کدوم مرکزید؟نقل قول:
Printable View
کدوم مرکزید؟نقل قول:
آزادینقل قول:
673
با سلام آیا مودم tp-lhnk 8817 خوب جواب میده
سرعت دانلود الان 130 هست
قضیه یکم بو داره که شبانه این سرعته
پنل مشترکین هم که باز نمیشه
کمی بیشتر از یکم بوداره ! من که فعلا دارم مثل چی دانلود میکنم ! امیدوارم فردا که پنلم باز شد نرم ببینم حجم یک ماهم تموم شده !نقل قول:
چی شد؟ ازتون که حجم کم نشده بود؟نقل قول:
خوب . بوی گندش در اومد . به نظر میاد مخابرات دست به دزدی و کلاهبرداری میزنه .
من دیشب قبل از ساعت یک وارد پنلم شدم و دیدم میزان Recharg رو نوشته 987 مگابایت . بعد از یک و بطور دقیق ، از ساعت یک و ده دقیقه گذاشتم فایلهام دانلود بشه و با کمال تعجب دیدم داره با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میکنه . بطوریکه بعد از گذشت یک ساعت و خورده ای 980 مگابایت دانلود کرد . در تمام این مدت بارها سعی کردم مجددا وارد پنلم بشم اما نشد که نشد و بطور عمد اجازهء دسترسی به پنل رو گرفته بودند ... ( دانلودها رو متوقف کردم و باز هم نتونستم وارد پنلم بشم . یعنی اصلا سایتش باز نمیشد !!!!!!!!!!!! اما دیگر سایت ها عین کره باز میشدن! ) بعد از دانلود 980 مگ دیگه واقعا مشکوک شدم! واسه همین کلا دانلودها رو متوقف کردم و مودم رو خاموش و روشن کردم . اما باز با کمال تعجب دیدم دیگه اصلا مودم کانکت نمیشه !!! چندین و چند بار این کارو کردم و نشد که نشد و اینترنت تا همین یکی دو ساعت پیش قطع بود ...
خلاصه در جلوی چشمانم مخابرات دست به دزدی علنی زد . اگه دیدین سرعت دانلود شبانه بیش از 16 کیلوبایت هست ، دانلود نکنید که مخابرات داره ازتون دزدی میکنه .
از همه جالب تر اینه که الان پنل کاربری باز شده اما تنها تا بیستم آذر لاگ مصرف اینترنتی میده (connection log) . ولی اون 987 مگم مصرف شده و جلوی Recharg نوشته 1G .... یک دزدی تمام عیار . بهتره بگم یک دله دزدی تمام عیار که البته وقتی برای کاربرای زیادی این اتفاق بیفته سود زیادی برای مخابرات در پی داره و نمیشه بهش گفت دله دزدی ...
البته من بش نمیگم دزدی ولی سیستمشون کم مشکل نداره ! همین اوایل مهر 3 روز واسه رفیقم که تو منطقه خودمونه قطع بود ولی واسه من راحت کانکت و دانلود میکردم کنتور نمینداخت :دی
فکر کنم دیشب سیستم خراب بوده چون امروز صبح دیدم که اصلا به اینترنت کانکت نشدم تا الان هم جواب نمی داد.نقل قول:
بعید می دونم قضیه این حرفها باشه .چون در نرم افزارهای محدود کننده پهنای باند هر رولی که بالاتر باشه اجراش نسبت به بقیه ارجعیت داره.
آقا قبول که اینا اشتباه کردندنقل قول:
ولی این دلیلش نیست که شما با این لحن حرف بزنید