واقعا اعتیاد آوره
حداقل برای من
هدفون رو که میزاری تو گوشت عاشق صدای موتور میشی
حس سرعتی که بهت دست میده فوق العاده است
کلا خیلی خوشم اومد
همه چیز خوبه اما یه سری چیزا خیلی خوب نیس
Printable View
واقعا اعتیاد آوره
حداقل برای من
هدفون رو که میزاری تو گوشت عاشق صدای موتور میشی
حس سرعتی که بهت دست میده فوق العاده است
کلا خیلی خوشم اومد
همه چیز خوبه اما یه سری چیزا خیلی خوب نیس
یعنی اگر هر بازی رو اول بشی 5 ستاره میده ؟ پس اون چیزایی که اون بالا مینویسه چیه که میگه 200 امتیاز میشه 1 ستاره و از این چیزا !نقل قول:
من فقط ترمز رو برداشتم...یه بار همش رو برداشتم..دیدمدیگه توی جاده نیستم :31::13:نقل قول:
همین الان بازی رو نصب کردم!
یعنی نمیدونم چی تو سر این سازندگان NFS میگذره!بعد از most wanted دیگه نتونستم بازی کنم!
جالب اینجاست که همش پسرفت میکنن!
نمید.نم چند نفرتون گیم پلی و طراحی و فیزیک ماشینها رو در بازی test driver unlimited دیدیدن، ولی nfs shift باهاش مو نمیزنه!!!
اگه شده مجبور شم 100 بار دیگه grid بازی کنم تا 2 ناه دیگه که dirt2 بیاد(که فکر کنم ترکیبی از dirt1 و تنوع ماشینها در grid باشه) ، این کارو میکنم ولی بازی مخزرفی با این گرافیک و loading افتضاحو عمرا بازی نمیکنم
البته این نظر شخصیمه...خوبی بازی کامپیوتری اینه که هر چی بازی خفنتری ارائه بشه، بهدا آدم "نمیتونه" بشینه پای هر بازی دیگه ای...به مظرم تو هر ژانری یه عالی داریم، یه خوب،یه قابل تحمل(حتی شده به خاطر حس نوستالوژی یا شبیه به اون!) و بقیه دیگه میشن غیرقابل تحمل...به نظرم NFS shift حتی ارزش بازی به خاظر احترام و دلسوزی!!!! به NFS های قبلیو هم نداره...
پ.ن.1: امیدوارم نظرم برام شر نشه؛ ولی خواهشا اگه کسی grid و test driver unlimited رو دیده یا بازی کرده، نظر منو تایید یا تکذیب کنم که بدونم مشکل از منه یا بقیه هم همین حسو نسبت به بازی دارن
پ.ن.2: دیگه فکر نکنم منتظر هیچ شاهکاری باشم!به نظرم ممکنه موفقیت یه بازی اصلا ربطی به موفقیت سریهای بعدش نداشته باشه یا برعکس!
خب،اولا NFS پسرفت نداشته بلکه پیشرفتی نداشته.Most wanted یک شاهکار بود و سری های بعد چوب خوب بودن اونو خوردن.مثلا شاید اگه موست وانتد هرگز نمیومد شما پرواستریت رو بازی نمی کردی ولی آندرکاور رو حتما بازی میکردی.اما در هر صورت NFS هنوز هم رقیب بقیه هست.دوما از بازی های خوب ماشین که اومده "برن آوت" ،"Dirt"،"Grid" هستن.تا موقعی که Shift نیومده بود گرید بهترین بود؛اما حالا شیفت خیلی بهتره.و اونای دیگه اون موقع هم نمی تونستن رقابت کنن مگه دیرت که البته اونم به نظر من نمی تونست.نقل قول:
یعنی نمیدونم چی تو سر این سازندگان NFS میگذره!بعد از most wanted دیگه نتونستم بازی کنم!
