اقا ما نفهمیدیم این مودم وای مکس امواج رو میگیره به وای فای تبدیل میکنه
یا کابل لن میده
یک بگه
من الان adsl دارم wifi هستش
حالا من میخوام مودم wifi بدم بره این مودم وای مکس وای فای داره با لپ تاب بگیرم
راستی شبانه چیزی نداره رایگان باشه
Printable View
اقا ما نفهمیدیم این مودم وای مکس امواج رو میگیره به وای فای تبدیل میکنه
یا کابل لن میده
یک بگه
من الان adsl دارم wifi هستش
حالا من میخوام مودم wifi بدم بره این مودم وای مکس وای فای داره با لپ تاب بگیرم
راستی شبانه چیزی نداره رایگان باشه
دوست عزیز
این مودم وایمکس یه خروجی داره که اون هم با کابل لند به مادر برد یا کارت شبکه کامپیوتر وصل میشه
چیزی هم تا آلان به اسم شبانه نداشته
بدرود
سلام دوستان
تا الان نزديك 72 صفحه صحبت شده
آخر من نفهميدم اين وايمكس ايرانسل چطوره
بدبختي اينه كه يك ساله ما رو دارن اينور و اونور مي كنن
يك بار adsl تمديد نكردم بعد از چند ماه رفتم درخواست بدم يهو 2 ماه تو صف بودم و كارم نشد بعد دادم يه شركت ديگه باز اونجا يك ماه معطل بودم تا وصل شد ولي بدشانسي رو ببين بعد از يك ماه استفاده يهو اومدن تلفن رو عوض كردن و فيبر نوري گذاشتن حالا هيچ شركتي فيبرنوري رو ساپورت نمي كنه
لطفا يه راهنمايي كنيد و بگيد اين وايمكس چطوره؟؟!!!
ببينيد من زياد دانلود ندارم ولي بايد تو سايتها خيلي چرخ بزنم و همينطور ياهو مسنجر هم فقط on هستم
در كل:
1- به نظرتون چه طرحي بردارم از اين وايمكس رو كه ارزون باشه و سرعتش هم خوب باشه؟؟؟
2- يك دكل آنتن ايرانسل حدودا 500 متر با خونه ي ما فاصله داره آيا آنتن وايمكس با آنتن همون سيم كارت ايرانسل يكي هست؟؟؟
3- آيا اين وايمكس قطعي و اينا نداره يا اگر داره چه جوره؟؟؟دم به دقيقه قطع مي شه يا سالي يك بار؟؟؟
4- هزينه وصل كردن و راه اندازي چقدره؟؟؟هزينه ماهيانه چقدره؟؟؟
با تشكر
باي
با توجه به شرایط تلفنتون به شما توصیه میکنم وایمکس بگیرید. با توجه به مصرفتون هم 128 اعتباری 3 گیگ یا حتی 64 با نرخ تبادل آزاد بگیرید.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن دهی وایمکس ایرانسل هم هیچ ارتباطی به آنتن دهی موبایلش نداره. به نقشه وایمکس که توی سایت ایرانسل هست حتما توجه کنید بعد سرویس بگیرید.
قطعیش هم نهایتا روزی یک یا دوباره که با خاموش روشن کردن مودم بر طرف میشه دیگه وایمکسه دیگه نباید پایداری adsl رو براش در نظر گرفت.
براتی هزینه ها هم به سایت ایرانسل برید.
آنتن های فرستنده وایمکس این طور که من شنیدم روی بعضی از دکل های موبایل ایرانسل نصب شده. پس نمی شه گفت با آنتن دهی موبایلش یکسانه.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای وبگردی 3 گیگ پهنای باند ماهانه کافیه. من خودم روزانه مدت زیادی آنلاین هستم ولی با این حال از 3 گیگ حداقل 500 مگابایتش زیاد میاد.
