من دوربین sx30 خریدم دست دوم در حد نو 450 خیلی باحاله راستی من یه غیر حرفه ای تمام و کمالم:31:
Printable View
من دوربین sx30 خریدم دست دوم در حد نو 450 خیلی باحاله راستی من یه غیر حرفه ای تمام و کمالم:31:
البته الان تنوع خرید تو دوربین زیاده که برای اینکه بتونید اطلاعات فنی دقیقتری رو پیدا کنید می تونید از سایت dpreview کمک بگیرید
از همین دیجی کالا میخریدی 430 تومن میگم کارت حافظه a data 16 گیگ کلاس 4 خوبه یا نه؟ این کیف 7000 تومنیا مخصوصه خود sx230 یا نه؟
نه سعی کن حتمآ کلاس 10 بخری،البته از هر برندی می خری فقط اصل باشه،این کیف های 7 تومنی هم بله مخصوص کامپکت های کنون طراحی شده است.نقل قول:
من سه ماه پیش یه دوربین نیکون d5100 با قیمت 1000000تومان رو ازبانه خریدم واقعا فوق العاده است راستش یه سوال دارم که هنگام فیلمبرداری فلش خود دوربین روشن نمیشه کسی میدونه چطور باید فعال بشه وباید چه تنظیماتی رو باید انجام بدم
با تشکر از دوستان عزیز
خوب توی فیلمبرداری چه نیازی به فلش هست ؟؟
نقل قول:
GPS فقط بیرون از ساختمان جواب میده
شما در شب که هجا بسیار تاریک واصلا نوری نیست چطوری فیلم واضح یگیریم ممنون میشم راه حلتون رو به ما بگید تا ما کم تجربه ها از نظرتون استفاده کنیمنقل قول:
بازم بخاطر جواب کاملی که شما دادین ازتون بسیار متشکرم
اولا ISO رو ببرید بالا دوما از لنز هایی با دیاف باز استفاده کنید مثلا 50mm با f1.8 سوما از جبران نور دهی استفاده کنید اصلا اونا رو بی خیال نور تهیه کنید ترجیحا خورشید :31:نقل قول:
موفق باشید :10:
تجربه ثابت كرده است مموري بالاي 8 گيگ برای بسیاری از دوربین ها مشكلاتي را ايجاد خواهد نمود و هنوز تكنولوژي دوربين ها با مموري هاي ظرفيت بالا سازگاري مطلوبي نداشته و در برخي موارد حتي به خود دوربين نيز صدمه مي زند بنابراين ترجيحا سعي كنيد از مموري نهايتا 8 گيگ استفاده كنيد (حتي الامكان براي فيلم برداري 2 عدد 8 گيگ همراه داشته باشيد هرچند كه معتقدم اگر كسي بخواهد فيلم برداري بلند مدت انجام دهد بايد از ابزار خاص خودش استفاده كند نه دوربين ديجيتال مخصوص عكاسي)! در مورد عكس هم كه بعيد است ظرفيت بيش از 8 گيگ مورد نياز باشد .. بجاي هزينه بالاي براي مموري هاي بالا، امكانات ديگر را تقويت كنيد ..