تست رو انجام بدید و پرسشنامه رو پر کنید ولی برای رژیمش حتما با یه متخصصی چیزی مشورت کنید. رژیمش کاملا با اون چیزی که هر روز تو رادیو تلویزیون میشنویم تناقض داره.نقل قول:
Printable View
تست رو انجام بدید و پرسشنامه رو پر کنید ولی برای رژیمش حتما با یه متخصصی چیزی مشورت کنید. رژیمش کاملا با اون چیزی که هر روز تو رادیو تلویزیون میشنویم تناقض داره.نقل قول:
دوست عزیز یک روغن کرچک بخور خوب میشی.
روغن کرچک رو خیلیا میشناسن و خیلی ها ازش خاطره بدی دارن.
اگه بوش هم بکنی بالا میاری. این طوری شکمت کاملا خالی میشه.
اگه یکم هم نعنا توی ماست بریزی و هم بزنی و بخوری درجا خوب میشی.
اگه قرار بود در جا خوب بشيم كه الان ...نقل قول:
اين چيزا نمي كند اثر مرگ مگر اثر كند
orp تشخيص من اينه كه داري ديوونه ميشي يا شدي (البته تقريبا هممون شديم يا ميشيم ولي تو حاد تري)
مراجعه كن به همون متخصص اعصاب روان كه گفتي
من كه اصلا فكر مي كنم درد من با شماها متفاوته چون همه اين علايم توي پهلوي چپم اتفاق ميفته (هرچند دكتر آخري گفت كلا روده بيشتر قسمت چپه و موردي نداره)نقل قول:
حالا انجام ميدم ولي پزشكا و پزشكاي تغذيه فكر نمي كنم اصلا بدونن در مورد اين قارچ.
به جای اینکه توی انجمن از دکترا نسخه بخوای یه سر برو دکتر شهرتون.
:n08:
من به شخصه آخرين بار حدود سه ماه پيش به دكتر شهرمون مراجعه كردم.
ولي نسخه شما رو هم شايد انجام بدم روغن كرچك رو.
اگه فقط پهلوی راستت هست من فکر نمیکنم مشکلت ای بی اس باشه - شاید یه گرفتگی پلیپی چیزی باشه - ولی روده بیشتر قسمت راست نیست - احتمالا دکتره دیوانه بوده :laughing:نقل قول:
گفتم سمت راست؟ عذر مي خوام قسمت چپ روده
من واقعا فکر میکردم خوب شدم یه مدت ولی دوباره مشکلم برگشت ... ولی نمیفهمم اخه چی میشه که بعضی وقتا کلا خوب میشم !!! حتی قرص هم مصرف نمیکردم خوب بودم ...
یعنی قارچا میگیرن میخوابن ؟
راستی یکی از موارد دیگه ای هم که واسه قارچ کاندیدا هست مصرف انتی بیوتیک هست - یه جا گفته با خوردن انتی بیوتیک باکتریهای مفید داخل معده و روده هم از بین میرن واسه همین این قارچا راحت تر تکثیر میشن انگار - امیدوارم فردا بتونم یه خلاصه براتون بگم ...
--
دوران راهنمایی یه معلم علوم داشتیم پای برگه های امتحانیش مینوشت : خدایا اخر و عاقبت ما را ختم به خیر بگردان ...