-
-
سلام دوستان.
یه مدت کوتاهه حدود سه چهار ماهه که دوچرخه سواری میکنم. ی دوچرخه معمولی دارم الان میخوام یکی حرفه ای بخرم که بشه هم شهری استفاده کرد هم بین شهری و جاده خاکی هم مشکلی بهم نزنه.
حدود قیمتش هم میخوام تا 1500 باشه حالا با صد تومن کم و زیاد.
روون باشه و سربالایی ها هم فشار زیاد نیاره به زانوهام. چون همین الان هم مشکل داره زانوهای من.
-
سلام
من یه دوچرخه می خوام بخرم زیاد اطلاعاتی ندارم در این زمینه
من وزنم 115 کیلو هستش و قدم 185
دوچرخه ای هم که میخوام برای راه اسفالت هستش برای رفت و آمد به محل کار میخوام
مسیر من جوریه که رفتنی سرپایینی هستش و اومدنی سربالایی برای این باید روان باشه
مبلغ تو مایه های 1 میلیون تا 1500 این حدودا
- - - Updated - - -
سلام
من یه دوچرخه می خوام بخرم زیاد اطلاعاتی ندارم در این زمینه
من وزنم 115 کیلو هستش و قدم 185
دوچرخه ای هم که میخوام برای راه اسفالت هستش برای رفت و آمد به محل کار میخوام
مسیر من جوریه که رفتنی سرپایینی هستش و اومدنی سربالایی برای این باید روان باشه
مبلغ تو مایه های 1 میلیون تا 1500 این حدودا
-
سلام
راهنمایی لازم دارم بیزحمت
من دوچرخه gitane Fitzroy 20 دارم
میخواستم بدونم واسه سایکل توریست خوبه یا نه؟ :n20:
میشه با عوض کردن لاستیکاش یا قطعاتش واسه این کار آمادش کرد؟ یا باید یه دوچرخه مخصوص این کار تهیه کنم؟
ممنون
-
-
قیمت دوچرخه های کاوازاکی چنده؟
-
دوچرخه چرا انقدر گرونه؟ من قبلا یکی داشتم 250 خریده بودم اما مفت نمی ارزید انداختمش دور :n02:
چند روز دیگه باید برم شهرستان اونجا جای خوبیه واسه دوچرخه سواری.
الان یه دوچرخه توریستی که سبک وزن باشه چه قیمتی میشه پیدا کرد؟
-
مشاوره برای خرید دوچرخه
سلاممیخواستم یه دوچرخه ی خوب بخرم با رنج قیمت 1تا 2میلیون البته اگر تا 1.600م باشه بهترهنه اهل مسابقه هستمنه کوهستان رفتن حرفه ای و کوه های ناجورنه اهل حرکت زدن و پرشچون چاق شدم و دوچرخه خوب لاغر میکنه میخخوام برم دوچرخه بخرمبرای دوچرخه سواری توی شهر میخوام . برم باشگاه. برم خرید و دور بزنم. نهایت عوض یه گروه دوچرخه سواری بشم و تور برم اونم از اینایی که 20-30 کیلومتر نهایت میرنیه مقدار جاده خاکی و تپهداداشم اگه من دوچرخه بخرم سوار میشه و ذکر کنم یه مقدار وحشی بازی در میاره و رعایت نمیکنه همه جا میخواد ببره. پس از این دوچرخه الکی ها نباشه یا صرفا شهری و پیست.قدم 170 هستلطفا اسم دوچرخهقیمتو قطعاتش رو کامل بگیدممنون از کمکتون
-
سلام
میخواستم یه دوچرخه ی خوب بخرم با رنج قیمت 1تا 2میلیون البته اگر تا 1.600م باشه بهتره
نه اهل مسابقه هستم
نه کوهستان رفتن حرفه ای و کوه های ناجور
نه اهل حرکت زدن و پرش
چون چاق شدم و دوچرخه خوب لاغر میکنه میخخوام برم دوچرخه بخرم
برای دوچرخه سواری توی شهر میخوام . برم باشگاه. برم خرید و دور بزنم. نهایت عوض یه گروه دوچرخه سواری بشم و تور برم اونم از اینایی که 20-30 کیلومتر نهایت میرن
یه مقدار جاده خاکی و تپه
داداشم اگه من دوچرخه بخرم سوار میشه و ذکر کنم یه مقدار وحشی بازی در میاره و رعایت نمیکنه همه جا میخواد ببره. پس از این دوچرخه الکی ها نباشه یا صرفا شهری و پیست.
قدم 170 هست
لطفا اسم دوچرخه
قیمت
و قطعاتش رو کامل بگید
ممنون از کمکتون
-
سلام/
میخواستم یه دوچرخه ی خوب بخرم با رنج قیمت 1تا 2میلیون البته اگر تا 1.600م باشه بهتره/
نه اهل مسابقه هستم/
نه کوهستان رفتن حرفه ای و کوه های ناجور/
نه اهل حرکت زدن و پرش/
چون چاق شدم و اضافه وزن گرفتم و ماشینم رو هم فروختم و دوچرخه خوب لاغر میکنه /
میخوام برم دوچرخه بخرم/
برای دوچرخه سواری توی شهر میخوام . برم باشگاه. برم خرید و دور بزنم. نهایت عضو یه گروه دوچرخه سواری بشم و تور برم اونم از اینایی که 20-30 کیلومتر نهایت میرن/
یه مقدار جاده خاکی و تپه /
داداشم اگه من دوچرخه بخرم سوار میشه و ذکر کنم یه مقدار وحشی بازی در میاره و رعایت نمیکنه همه جا میخواد ببره. پس از این دوچرخه الکی ها نباشه یا صرفا مناسب شهری و پیست./
قدم 170 هست حداقل خودم رو بگیریم/
چون داداشم هم سوار میشه حداکثر وزن رو بگیر 96کیلو/
لطفا اسم دوچرخه/
قیمت/
و اسم قطعاتش رو کامل بگید/
ممنون از کمکتون