راستی روش زوم کردن روی عکس ها به چه صورت هست؟؟؟؟::31:
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
اخه باید حتما برای نصبش حتما به اینتر نت وصل بشیم.
Printable View
راستی روش زوم کردن روی عکس ها به چه صورت هست؟؟؟؟::31:
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
اخه باید حتما برای نصبش حتما به اینتر نت وصل بشیم.
^ برای زوم کردن کافیه دکمه های ولوم رو فشار بدی...
اخرین اپدیتی که کردم همون 92mb بود اپ دیت جدیدتری هم اومده؟؟ ورزن الان گوشیم 3.2010.02.8.002 هست جدیدتر هم اومده؟؟؟:46:
اقا واقعا مرسی داری . داری حال میدی:11::40:
برنامه ای میخوام که بتونم باهاش فایل هارو مخفی کنم.برنامه pasword safe رو نصب کردم ولی طرز کارشو بلد نیستم.:41:برنامه دیگه های واسه این کار هست؟؟؟
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
واسه نصب برنامه ها باید حتما به اینتر نت وصل شد.اگه میشه لطفا روش نصب دستیشو بطور کامل توضیح بدین
سلام.
بچه ها من نرم افزار black list رو ميخوام. براي اين گوشي چه نرم افزاري هست كه اينكارو كنه.
samsung jet كه داشتم خودش يه گزينه اي داشت به اسم add reject كه خيلي باحال بود.
از شر مزاحم تلفني هام راحت شده بودم، شمارشونو ميدادم به ليستش به محض اينكه زنگ ميزدن خودش reject مي كردشون بدون اينكه اصلا من بفهمم.
لطفا اگه كسي ميدونه چه نرم افزاري تو اين زمينه براي اين گوشي هست بهم بگه چون اصلا اعصاب مزاحم تلفني رو ندارم:41:
سلام خسته نباشین.من فعلا به wifi دسترسی ندارم .اگه میشه لینک دانلود برنامه pyqt4 full install رو که قبل از نصب برنامه ussd-padباید نصبش کنم واسم بزارین تا از pc دانلودش کنم.ممنون میشم.:11:
راستی یادم رفت:31: وقتی یک فایل با بلوتوث ارسال میکنم در صد نمیزنه :41:برنامه خاصی باید نصب کرد تا درصد ارسال شده رو نشون بده؟؟ واسه شما هم هم همینطوره؟
سلام خسته نباشید و مرسی یک سوال داشتم این آخرین فریمور n900 حجمش 92 mb هست هنگام دانلود از گوشی همش error میده و قطع میشه و wifi گوشیم هم قطع میشه چه کاری باید کرد کمک کمک
کسییییییییییییییییییی نیست جواب سوالات منو بدهههههههههههههههههههههه:4 1: