جان هرکی دوست دارین بحث نوآوری و انقلاب و این چیزارو پیش نکشین بحث بالا بگیره تبدیل به کل کل بشه بعد پای بازی های دیگه بیاد وسط بعدش من اینجا دوچار دوگانگی بشم و ندونم از کدوم بازی باید دفاع کنم : دی
Printable View
جان هرکی دوست دارین بحث نوآوری و انقلاب و این چیزارو پیش نکشین بحث بالا بگیره تبدیل به کل کل بشه بعد پای بازی های دیگه بیاد وسط بعدش من اینجا دوچار دوگانگی بشم و ندونم از کدوم بازی باید دفاع کنم : دی
یه خبری کل رسانه ها رو از دیروز فرا گرفته و اونم اینکه مثه اینکه بازی در هنگام عرضه از DX11 پشتیبانی نخواهد کرد و این امکان بعدها توسط پچی برای گیمرهای عزیز مهیا خواهد شد....
خود کرایتک تا حالا چیزی نگفته و تایید یا تکذیبی نکرده باید وایسیم ببینیم چی میشه..... .
من بازی کردم:31:این نانو سویت و اکثر ویژگیهاش(نه همش) دقیقا برگرفته از لباسای اسپارتانهای بازی halo هستش.مخصوصا همین نامریی شدنش یا سریع دویدنش یا قوی شدنش........ .نقل قول:
تازه نواوری به اینا نمیگن یه اینا میگن:
1-نواوری مثلا به mirror edge میگن که کلا اومد یه چیز جالب و جدید رو اضافه کرد......
2-یا مثلا بازی halo که اولین FPSـی بود که Health یا خون شما به طور اتوماتیک پر می شد و نیازی یه medkit نبود.... .(که بعدش cod از اون اقتباس کرد)و یا استفاده از وسایل نقلیه در fps رو برای اولین بار halo وارد کرد....
3-یا مثلا بازی جاویدان هاف لایف 2 که سیستم دیالوگ حین بازی و فیزیک و گیم پلی و بار درام و .....جدید رو ایجاد کرد...........
و گرنه به گرفتن چند تا المان از بازیهای قبلی و شکیل کردن اونا و شاید اضافه کردن چند تا شاخ وبرگ به اون که نمیشه نواوری گفت.............. .(نوآوری همین بازی هستش که گذاشتی تو آواتارت:31::31:)
.
/
این خبر رو چند روز پیش می خواستم تو این تاپیک بنویسم ولی گفتم چون منبع معتبر نیست نزارم، برای همین بیخیال شدم...نقل قول:
ولی فکرشو بکنید از DX11 پشتیبانی نکنه... پیشرفت که هیچی پسرفت هم کرده نسبت به نسخه ی اول !!
برای چی پس رفت !!!!!؟نقل قول:
مگه نسخه اولش از چیزی غیر از DX 9 استفاده میکرد!!؟
فعلا همه بازی ها بر پایه DX9 ساخته میشن و هیچ بازی وجود نداره که بر پایه DX 10 یا 11 باشه!
مترو 2033 رو فراموش کردید .نقل قول:
ولی اگه کرایسیز 2 از دایرکس 11 پشتیبانی نکنه که خیلی مصخره اس ...
یه چیزی میگم زیاد به خودتون فشار نیارید که جواب بدید
از وقتی دمو های BF 3 رو دیدم گرافیک کرایسیس 2 جذابیتش رو برام از دست داد... منظورم این نیست بگم کدوم بهتره ولی یه جوری نو که اومد به بازار کهنه شدش دل آزار : دی
دوست عزیز هیچ بازی بر پایه DX 11 ساخته نشده!نقل قول:
اون بازی هایی هم که شما میبنید از DX 11 پشتیبانی میکنن همگی بر پایه DX 9 ساخته شدن!
دوست عزیز شما حالت خوبه ؟نقل قول:
100 تا بازی همین الان می خوای نام ببرم که از Directx 10 استفاده می کنن!؟
بیشتر از 10 تا بازی هم می خوای نام ببرم که از Directx 11 استفاده می کنن ؟
در ضمن کرایسیس و کرایسیس وارهد هر دو از دایرکس 10 استفاده می کردن!!!!!
نسخه اول یازی از Directx 10 پشتیبانی میکرد بازی مولتی پلتفرمی مثل Dragon Age 2 هم حتی از Directx 11 پشتیبانی میکنه ....نقل قول:
البته نسخه PC Crysis حتی با Directx 9 هم زیبا هست ولی Directx11 و Directx 10 یک سری ویژگی های مهم مثل Tessellation و... داره که با dx9 قابل اجرا نیست ....
انگار شما از دنیای هیلو عقب موندیا ؟ :دی (شایدم از دنیای گیم)نقل قول:
حالا جون تو، تا حالا تو کدوم بازی نانوسویت رو دیدی ؟ اصلا نشستی بازی کنی دمو رو و این کاربردی که داره توی مولتی پلیر رو ببینی ؟
توصیه میشه حتما یه بار هم که شده هیلو رو بازی کن , نوآوری نشونت میدم اونوقت :دی