و سرعت 128 قیمتش نسبتا مناسبه. (ماهی 15 تومان + 135 تومان هزینه (مودم+نصب) اولیه در صورتی که پلن اعتباری بگیری که البته توصیه می شه همین کار رو بکنی.)
سرعت دانلود (و در نتیجه لود شدن صفخات وب) در این حالت حدود 14 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود. (سرعت 64 به درد نمی خوره، چون هم سرعتش تقریبا مثل دایل آپ هست و هم وقتی زیاد استفاده کنید گرون تر از 128 درمیاد.) سرعت 256 هم به نظر من گرونه، ولی اگر محدودیت مالی نداری و سرعت بالا برات اهمیت داره...
قطعی: فکر کنم بستگی به شهر و محل سکونت و این چیزا هم داشته باشه ولی برای من توی 20 روز اول شاید کلا 3-4 بار قطع شد، که با خاموش روشن کردن مودم همون موقع دوباره وصل شد و یک روز هم تقریبا 4-5 ساعت اصلا وصل نمی شد.
مخابرات داره وایمکس هم میاره. فکر کنم دیگه اگه وایمکس هم بیاره ایرانسل مجبوره قیمتاش روبیاره پایین یا سرویسش رو بهتره کنه .
من واقعا قیمتاش رو قبول ندارم. اصلا اصولی نیست!
ما هم قاطی بشیم!! دی:
آقا من چند روز پیش زنگیدم به 707 یه خانومی با لحن شیوا و زیبا کل خدمات رو بهم فهموند (هیچی هم از شارژم کم نشد دی: ) فقط یه جاش برام نا مفهوم بود که گفت :(مودم وایمکس امواج رو از دکلها دریافت میکنه و دکل ها هم از طریق کابل تغذیه میشن). ازش توضیح بیشتر خواستم نتونست بگه خوب بنده خدا چیکار کنه اونم مثل من از شبکه و اینجور چیزا سر در نمیاره که!
در نهایت من این دستگیرم شد که این همه وایمکس وایمکس که میکنن فقط به مودمشون ختم میشه که مثل گوشی امواج رو از دکل هاشون میگره و به کامپیوترمون میرسونه و از دکل ها به بعد مثل همون شبکه کابلی رایجه و خبری از ماهواره نیست و توفیقی با DSL نداره!!!
کسی اطلاعات بیشتری میتونه بده یا اینکه بگه من اشتباه میکنم.
دوستان خسته نباشی
میشه بگید وایمکس برای حومه تهران کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آیا به صرفه هست وایمکس بگیرم یا برم وایرلس بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگید adsl بهتره یا وایمکس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بنده را بدین
بارها در موردش بحث شده و نتیجه گیری قاطعش: اگر امکان گرفتن پورت adsl هست و امکان جابجایی (محدود) وایمکس در مقابل عدم امکان جابجایی adsl براتون مهم نیست، مسلما adsl بهترین گزینه هست.نقل قول:
اقا،میگه این وایمکس یه مودم بارش میخری 120 تومن که وسله به سیم! این دیگه چه جور بیسیمیه؟!
این وایمکس یعنی انطوری نیست که من مثلا تو پارک لپ تاپم رو باز کنم،و کانکت بشم و از اینترنت استفاده کنم؟! اگه اینجوری نباشه که همین مودم بی سیم خودم هم وایمکسه که؟!
میشه راهنمایی کنین؟ اگه قرار باشه من یه مودم بذارم تو خونه که یعنی باید تا یه فاصله ی معین ازش دور باشم،خوب ایا این هنوزم اینترنت بی سیم بهش میگن؟
اخه من اون چیزای! کوچیکی که مثل فلش مموری می مونن رو فک می کردم که اون یه مودم وایمکسه که وصل می کنی به لپ تاپت مثلا و بعد تو پارک،تو اتوبوس یا هرجا که بودی ازش استفاده میکنی! ولی مثل اینکه باید گفت ز ر ش ک