سلام . باید تنظیمات مربوطه رو دوباره دریافت و نصب کنید . اگه سیمکارت ایرانسل داری کد :نقل قول:
رو یزن و بعد دریافت حتماً نصب کن .کد:*140*3*6#
موفق باشید :40:
Printable View
سلام . باید تنظیمات مربوطه رو دوباره دریافت و نصب کنید . اگه سیمکارت ایرانسل داری کد :نقل قول:
رو یزن و بعد دریافت حتماً نصب کن .کد:*140*3*6#
موفق باشید :40:
پست اشتباه
با سلام من گوشیم امنیا اچ دی 8910 نمی تونم اینترنتش رو فعال کنم وقتی مدل گوشیم رو به 8008 میفرستم می گه مدلش شناسائی نمیشه.
وقتی این رو مینویسم :i8910 samsung دتا فایل واسه config کردن میاد ولی هیچکدوم باز نمی شه چون تو توضیحاتش می گ این اس ام اس واسه گوشی نوکیا 8910 اومده نه واسه گوشی من فکر کنم واسه همین باز نمی شه باید چیکار کنم حتی از سایت خود همراه اول هم تست کردم جواب نداده.
اول یه سوال::20:
استان سمنان-گرمسار-gprs رو پشتیبانی میکنه:13:
اگه میکنه من باید چه کار کنم gprs راه بیوفته:8:
===============
من تا حالا دو بار این سوال رو پرسیدم ولی هیچ کس جواب سوال به این سادگی رو نمیدن:41:
=========
خیلی ممنون:11:
:40:
سلام . سوالت رو كامل نپرسيدي . سيم كارتت ايرانسل هست يا همراه اول يا دولتي ؟نقل قول:
اگه ايرانسل هست :
کد:http://www.irancell.ir
همراه اول :
کد:http://www.mci.ir
به سايت هاي بالا برو و شرايطش رو بخون.
موفق باشيد :40:
سلام
چند تا سوال داشتم درباره همراه اول :
1 - هزینه هر کیلو بایت برای روز های غیر تعطیل چنده ؟ تو سایتش زده 14/8 ریال - من نمیفهمم منظورش چیه !
2 - برای فعال کردنش هیچ هزینه ای نباید پرداخت کنیم ؟ ( یهنی همین که بریم تو سایتش و مراحل رو بریم حله ؟ )
3 - روی اعتباری هم فعال میشه ؟
4 - بعد ثبت نام تو سایت همراه اول بعد چه مدتی فعال میشه ؟
ممنون
سلام بچه ها.یه سوال داشتم
سرعت این gprs چنده؟
آخه دیروز خیلی سریع باز میکرد(از dial up سریعتر بود)
این اینترنت همراه اول کی در تمامی شهر های ایران فعال می شه هنوز شهرستان ما فعا نشده؟
لطفا به این سوالم جواب بدید.
من n82 دارم.رفتم تو سایت mci و تنظیمات را مو به مو انجام دادم و برام مسج رسید و همون کاری هایی که در سایت گفت را انجام دادم.
ولی وقتی میخوام وارد اینترنت بشم.ارور package data not available میده.
دلیلش چیه؟؟؟؟
دلیلش اینه که همراه اول در منطقه مورد نظر GPRS رو پشتیبانی نمیکنه.البته ممکنه قطعی موقت این سرویس هم باشه.نقل قول: