چه ستمیه پس:19::19::19::19::19: راهی هست بفهمم چقدر مصرف کردم؟؟؟!!!!!!! اخه من که نمی خوام زیاد مصرف کنم پشت کنکورو هزار تا دردسر:19: راستی شب 1تا 7 مجانی دیگه؟؟؟ تو سایت هست و بچه ها هم می گن ولی تو فرم ننوشته که از نیماد گرفتم:18:نقل قول:
Printable View
چه ستمیه پس:19::19::19::19::19: راهی هست بفهمم چقدر مصرف کردم؟؟؟!!!!!!! اخه من که نمی خوام زیاد مصرف کنم پشت کنکورو هزار تا دردسر:19: راستی شب 1تا 7 مجانی دیگه؟؟؟ تو سایت هست و بچه ها هم می گن ولی تو فرم ننوشته که از نیماد گرفتم:18:نقل قول:
پس کجایید بچه های تاپیک اهواز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:18::11 :
هنوز سر نمایشگاه دلخورید؟؟؟؟!!!!!:13: دیگه چرا کسی پست نمی ده؟؟؟؟!!!!!!! راستی کسی نمی دونه چرا باز من پست می دم می گه باید به تایید مدیر سایت برسه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:18: من که دیگه عضو جدید نیستم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! چیزه بدیم ندادم تا حالا که مجازات بشم:19::19::19::19::19:
دوستان شبها دانلود مشکلی نداره ؟ دوستانی که art دارن ، جواب بدن لطفا
سلام ... منم اومدم به تاپیکتون! .... من هم به اجبار! سرویس رفاتک دارم :41:...چون بهتر این ندیدم توی اهواز تا الان... البته سرعتش خوبه ... ولی زیاد پیش میاد وسط دانلود سرعت صفر میشه و دانلود کنسل میشه :13:... قیمت ها هم که نسبت به بقیه شهرا بالاتره :13:
fashion_boy مثل اینکه خیلی ناراحت شده اصلآ خبری ازش نیست فقط تشکر میکنه !!!!
بچه ها کجایید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که هنوز مشکلم با دانلود کردن پابرجاست ...
خدا بخیر کنه با شاتل و مشترکین جدیدش که از تو نمایشگاه جذب کرده .....
یه مودم دیگه بصورت قرض از کسی بگیر امتحان بکن. ببین باز همین مشکل رو داری؟؟؟
سلام به همه دوستان
خوب هستيد همينجا از آقا ميلاد كه سر وقت حضور داشت تشكر ميكنم و از بقيه دوستان هم طشكر مي كنم :11:
من سرويس ART دارو و شبها هم خوابه خوابم :31:
کسی دیگه از دوستان نبود 128eco داشته باشه؟؟؟؟؟!!!!!!! 5گیگ یعنی زود تمامه؟!!! جایی هست بفهمم چقدر مصرف کردم؟؟؟!!! حداقل A.J جان تو جواب بده....
سلام...
بچه ها من گچسارانم یک 128 نامحدود گرفتم ماهی 15 میدم دانلودشم بین 15-20 به نظرتون خوبه....
تاپیک نداریم دیگه مجبورم تو تاپیک اهواز بزنم....