخصا به بازي تهاجمي علاقه دارم اما اول بايد كنترل بازي را در دست بگيريم، بعد براي گلزني از فرصتها استفاده كنيم. با اين حال شرايط در جام ملتها متفاوت است. بايد همان قدر كه خوب دفاع ميكنيم همان قدر هم در حمله موفق باشيم. بايد سرعت دفاع و حمله را بالا ببريم و از تكنيك بازيكنانمان استفاده كنيم. موفقترين مربيان در جهان كساني هستند كه با برنامهريزي و چينش بازيكنان به هر سه خط توجه دارند.
سرمربي تيم ملي ايران در پاسخ به اين سوال كه با توجه به پيشرفت فوتبال كشورهايي چون هند و چين آينده فوتبال آسيا را چطور ميبينيد گفت: دنيا مانند دهكدهاي كوچك است كه سرعت تبادل اطلاعات در آن بالا رفته است و همه سريع از اتفاقات آگاه ميشوند. فوتبال آسيا آينده خوبي دارد اما بايد در زمينههاي مختلف سطح خود را بالا ببرد. ليگ اروپا سطح بالايي دارد اما ميبينيد ليگ آسيا چنين شرايطي ندارد. سازماندهي و تيم پشت تيم در فوتبال آسيا به خوبي وجود ندارد و بايد در اين زمينه كار شود.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه آيا به تركيب تيم برنده دست ميزنيد گفت: ما در همه پستها بازيكنان خوبي داريم و رقابت سختي بين بازيكنان وجود دارد. براي من و ديگر مربيان انتخاب تركيب 11 نفر دشوار است چرا كه همه بازيكنان در شرايط خوبي قرار دارند اما با توجه به بازي مقابل كره شمالي، بهترين بازيكنان را انتخاب ميكنم.
وي در پاسخ به اين سوال كه منتقدان شما كه روزي از شما سرسختانه انتقاد ميكردند، پس از پيروزي برابر عراق حامي شما شدند، نظرتان چيست، گفت: اين خاصيت فوتبال حرفهاي است. من پس از 30 سال به ايران بازگشتم و مردم استقبال بسيار گرمي از من داشتند. من دوست دارم قهرماني را به مردم ايران هديه كنم و همان طور كه عراق با قهرماني در سال 2007 موجب اتحاد و همبستگي در بين مردمش شد، من اين آرزو را براي مردم ايران دارم.
قطبي درباره حريف ايران در مرحله حذفي هم گفت:بر خلاف آنچيزي كه در رسانههاي ايراني از قول من نوشته بودند كه من دوست دارم كه ايران با در مرحله بعد با كدام تيم بازي كند، واقعيت اين است كه براي من تفاوتي نميكند با كدام يك از اين دو تيم روبهرو شويم چرا كه هر دو تيم قدرتمند هستند.
وي در پايان گفت: اميدوارم همان طور كه كره شمالي مقابل امارات باز بازي كرد، مقابل ما هم از چنين شيوهاي استفاده كند. كره شمالي دفاعي بازي ميكند و چشم به ضد حمله دارد. آنها بعد از تساوي مقابل امارات براي صعود به مرحله بعد به گرفتن امتياز از ما نياز دارند و همين بازي فردا را مشكل خواهد كرد.
الان شرایط هند و عربستان مشابه همه فقط تفاضل هند یک کم کمتره:27::27:
هري کيول پس از تساوي يک بر يک تيم هاي ملي فوتبال استراليا و کره جنوبي در گروه سوم جام ملت هاي آسيا گفت: بازي مقابل تيمهاي بزرگ آسيا مثل ايران برايم خيلي لذتبخش است و دوست دارم دوباره چنين آزمايشي را در زندگيام داشته باشم. عاشق فوتبال هستم و به همين دليل با هيجان و انگيزه بالا در تمامي مسابقهها شرکت ميکنم. مسابقه دادن با تيمهايي مثل ايران، ژاپن و کره که از بزرگان فوتبال آسيا هستند، براي هر تيم و هر بازيکني لذتبخش است. هيچ وقت بازي مقابل ايران در سال 97 را فراموش نميکنم. در آن بازي ايران با پشت سر گذاشتن استراليا به جام جهاني فرانسه رفت و با خوشحالي زيادي که براي مردم ايران به ارمغان برد، آن بازي را براي مردم ايران تاريخي کرد. آن بازي براي من فراموششدني نيست.
