سلام دوستان:20:
کسی از آخرین قیمت این گوشی خبر داره؟
ممنون:46:
Printable View
سلام دوستان:20:
ممنون:46:
سلام عزیز. تهران تا 580 قیمت دارم ولی شیراز تا 550نقل قول:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
خداییش چنتا سوال دارم از دارندگان این گوشی که با گوشی های نکسس وان و x10 هم کار کردن؟ خواهشا بدون جانب داری بگین
تو سرعت کدوم از این سه تا بهتره ؟ تو پردازش گرافیکی بازی ها کدوم؟ و تو پخش فیلم با رزولیشن و بیت ریت بالا کدومشون موفق تره؟ و تو حساسیت تاچ کدوم حساستره/؟ خواهشا اگه جواب میدین از رو تجربه کار با این سه تا گوشی باشه نه از اطلا عات آماری تو سایت ها
و اینکه سی پی یو میلیستون رو تا چند میشه اورلاک کرد که به گوشی و خود سی پی یو هیچ آسیبی نزنه (یعنی کاملا بی خطر ) و چطوری میشه این کار رو کرد؟؟
صدای میلستون تو اسپیکر راضی کننده هست؟
به به :20:. سلام دوست ژرمن . خيلي ارادت داريم . تبريك ميگم برد آلمان رو . گوش رو برا خودت ميخواي ؟نقل قول:
-----
راستي به جاني هم بايد تسليت بگيم بابت ايتاليا
باشه باشه ..موقع تسلیت ما هم میرسه....:31:نقل قول:
ورژن جدید open recovery :
Changelog:
- Seperate Menu for overclocking and various speeds (all locked at VSEL 56, the max voltage for stock)
- Fixed busybox installation bug
- Included warnings for APPS2SD
- Facebook sync fix für UK/RTEU included in build.prop
- Enhanced restore menu for all modifications
- Included nadlabaks keyboard chart change into G.O.T
- Modified G.O.T Theme (and added a special treat, the Droid X Multitouch softkeyboard) and battery load indicator for 10% increases (so you will see 100%, 90% 80%, 70% etc from mattmaso and he_stheone64 from Android-Hilfe.de
لینک دانلود :
کد:http://www.multiupload.com/TFHCW36B05
بچه ها اگر ورژن اندرويد گوشي كه مي گيرم 2 باشه براي آپگريد كردن به نسخه هاي بالاتر آيا بايد root كنم گوشيو؟واينكه كسايي كه اندرويد 2.1 دارن نسبت به 2 واقعاً عملكرد گوشي بهتر شده(مثلاً كيفيت عكس و..)؟
نخیر.نقل قول:
اگر ورژن اندرويد گوشي كه مي گيرم 2 باشه براي آپگريد كردن به نسخه هاي بالاتر آيا بايد root كنم گوشيو؟
صد و بیست درصد بله.نقل قول:
سايي كه اندرويد 2.1 دارن نسبت به 2 واقعاً عملكرد گوشي بهتر شده(مثلاً كيفيت عكس و..)؟
نقل قول:
عزیز این helix launcher خودمونه
آقا کلا دستت یه دنیا مرسی...!
فقط این بنده خدا بدجوری گوشیم رو کند کرده...! رامین جان هم گفتن از 1.2 استفاده کن که خوب این شکل 3بعدی رو نداره..!
لانچر سبک و سریع دیگه که این طوری باشه سراغ نداری حاجی..!؟:5:
خواهش میکنم عزیز. والا به نظر من همه ی این launcher ها توی سرعت گوشی تاثیر منفی دارن! اما چندتایی هستن اگه بخوای آپ میکنم (ضمن اینکه یه سری بدجور force close میدن ) راستی بچه ها کیبورد مولتی تاچ droidx که توی تاپیکش هست رو هم نصب کنین باحاله.