مرسی آرمین جان شما همیشه زودتر از من سر صحنه حاضر میشی و پرونده رو خودت به دست میگیری... حالا هم ما فقط میشیم معاون کلانتر...منم سعی میکنم دقیق جواب بدم آرمین 900 داره من 700
باطری من 2 روز تا 2 روز و نیم بیشتر دام نمیارهنقل قول:
- دوام باتری کدام یک مناستر هست ؟
آره با نوشتن و دریافت کردن فارسی هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
2- آیا هر دو از ابتدا می توان فارسی نوشت ؟ هر دو اس ام اس فارسی میگیرند؟
نه مشکل خاصی نیست اذیت نمیکنه در مورد حرف ( ی ) چسبان اتفاق میفته که توی گوشی های جاوا (گیرنده اس ام اس) از بقیه حروف جدا میشه.نقل قول:
واسه مهدی هم گمونم با فارسی زیاد مشکل نداره (غیر از حرف ی که باید شیفت رو بزنی بعد تایپ کنی)
تشخیص دستخط داره همه لمسی ها دارن .نقل قول:
3- آیا تشخیص دست خط ( مخصوصا فارسی ) در g700 داریم ؟
700 من فارسی نداره . گوشی من از سری های اول اول بود به نظرم سری هایی که الان توی بازار هست دست خط فارسی رو هم تشخیص بده. بهتره یه گوشی وارداتی جدید رو تست کنی.
آره تا 8 ساپورت میکنه ولی به تجربه دیدیم که توی اون ظرفیت های بالا ممکنه سرعت سیستم کم بشه.نقل قول:
4- هر دو مموری 4 یا 8 گیگ میخورند ؟ واینکه قیمت 2 و 4و 8 گیگ چنده ؟
من2 خریدم 17 همون مغازه 4 رو میداد 35 تومن احتمالا 8 هم ( اگر گیرت بیاد )حدود 60 باشه
نه اسکن فقط انگلیسینقل قول:
5- اسکن کارت ویزیت فارسی هم جواب میده ؟
البته یه چیز تبلیغاتی و عملا استفاده نداره . بهش فکر نکن
یه چیز دیگه اینکه 5 مگا پیکسل گولت نزنه اصلا 5 مگ نیستن و به شکل نرم افزاری تعداد پیکسلاشون افزایش پیدا میکنه و انتظار نداشته باش با یه دوربین 5 مگا پیکسلی بتونی مقایسه منی
دوم اینکه فراموش کردی از مزیتهای 900 قیافه و رنگ خوشکلشه که اونو نسبت به 700 متمایز و زیبا تر میکنه
همچنین از کنار صفحه کوچک سری جی بی تفاوت نگذر
اگر سوالی بود در خدمتیم
از کلانتر هم ممنون