هري کيول درباره بازي در برابر کره جنوبي نيز گفت: بازي خوبي بود و خودم از بازي بسيار لذت بردم. نتيجه مساوي شد و به نظر من نتيجه بدي نيست. يک امتياز باارزش را گرفتيم و با اين امتياز ميتوانيم جايگاه خودمان را در جدول حفظ کنيم و با خيالي راحتتر در بازي بعد براي صعود بجنگيم. اگر به ماهيت اين نتيجه نگاه کنيم، هم براي ما و هم براي کره نتيجه خوبي بود اما دو تيم مستحق پيروزي بودند. حالا اين بازي تمام شده و با همه اتفاقهايي که داشت، ما بايد سعي کنيم که به بازي بحرين فکر کنيم.
وي افزود: بازي بسيار مشکلي با تيم بحرين داريم و نميدانم در آن بازي چه اتفاقي خواهد افتاد. بحرين تيمي غير قابل پيشبيني است فقط بايد راحت و آسوده باشيم که بازي با کره را به اين تيم واگذار نکرديم.
کيول در ارتباط با احتمال رويارويي با ايران در دور بعدي مسابقهها نيز بيان کرد: دوست ندارم از هم اکنون روي بازي با ايران تمرکز کنم. اگر از اين گروه صعود کنيم و با ايران روبهرو شويم، راحتتر ميتوانم درباره بازي با ايران صحبت بکنم. پس بهتر است پس از مشخص شدن تکليفمان براي صعود به مرحله يک چهارم روي آن بازي تمرکز کنيم.
وي ادامه داد: بخش عظيمي از احتمال رويارويي ايران و استراليا در مرحله يک چهارم جام پانزدهم ملتهاي آسيا به بازي بعدي ما با تيم بحرين بستگي دارد و اميدوارم ما بتوانيم در آن بازي به پيروزي برسيم و با خيالي راحتتر به دور بعدي مسابقهها فکر کنيم اما به نظر من بازي دوباره با تيم ملي ايران بسيار لذتبخش و پرهيجان ميشود.
منبع : football3.ir
نصرتی هم مثل قطبی بین المللی شد
وقتی خبرنگار ایرانی در کنفرانس مطبوعاتی از محمد نصرتی سئوالی پرسید، این بازیکن آهسته به قطبی گفت:«انگلیسی جواب بدم دیگه؟» و قطبی هم با تکان سر حرفش را تایید کرد.
سایت گل-هنوز بحران بزرگ میان خبرنگاران ایرانی انگلیسی حرف زدن سرمربی تیم ملی است، خیلی ها دوست ندارند قطبی انگلیسی حرف بزند و عتقاد دارند او باید به زبان کشورش حرف بزند.
اما نکته جالب زمیان بود که محمد نصرتی هم شروع به انگلیسی حرف زدن کرد و پاسخش را به زبان انگلیسی داد. وقتی خبرنگار ایرانی در کنفرانس مطبوعاتی از محمد نصرتی سئوالی پرسید، این بازیکن آهسته به قطبی گفت:«انگلیسی جواب بدم دیگه؟» و قطبی هم با تکان سر حرفش را تایید کرد.
نصرتی هم انگلیسی حرف زد تا باز هم خبرنگاران «نچ» بلندی داشته باشند.
اما یک نکته قابل اغماض نیست، حالا تیم ملی بعد از برد کره برای خودش «کلاس» دارد و همه این را فهمیده اند. معمولا در کنفرانس های مطبوعاتی از سرمربی ها درباره بازی آینده می پرسند و سئوالات سطحی پرسیده می شود، نظیر اینکه در بازی بعد چه می کنید و دوست دارید در مرحله بعد با چی تیمی بازی کنید و کدام تیم ها شناس صعودند اما خبرنگاران خارجی هم جنس قطبی را تشخیص داده اند و وسط کنفرانس ناگهان خبرنگار شبکه ای آر دی درباره آینده فوتبال آسیا می پرسد:«شما یک مربی بین المللی هستید، فکر می کنید آسیا بتواند در آینده پیشرفت کند؟» و افشین قطبی پاسخ می دهد:« دنيا مانند دهكدهاي كوچك است كه سرعت تبادل اطلاعات در آن بالا رفته است و همه سريع از اتفاقات آگاه ميشوند. فوتبال آسيا آينده خوبي دارد اما بايد در زمينههاي مختلف سطح خود را بالا ببرد. ليگ اروپا سطح بالايي دارد اما ميبينيد ليگ آسيا چنين شرايطي ندارد. سازماندهي و تيم پشت تيم در فوتبال آسيا به خوبي وجود ندارد و بايد در اين زمينه كار شود.» ...
===================
نميدونم چرا بعضي ها فكر ميكنن نصرتي مدافع خوبيه! من هنوز وقتي به نصرتي فكر ميكنم ياد ترديدهاش در تصميم گيري و دخالت هاي ناقص روي توپها و در كل غير اعتماد بودنش ميفتم.
هرچند الآن چند وقته كه از اون اشتباهات وحشتناك ازش نديدم.
من که به بحرین امیدوارم :31: دوم بشه