نمید.نم چند نفرتون گیم پلی و طراحی و فیزیک ماشینها رو در بازی test driver unlimited دیدیدن، ولی nfs shift باهاش مو نمیزنه!!!
اگه شده مجبور شم 100 بار دیگه grid بازی کنم تا 2 ناه دیگه که dirt2 بیاد(که فکر کنم ترکیبی از dirt1 و تنوع ماشینها در grid باشه) ، این کارو میکنم ولی بازی مخزرفی با این گرافیک و loading افتضاحو عمرا بازی نمیکنم
البته این نظر شخصیمه...خوبی بازی کامپیوتری اینه که هر چی بازی خفنتری ارائه بشه، بهدا آدم "نمیتونه" بشینه پای هر بازی دیگه ای...به مظرم تو هر ژانری یه عالی داریم، یه خوب،یه قابل تحمل(حتی شده به خاطر حس نوستالوژی یا شبیه به اون!) و بقیه دیگه میشن غیرقابل تحمل...به نظرم NFS shift حتی ارزش بازی به خاظر احترام و دلسوزی!!!! به NFS های قبلیو هم نداره...
پ.ن.1: امیدوارم نظرم برام شر نشه؛ ولی خواهشا اگه کسی grid و test driver unlimited رو دیده یا بازی کرده، نظر منو تایید یا تکذیب کنم که بدونم مشکل از منه یا بقیه هم همین حسو نسبت به بازی دارن
پ.ن.2: دیگه فکر نکنم منتظر هیچ شاهکاری باشم!به نظرم ممکنه موفقیت یه بازی اصلا ربطی به موفقیت سریهای بعدش نداشته باشه یا برعکس!
بازم این نظر منه ولی فکر کنم اکثریت اینو میگن.
XGAME جان شما اگر امکانش هست سیو بازی رو برای من بفرست که من بتونم کامل یک ریویو کنم بازیرو
در کل بازی رو مثبت ارزیابی می کنم ...
نسبت به گند هایی که بلک باکس زد ، بازی زیبایی بود.
به زودی نقدی کامل از این بازی رو می نویسم
هیچ کی ندونه فکر می کنه مدیر ارشد بخش بازی هستی که این قدر جوش میزنینقل قول:
به اعصابت مسلط باش و قرص اعصابتو به موقع بخور :27:
در ضمن اینجا محل بحث و گفتگو هست . نه مجلس ختم
در ضمن شما دیگه نیاز نیست به من تذکر بدید(یه کاربر دوستاره:31:)
من خودم بیشتر از شما قوانین را حفظم
ظاهران شما دارید اسپم می دید
من هم گرید رو بازی کردم و هم تست درایونقل قول:
تست درایو بازی خوبی بود ولی به هیچ وجه نه به گرید و نه به این بازی می رسه
در ضمن برای لذت بردن از بازی باید با ریزه کاری و و تنظیمات یعنی همون تیونینگ بازی آشنا بشی تا بهت حال بده!مطمئن باش شیفت خیلی بهتر و زیبا تر از سری قبل NFS هست من حتی این رو بهتر از موست وانتد می دونم.البته مشخصه که سبک آرکید ربطی به سیمولیشن نداره و اصلا مقایسه نباید کرد ولی من کلا با سیمولیشن خیلی بیشتر حال می کنم تا بازی های خوشحال آرکید!
دوستان من نسخه Boysteam رو دارم.می خواستم بدونم این نسخه مشکلی نداره؟چیزی حذف یا اضافه نشده؟
خیرنقل قول:
دوستان من نسخه Boysteam رو دارم.می خواستم بدونم این نسخه مشکلی نداره؟چیزی حذف یا اضافه نشده؟
این نسخه هیچ گونه مشکلی ندارد ...
سلام .......
دوستان بازی من اینطوری اجرا میشه : ( بالای صفحه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چیکار کنم ؟!
آخر کسی نگفت دوربین بازی چطوری عوض میشه ؟! اصلا عوض میشه ؟!