سلام دوستان
خسته نباشید. با کمال خوشوقتی من هم رنوار دار شدم. تجربه خیلی خوبی بود
به غیر از ایرادات فراوانی که گوشی داره واقعا گوشی خوبیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::31:
شوخی کردم نزنید بابا :20:
چند تا ایراد داشتم در استفاده از گوشی دوستان ان شالله لطف کنند و با روی گشاده و با جواب های کاملشون بنده رو راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم
اما قبل از سوالات یک نکته رو باید بدون اغراق عرض کنم که
من خیلی تو اینترنت این ور و اون ور میرم مخصوصا تو این دوره ای که میخواستم گوشی بخرم بعد از کلی گشت و گذار تو این مدت به جرات میتونم بگم این تاپیک اگر تو اینترنت کاملترین نباشه جزو کاملترین تاپیک های مربوط به گوشی رنواره. :27::7:
اما چند تا سوال داشتم
اول این که برخی برنامه های جاوا که برای کار باید به اطلاعات گوشی دسترسی داشته باشند هنگام اجرا با سوال این برنامه مطمئن نیست مواجه میشوند که باید به تعداد زیاد برای اجرای برنامه به این ارور جواب مثبت داد تا بالاخره یک صفحه بالا بیاد و خیلی حال گیره میشه این ارور رو غیر فعال کرد؟؟؟
دوم این که تو برنامه های جاوا مثلا دیکشنری ها نیاز فراوان به صفحه کلید هست آیا جوری میشه صفحه کلید رو بالا آورد یا باید با همخون اعداد 1 تا 9 که میاد کلمه رو تایپ کرد . این هم خیلی حال گیریه اگر راه حل داره بفرمایید
سومین سوالم در مورد تم گوشی بود که البته مثل این که کسی از دوستان نتونسته این کار رو انجام بده که خوب از سوالم منصرف شدم
چهارم در مورد gps بود که با مطالعه بیشتر در تاپیک یه مطالبی گیرم کرد حالا به اونا عمل می کنم اگر مشکلی داشتم در میون میزارم
اگر سوالات تکراری است ببخشید تمام پست ها رو مطالعه نکردم اگر لطف کنید بفرمایید در کدام پست جواب داده شده و آدرس رو مرحمت بفرمایید ممنون میشم
خیلی ممنون
یا علی