نه ، نميدونم چطوري ميشه كه اينجوري ميشه :31:نقل قول:
Printable View
نه ، نميدونم چطوري ميشه كه اينجوري ميشه :31:نقل قول:
اولی که فی لتره:31:نقل قول:
دومی هم چیزی نیومد:13:
وااااای چه صفایی داره با جواستیک.بسی حاااال کردیم:20:
حتما یه بار هم با گیم پد گرشاسپو بازی کنید.بیشتر بهتون حال میده
سلام
آقا پچ یا آپدیتی برای این بازی نمیاد؟
آخه خیلی باگ داره
من لقب God Of Bug رو روش گذاشتم:31:
خیلی باگ داره
نمیتونم بازی کنم
این بازی 100 در صد نیاز به آپدیت داره.
باگ هم جزوه بازیه! بازی کن خالشو ببر! بازی بدون باگکه بازی نیست دیگه!
اولی سایت گیم تریلرز هستش که بازی رو ریوو کرده و دمو ها و تریلر های بازی رو گذاشته و دومی هم سایت IGN که از معروفترین سایت های بازیه . اونم بازی رو معرفی کرده. ( برای دومی روی گرشاسپ کلیک کنی میره داخل اولی هم یه ترفندی به کار ببر تا بتونی وارد بشه . اگه می خوای بدونی چطوری پ . خ بم بده.نقل قول:
اینجوریام نیست!نقل قول:
چطور یه ملت بازی رو راحت تموم کردن؟
تولید بازیهای رایانهای ایرانی که از دو سال پیش به حمایت و سرمایه گذاری بنیاد ملی بازیهای رایانهای آغاز شده است، چندی پیش به نمایشگاههای مطرح اروپا رسید و هم اکنون بازیهای ایرانی در حال تلاش و رایزنی برای ورود به بازارهای اروپایی هستند.
به گزارش خبرنگار «تابناک اجتماعی»، سال گذشته در اروپا، بازیهای شمشیر نادر و سیاره میترا، توانستند نمایش چشمگیری از ایران داشته باشند.
ناگفته نماند، امسال نیز سیاره میترا، توانست نگاه غولهای بازی سازی دنیا را معطوف به خود نموده و در چند کشور اروپایی، پخش خود را به صورت محدود آغاز کند.
اما بازیهای رایانهای که مراحل تولید را پشت سر گذاشته و قرار است در نیمه دوم امسال وارد بازار شوند، مورد توجه اروپاییها قرار گرفته است؛ به تازگی، بازی «گرشاسپ» که بازارهای ایتالیا، آلمان، روسیه و فرانسه را نشانه گرفته، توانست در بزرگترین نمایشگاه بازیهای رایانهای اروپا «Gamescom»، مورد استقبال اروپاییها قرار گیرد و نیز زمینه های پخش جهانی خود را در کنار غولهای بازی ساز و ثروتمند این عرصه فراهم آورد.
در این باره، بنیاد ملی بازیهای رایانهای، همچنین با تولید و حمایت از بازی آنلاین آسمان دژ، میرمهنا، طلای سیاه و... موج جدیدی در میدان بازی سازی کشورمان پدید آورده و با پوشش خبری گسترده رسانههای گوناگون، از جمله BBC ،DF، گاردین، دویچه وله و ... روبه رو شده است؛ جالب آنکه بسیاری از این نشریات، از آغاز انقلاب بازیهای رایانهای و استعدادهای نوظهور در این عرصه در ایران خبر دادهاند و حضور پرقدرت ایران در منطقه را به حساب علاقهمندی ایرانیها به پیشرفت و تکنولوژی گذاشته و موفقیتهای جمهوری اسلامی در این حوزه را با پیشرفتهای هستهای ایران مقایسه کردهاند.
گفتنی است، بنیاد ملی بازیهای رایانهای، از دو سال پیش و با امکانات و بودجه اندک و نیز با گردآوری جوانانی مستعد، توانسته است در عرصه بازیهای رایانهای، تحریمهای بیشماری را دور بزند؛ شاید تولیدات جدید این بنیاد، بتواند موج جدیدی برای بازارهای اروپا و چشماندازی روشن برای ایران عزیزمان باشد!
و اما نکته جالبی که باید قابل توجه مدیران فرهنگی قرار بگیرد، ابتکار و تیزبینی مقام معظم رهبری در این حوزه است که دو سال گذشته، دستور تشکیل چنین بنیادی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی دادند و بیشک، اشراف ایشان از ظرفیتهای موجود کشور، یکی از نکات چشمگیر در پیشرفت در این پهنه به شمار می رود.
خیلی عالیه ایران هم داره توی بازی سازی پیشرفتمی کنه. تنها بدی بازی های ایرانی اینه که 90 درصدشون یا اکشن اول شخصند یا اکشن سوم شخص! سبک دیگه ای نیست بین بازی ها. به امید این که برای گرشاسب هم توی گیم اسپات یک صفحه بزنن!
ببین کشورهای دیگه چقدر بدبختن.آخه سیاره میترا هم شد بازی!
ولی من به شخصه از گرشاسپ خوشم اومد طوری که دوباره دارم بازیش میکنم رو درجه سختیه hard و با جو استیک
با جواستیک یه صفای دیگه داره